Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Diners' Choice : restaurants de type Meilleur rapport qualité prix à City

Logo rouge OpenTable
OpenTable
Mise à jour le 05 décembre 2024

Vous recherchez les restaurants proposant le meilleur rapport qualité-prix à City ? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse près de 2 millions d'avis de client·es dans le monde laissés au cours des 4 derniers mois. Nous trions les résultats par lieu et par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est gagnant-gagnant : vous réservez, vous mangez et vous nous faites part de votre avis ; nous vous écoutons et nous partageons les résultats pour le bénéfice de tous·tes. Profitez-en !


Une photo du restaurant Ken's Wine Bar
4.9
4.9 (15)
De 26 £ à 40 £
Bar à Vin
Clerkenwell
À propos du restaurant
A good time cave à manger on Exmouth Market. Ken's presents a daily rotating food and wine offering. Chef Fergus Shields' contemporary European cooking foregrounds seasonality whilst the wine program is led by Dan Long, with the list featuring established icons, natural wine legends, as well as future classics from all around the world.
Une photo du restaurant Tanakatsu
4.8
4.8 (920)
De 26 £ à 40 £
Japonaise
Clerkenwell
À propos du restaurant
A contemporary Japanese diner,
based on Katsu Specialists throughout Japan.

We strive to produce the finest
Katsu and Teri-Yaki by using our own family recipes.

Believing in Simplicity, Honesty and Quality.

TANAKATSU team.

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 24 juin 2024
Après 2 repas en 3 jours, L’accueil du personnel a illuminé notre séjour à Londres et restera gravé dans notre mémoire. T&J -Suisse
Une photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
4.8 (4094)
41 £ et plus
Britannique
Farringdon
À propos du restaurant
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Meilleur avis
Yun-Jui
Y est allé·e le 11 sept. 2024
St John has never disappoint us! Our favourite restaurant in London.
Une photo du restaurant Cafe Below
4.7
4.7 (434)
25 £ ou moins
Britannique
Bank
À propos du restaurant
In the atmospheric, mediaeval crypt of St Mary le Bow Church, the Cafe Below is a City institution. A quiet oasis from the hectic world above, serving a short menu of British and European dishes, with the occasional curry, the cafe has an ever changing seasonal menu. Being beneath the Bow Bells, naturally we are dedicated to all things London, so we source as locally as possible; our coffee is roasted in Hackney and our beer brewed in the East End. For breakfast, we are the perfect place for a moment of quiet before the day begins or a small or large business meeting, all with Homemade rye toast, River Farm smoked salmon, Brioche French toast and our own granola.

Jay Rayner hailed the cafe as being the "kind of restaurant any hectic city needs"; a quality driven, friendly place where you can meet mates, clients or colleagues, all in the unique setting of a Christopher Wren crypt!

Une photo du restaurant 56 West Smithfield
4.7
4.7 (19)
25 £ ou moins
Bar à Vin
Farringdon
À propos du restaurant
56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines.

Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence.

Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.

Une photo du restaurant Blacklock City
4.8
4.8 (4451)
25 £ ou moins
Steak
Bank
À propos du restaurant
Blacklock is a modern version of the Great British chophouse. Set in an old electricity substation on the site of London"s oldest meat market. We take the best meat in the country from the award-winning farmer and butcher Philip Warren in Cornwall. We cook chops simply over our real charcoal grill with a little help from vintage Blacklock irons and serve it all up alongside cocktails that give back and wine on tap in our atmospheric subterranean chop mecca. On Sundays we serve a Roast almost as good as Mum's.

We have limited spaces for Walk-ins, so we encourage booking in advance to avoid disappointment during busy times.

Monday - Friday
Bookings & Walk-ins for lunch - 12pm - 3pm
Bookings & Walk-ins for dinner - 5pm - 10pm

Saturday
Bookings & Walk-ins all day - 12 - 10.30pm

Sunday
Bookings & Walk-ins - 12pm - 5:45pm

Meilleur avis
MatthewT
Y est allé·e le 17 sept. 2023
Gravy Gravy Gravy Gravy Gravy Gravy Gravy Gravy Gravy Gravy Gravy Gravy Gravy
Une photo du restaurant SUSHISAMBA City
4.5
4.5 (1819)
41 £ et plus
Japonaise
Liverpool Street
À propos du restaurant
Located on the 38th and 39th floors of the Heron Tower at 110 Bishopsgate, SUSHISAMBA London features the highest outdoor dining terraces in Europe, offering unparalleled 360-degree views of the City. Two panoramic glass elevators whisk patrons from the ground to the 39th floor, opening up London from inside-out as the lifts climb further and further upwards.

SUSHISAMBA’s main dining room overlooks views of London with floor-to-ceiling windows. A grid of lights hung through the open bamboo ceiling at varying heights creating a magical experience during daytime and a truly intimate setting in the evening.

Indoor-outdoor elements weave throughout the space, most notably, the structural orange tree on the west terrace. A SUSHISAMBA icon, the tree sculpture reinforces the earth-to-sky motif while being an artwork in itself.

Une photo du restaurant Harrys Bar & Dining Room EC4
4.7
4.7 (297)
De 26 £ à 40 £
Anglaise
Bank
À propos du restaurant
Please note that Harry's Bar reservations are for food only bookings. For drinks bookings please contact the restaurant directly.
Tucked away in an old cobbled yard between Cannon Street and Bank stations, Harry's Bar & Dining Room has a great atmosphere and prides itself on the quality of its food, wine and service, being professional yet friendly. Offering a fine British/Modern European cuisine the menu includes dishes such as new season Smoked Salmon Gravlax, or Seared Venison Loin Harry's Bar is renowned for the quality and freshness of the ingredients and, in particular, the char-grilled Scottish fillet steaks which are always a winner! A little gem in the City, smart yet homely surroundings and faultless service, and a very easy place to feel comfortable in.

Une photo du restaurant Kintan High Holborn
4.6
4.6 (1810)
41 £ et plus
Japonaise
Chancery Lane
À propos du restaurant
Kintan est le premier restaurant de style yakiniku à Londres. Yakiniku, ce qui signifie littéralement «viande grillée», est une manière Japonaise d’apprêter le barbecue coréen et l'un des styles de restauration les plus populaires au Japon. Étant japonais, les restaurants Yakiniku emploient un peu d'ingéniosité pour fournir des grilles de table sans fumée avec extraction de fumée souterraine de sorte que le goût de la nourriture reste dans votre assiette et hors de vos vêtements.
Meilleur avis
SpinelliG
Y est allé·e le 21 oct. 2022
Incroyable! Première fois dans un resto japonais et c était délicieux même nos 2 ados ont adoré. On le recommande à 200%
Une photo du restaurant Restaurant St. Barts
4.8
4.8 (102)
41 £ et plus
Britannique
Farringdon
À propos du restaurant
A British Tasting Menu experience for Dinner, and shorter Set Menu for Lunch - tucked away in London’s Smithfield the dining room overlooks the historical Church of St Bartholomew the Great. We received our first Michelin Star in March 2023 and were awarded a Michelin Green Star in February 2024 - making us the only London restaurant to hold both awards.

Tues - Sat Dinner | Tasting Menu | £160pp
Tues - Sat Lunch | Short or Long Set Lunch | £70/£110pp

Restaurant St. Barts is the culmination of passion & hard work from three long-term friends Johnnie, Luke & Toby - the team behind NEST restaurant in Shoreditch. It is a celebration of British produce in the heart of historical London.

Découvrez les meilleurs restaurants de City selon Diners' Choice
Découvrez plus de listes Diners' Choice
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable