Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Diners' Choice : restaurants de type Meilleure atmosphère à Centre-ville

Logo rouge OpenTable
OpenTable
Mise à jour le 05 décembre 2024

Vous recherchez les restaurants offrant la meilleure ambiance à Centre-ville ? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse près de 2 millions d'avis de client·es dans le monde laissés au cours des 4 derniers mois. Nous trions les résultats par lieu et par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est gagnant-gagnant : vous réservez, vous mangez et vous nous faites part de votre avis ; nous vous écoutons et nous partageons les résultats pour le bénéfice de tous·tes. Profitez-en !


Une photo du restaurant Manuela
4.8
4.8 (225)
De 31 $ à 50 $
Californienne
Centre-ville
À propos du restaurant
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.

Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.

Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.

Une photo du restaurant Deme
4.5
4.5 (23)
De 31 $ à 50 $
Méditerranée
Centre-ville
À propos du restaurant
Deme, short for Demeter, (the Greek Goddess of the Harvest) is a new Eastern Mediterranean and Aegean Sea-inspired poolside eatery at Hotel Figueroa, with nods to the sea-faring communities along the Eastern Mediterranean Coast, Turkey, and Israel, led by Executive Chef Blake Shailes. Think: housemade Mediterranean dips served with freshly made pita bread using a combination of ancient Kamut flour and Tehachapi Farms Red Fife Flour, Crispy Lobster Kataifi, Turkish Manti (Turkish Lamb Dumplings), Lahmacun (Turkish Pizza // Spiced Wagyu Flatbread), a Greek-inspired Glazed Octopus & Grilled Grape Skewers, and large-format platters designed for shareable feasts including Slow Cooked Lamb Neck Shawarma, Half Heritage Chicken Mansaf and desserts including housemade Baklava, and housemade Soft Serve paired with a refreshing and playful cocktail program developed by Bar Director, Milosz Cieslak. Open for dinner nightly from 5pm - close.
Une photo du restaurant Cara Cara
4.6
4.6 (1489)
De 31 $ à 50 $
Californienne
Centre-ville
À propos du restaurant
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
Meilleur avis
Manon
Y est allé·e le 9 oct. 2024
Très très bon restaurant avec une vue imprenable sur la ville. De nuit c’est magnifique et parfait pour le sunset. Le service est très agréable et contre toutes attentes, l’endroit est très calme ! Très bon moment passé à Cara Cara.
Une photo du restaurant 71Above
4.7
4.7 (5910)
50 $ et plus
Américaine contemporaine
Centre-ville
À propos du restaurant
À 950 pieds au-dessus du niveau du sol, 71Above est le restaurant le plus élevé à l'ouest du Mississippi. Proposant une cuisine américaine moderne de haut niveau grâce au chef Vartan Abgaryan, 71Above offre une vue sur l'océan à couper le souffle de Malibu à Laguna Hills, avec une vue spectaculaire sur le bassin de Los Angeles et les montagnes environnantes. Le code vestimentaire chic décontracté est strictement appliqué. Pas de shorts, tongs, t-shirts et casquettes de baseball.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 15 janv. 2024
Très froid dans le restaurant ! Sinon très belle vue et atmosphère incroyable
Une photo du restaurant PROPAGANDA
4.8
4.8 (72)
30 $ ou moins
Italienne
Arts District
À propos du restaurant
Propaganda focuses on organic, biodynamic, Italian natural wines, aperitivi cocktails, Italian style Tapas and the authentic Pizza (Pinsa) Romana.
Aperitivo Happy Hour everyday till 6pm and till 5pm on Sunday

Une photo du restaurant Redbird - Los Angeles
4.7
4.7 (3093)
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Centre-ville
À propos du restaurant
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.
Meilleur avis
CManocchio
Y est allé·e le 30 avr. 2023
Selon que c’est semaine de restaurant chez LA le prix fixé était bonne le service amicable et les boissons forte et cher 💰
Une photo du restaurant San Laurel
4.8
4.8 (378)
50 $ et plus
Espagnole
Centre-ville
À propos du restaurant
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.

The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.

Meilleur avis
BobbieN
Y est allé·e le 2 nov. 2024
Excellent !!
Une photo du restaurant The Capital Grille - Los Angeles
4.7
4.7 (568)
50 $ et plus
Grillade
Centre-ville
À propos du restaurant
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 15 févr. 2022
Valentines
Une photo du restaurant TENSHO
4.9
4.9 (70)
50 $ et plus
Shabu-shabu
Little Tokyo
À propos du restaurant
Even if seats are full, we may still have availability. Also, special requests or inquiries would be welcome. Please do not hesitate to reach us by phone (213-617-1016).

5.3.2022 Tue
NEW OPEN in Little Tokyo
[TENSHO]

Right in the heart of Little Tokyo, “Kagaya” has established itself a top tier shabu shabu restaurant. Now, the torches have been handed to a new head chef and owner, the next generation to carry the torches of tradition and exquisite flavor, with the new name of TENSHO.

Trained in traditional Japanese cookery, this 23 year veteran chef is on his way to introducing a new wave of Japanese delicacies to the States. As close as you can get to Japan itself, this chef brings his revisioned menu, with patron favorites, and extensive sake list. The desert and a la carte menu is designed by their French trained chef. 

The wagyu beef is of A5 rank.  The seafood, carefully selected to be of highest quality. Food that is not only delicious but also good for the health. 

Une photo du restaurant Le Petit Paris
4.5
4.5 (2911)
30 $ ou moins
Française
Centre-ville
À propos du restaurant
If you ask the brilliant minds behind Le Petit Paris, Fanny and David Rolland, They will say “We were born in a restaurant, literally”. From Grandpa to father, the restaurant business has been a natural part of their daily life.

They decided 15 years ago to create their first restaurant in Cannes, Le Petit Paris, Parisian brasserie, located in the middle of the international film festival city.

In order to give the opportunity of an unforgettable experience in Cannes to their international clientele, they decided to run a business on the beach with the combination of well being, relaxed and lay down on the beach with a cocktail and enjoying a gastronomic food.

David and Fanny were always striving to be surrounded by great collaborators in order to provide a real “savoir-faire” to their clients. They have been known worldwide now thanks to their hard work and dedication.

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 3 mars 2024
Parfait, du cocktail au dessert. Très bon moment en famille, accueil et service très agréable. Les pâtes à la truffe flambée au cognac dans la meule de parmesan, un délice.
Découvrez les meilleurs restaurants de Centre-ville selon Diners' Choice
Découvrez plus de listes Diners' Choice
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable