
Perle rare
Emmer & Rye
50 $ et plus
Américaine
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2 personnes
16 mars 2025
19:00
Des expériences sont disponibles.
À propos de ce restaurant
- Adapté aux occasions spéciales
- Innovant
- Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Pourquoi ce sont des Perles rares
Chef de cuisine : Kevin Fink
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Get top-notch New American food at MICHELIN Green Star Emmer & Rye, James Beard-nominated chef Kevin Fink’s flagship Austin restaurant. Grab a seat on the shaded, wood-paneled patio or in the warehouse-chic dining room for a feast of ever-evolving, hyperlocal dishes like Texas wagyu beef tartare and exquisite pastas made from heirloom grains that have earned raves from the Austin American-Statesman, Bon Appétit, Food & Wine, and more.
Salles
Informations supplémentaires
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Américaine, Tapas/Amuse-Gueule, Américaine contemporaine
- Heures d'ouvertureDîner mar.–jeu., dim. 17:30–22:00 ven., sam. 17:30–23:00
- Numéro de téléphone(512) 366-5530
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue de VIlle
- Installations pour l'événement privéWe have a semi-private dining space perfect for special occasions and business dinners, which seats up to 14 guests. We can also offer patio and full buyouts for larger groups - please see the “Events” tab on our website www.emmerhospitality.com for more information.
- QuartierCentre-ville
- Rue transversaleRiver St.
- Parking detailsStreet Parking is available on Rainey Street and East Avenue, which runs parallel behind Rainey, and at the Mexican American Cultural Center which is caddy corner to us, at the traffic circle.
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
Recommandé dans
Expériences
Breaking Bread x Matthiasson Wines
200,00 $US par personne
Seulement 27 mars 2025Join us for an evening with six-time James Beard Award nominee, and Food & Wine Magazine Winemaker of the Year, Steve Matthiasson of Matthiasson Wines. We will discuss sustainability, and explore featured wine pairings alongside a multi-course dinner. Seating will be communal, on the patio, beginning at 6:30.Breaking Bread Dinner Series: OKO
Seulement 3 avr. 2025Join us as we “break bread” with celebrated chefs from Austin. Our next guest chef is Harold Villarosa of OKO. He will be serving up some special, one-night-only dishes alongside our standard dinner menu. No preset menu or payment required in advance.Breaking Bread Dinner Series: L’Oca d’Oro
Seulement 17 avr. 2025Join us as we “break bread” with celebrated chefs from Austin. Our next guest chef is Fiore Tedesco of L’Oca d’Oro. Fiore will be serving up some special, one-night-only dishes alongside our standard dinner menu. No preset menu or payment required in advance.
Avis de 3 550 client·e·s
Avis sur le restaurant Emmer & Rye de personnes qui y ont mangé. Basés sur les notes récentes.
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
4.6
- 4,6Plats
- 4,6Service
- 4,6Atmosphère
- 4,3Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré