Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Costa Rica
  3. Costa Rica

Diners' Choice : restaurants de type Meilleur service à Costa Rica

Logo rouge OpenTable
OpenTable
Mise à jour le 05 décembre 2024

Vous recherchez les restaurants offrant le meilleur service à Costa Rica ? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse près de 2 millions d'avis de client·es dans le monde laissés au cours des 4 derniers mois. Nous trions les résultats par lieu et par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est gagnant-gagnant : vous réservez, vous mangez et vous nous faites part de votre avis ; nous vous écoutons et nous partageons les résultats pour le bénéfice de tous·tes. Profitez-en !


Une photo du restaurant The Capital Grille - San José
4.9
4.9 (368)
50 $ et plus
Grillade
Escazu
À propos du restaurant
Fundado en 1990 en Providence, RI, The Capital Grille es un restaurante de alta cocina conocido por sus cortes de carne añejados en seco, mariscos frescos, una lista de vinos galardonada y un servicio personalizado y profesional en una atmósfera elegante y relajada.

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 7 nov. 2021
Exc bien carne y vino
Une photo du restaurant Don Rufino
4.8
4.8 (627)
30 $ ou moins
Internationale
Alajuela
À propos du restaurant
Don Rufino is about contemporary food, with a local touch. Fine, local, fresh ingredients, the use of novel cooking techniques and great passion, are the main components found in our kitchen and in each dish served.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 3 mars 2021
Best restaurant!!!
En découvrir davantage
Une photo du restaurant CHAO PESCAO
4.9
4.9 (165)
30 $ ou moins
Latino-américaine
Marina Papagayo
À propos du restaurant
Chao Pescao is our neighborhood restaurant offering a gastronomic journey through Latin America and the Caribbean curated by Costa Rican born Chef Keivin. The menu style is shared plates, and this is your chance to discover some of the unique flavors of the region. Our award-winning mixology program has also made this restaurant a guest favorite. Mixology, cooking classes and live music are offered throughout the week. Our communal table is perfect for large parties.

Dining Visitors to Peninsula Papagayo
If you are not a homeowner or guest staying at one of the resorts or homes within Peninsula Papagayo, please contact Guest Services at gscenter.papagayo@andaz.com to advise the date and time of your reservation, so we may coordinate your entry into Peninsula Papagayo with the security teams. Visitors are only permitted with confirmed dining reservations and advance notice to security. You may be required to show a copy of your dining confirmation.

Une photo du restaurant Sentido Norte
4.9
4.9 (425)
50 $ et plus
Internationale
Brasilito / Playa Flamingo
À propos du restaurant
Sentido Norte, a restaurant and bar at Casa Chameleon Las Catalinas, proudly offers the best of Coastal Costa Rican cuisine. All food & drink is inspired by the country’s bountiful abundance, combining uniquely local and native ingredients in the glass and on the plate.

Dining in Sentido Norte is like dining in a local friend’s gourmet kitchen. Everything is accounted for, every request can be met, and every–from dish to drink–is delicious.

Sentido Norte is an adults only restaurant. Children under 12 years of age are not permitted at the restaurant.
Service animals are welcome!

Meilleur avis
Trufflehound
Y est allé·e le 26 févr. 2023
Spectacular sunset spot. Beautiful restaurant.
Une photo du restaurant Amana
4.9
4.9 (63)
30 $ ou moins
Latino-Américaine Moderne
San José
À propos du restaurant
A modern culinary concept that aims to combine local ingredients with techniques and preparations from across the world.

Located in Barrio Escalante, Amana offers an inviting, casual, and warm atmosphere right outside the heart of the capital; paired with creative dishes, attention to detail, and exceptional service.

Our kitchen is led by San Pellegrino Young Chef 2024 Regional Finalist (Latam & Caribbean) and Costa Rican winner of the Jeunes Chefs Rôtisseurs: Kenneth Ruiz.

Chef's Table available Thu-Sat, seating between 6:30pm and 8:30pm (8 people per night max)

Meilleur avis
Maxence
Y est allé·e le 5 oct. 2024
Vraiment une très belle expérience culinaire à San Jose. Nous avons opté pour la table du chef et le menu en 5 plats. Les plats sont surprenants en goût mais tous aussi délicieux les uns des autres. Le personnel est par ailleurs aux petits soins avec les clients. Très bonne expérience
Une photo du restaurant La Cava Alta Fiori
4.7
4.7 (73)
De 31 $ à 50 $
Méditerranée
Escazu
À propos du restaurant
La Cava Alta Fiori,antiguo Monasterio Le Monastère, un restaurante moderno, con una vista espectacular a todo el Valle Central, cuya esencia es la gastronomía mediterránea.
Su apuesta culinaria integra la cocina gourmet de Francia, Italia y España traída a nuestro país con una variedad de ingredientes propios que se mezclan en cada platillo, entre ellos, culantro coyote, jengibre, chile, rábano fresco, pejibaye, y otros importados para lograr una explosión de sabor en el paladar; la oferta gastronómica también incluye variedad de carnes, en nuestros platos fuertes; así como diversidad de tapas, entradas frías y calientes.
Cordero Cuatro estaciones, el Fideuá Mar y Tierra, con mejillones, camarones y trozos de res grillados y cortes de res tan exclusivos como el Tomahawk, el Rib eye de la mas alta calidad, acompañado de una amplia variedad de vinos y cocteles.

Une photo du restaurant Doma Escalante
4.5
4.5 (175)
De 31 $ à 50 $
Internationale
San José
À propos du restaurant
In the heart of Barrio Escalante, next to the iconic "El Farolito" roundabout, stands DOMA. A house of Costa Rican architecture and Spanish colonial dyes built-in 1945, which was restored for 10 long months; rescuing it from time, updating its design through a colorful façade, and giving it the value it deserves within the neighborhood.
Our founders are dreamers, lovers of design, art, and fashion; passionate about cooking and fine dining.
Through fresh products and honest flavors, DOMA has created a gastronomic experience with local products that arise at the foot of the volcanoes, the plains, and the Costa Rican mountains. Which are transformed into art thanks to the vision, dedication, and talent of our chefs.
DOMA is happy to share this house, a space designed to inspire and encourage creative and entrepreneurial minds to work as a team under a feeling of community and collaboration, with the aim of serving as an oasis in the heart of San José.

Meilleur avis
Susanna
Y est allé·e le 11 nov. 2023
Une découverte remplie d'émotions alors que nous côtoyons le Costa Rica depuis 14 ans. Un endroit magique, une table incroyable ou chaque plat est élaboré, pour vous rappeler la topographie et végétation si variée du pays de la Pura Vida. Le carpaccio de veau n'est pas simplement posé a plats sur l'assiette, mais il est surmonté des nuages d'oignons tempura, et des montées de volcans de parmesan. Un tableau parfait avec un goût exceptionnel. Un STAFF à la hauteur et heureux de travailler dans un endroit aussi charmant. Emanuel, est un sommelier hors pair, avec le respect du vin et des traditions qui l'entoure. Il vous proposera le meilleur selon votre menu, tout en respectant et partageant leur prix. Eric ..un maître d'hôtel, qui connaît ce que la cuisine propose, au moindre épices et cuissons, et le pâtissier , Paolo, qui a réussi de vous convaincre après un repas exceptionnel et pas trop copieux de vous laisser emporter par un de ses "postre"...juste a tomber. Nous avons pas eu l'occasion de rencontrer le CHEF, mais nous voulions lui dire simplement 👏 BRAVO...pas de fausses notes, une partition qui fonctionne à merveille. MERCI d'avoir partagé ses émotions qui resteront gravées dans Nos Memoires. On se réjouit de pouvoir revenir pour déguster et admirer d'autres plats.
Une photo du restaurant Ostra Restaurant
4.7
4.7 (125)
De 31 $ à 50 $
Latino-américaine
Marina Papagayo
À propos du restaurant
OSTRA, a signature restaurant of Peninsula Papagayo, is a culinary gem led by Michelin-trained Chef Bruno Alves. Experience an extraordinary menu evolution and savor elevated, modern Costa Rican flavors re-imagined and infused with the best locally sourced farm-to-table ingredients. Sip classic cocktails at the bar or terrace and celebrate the essence of coastal dining. Also, we now offer Perla, a restaurant within a restaurant at the sushi bar. This modern sushi experience serves only local fish and operates Tuesday-Friday based on product availability.

Dining Visitors to Peninsula Papagayo
If you are not a homeowner or guest staying at one of the resorts or homes within Peninsula Papagayo, please contact gscenter.papagayo@andaz.com to share your reservation details, so we may coordinate your entry into Peninsula Papagayo with the security teams. Visitors are only permitted with confirmed dining reservations and advance notice to security.

En découvrir davantage
Une photo du restaurant Azotea Calle 7
4.8
4.8 (359)
30 $ ou moins
Restauration Bar
San José
À propos du restaurant
The rooftop of Hotel Presidente is home to Azotea Calle 7, a perfect shelter from the busy –and sometimes chaotic– heart of San José. You can enter through Calle 7, between Avenida Central and Avenida Segunda, either by climbing the red spiral staircase that takes you right into the red-brick terrace, surrounded by colorful veraneras (bougainvillea plants), palm, jicaro, orange and lime trees whose fruits might end up in your cocktail.

Meilleur avis
Fred
Y est allé·e le 4 oct. 2024
Très bon accueil, ambiance sympa, très bon cocktail, carte de food sympa et plats agréables. Andrea super. Nous recommandons cet établissement
Une photo du restaurant Los Tres Mexican Bistró
4.8
4.8 (26)
30 $ ou moins
Mexicaine
Santa Ana
À propos du restaurant
Los Tres®️ es un tributo al legado familiar de los tres Luis Alfaro: abuelo, padre e hijo, pioneros de la comida mexicana en Costa Rica desde 1972. Este restaurante nos transporta al pasado, presente y futuro, fusionando ideas de las tres generaciones. La alta cocina de asador y parrilla regiomontana está presente, empleando ingredientes de primera provenientes de nuestra huerta y proveedores especializados.

En Los Tres®️ te sentirás como en casa, en un espacio familiar que trasciende. Como bistró mexicano, combinamos la atmósfera acogedora y el servicio atento de un bistró con la rica tradición culinaria mexicana. A través de cada platillo y bebida, te brindaremos una experiencia única .

Meilleur avis
Emmanuel
Y est allé·e le 18 sept. 2024
Excellente adresse, plats savoureux, très bon service
Découvrez les meilleurs restaurants de Costa Rica selon Diners' Choice
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable