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Current Fish & Oyster, Salt Lake City, UT

Current Fish & Oyster

4.6
4,6
2831 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 21 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • La perle du quartier
  • Adapté aux repas d'affaires
Current Fish & Oyster est une collaboration artistique du Trio Group de Mikel Trapp et LaSalle Group, qui propose des classiques de fruits de mer et des nouveaux goûts, avec la fraîcheur provenant directement de la pêche. Proposant les meilleurs plats de poisson en provenance des États-Unis et les huîtres du monde entier, Current Fish & Oyster saura vous offrir une expérience culinaire contemporaine inoubliable dans une atmosphère historique.

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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi lun–ven 11:00–15:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    Current Fish and Oyster boasts a simple, understated design, purposefully engineered to let the history and architecture of the building , and the incredible seafood cuisine take center stage. We offer private and semi-private dining areas to accommodate any event!
  • Contact pour l'événement privé
    Luke: (435) 776-5478
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    300 S 300 E
  • Parking details
    There are several hourly pay lots surrounding our property, and complimentary two hour street parking on the south and east side of the building.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • Easter Brunch Buffet

    75,00 $US par personne

    Seulement 20 avr. 2025
    Come in with the whole family and join us for our seafood Easter brunch! We will have a wonderful variety of fresh seafood available. Menu release is coming soon. Make your reservation now to secure your spot! We will not have our normal menu available during this special brunch, we will only be serving the buffet.
    Easter Brunch Buffet photo

Privatisation de salle

Avis de 2 831 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 831 avis
  1. Steven

    Dallas4 avis

    4.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    It was a fun night with cocktails and bubbly. Food was pretty good but the fish stew was a mess. Tasty but should’ve been milled. Tiny pieces of onion and bits. Could be stellar.

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  2. Becky VIP

    Utah11 avis

    3.0

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 2
    We arrived for a 7:00 reservation at 6:58. Hostess was standing alone. She told us to wait. We waited about 4 minutes until some TV star dude and his family arrived and she quickly seated him with a smile while we stood there. I didn’t know the guy but my daughter did. The hostess promptly went upstairs and filled water glasses then escorted us to a table upstairs. Talk about killing a vibe. We felt like we were put at the kids table. That upstairs room is blah. We were seated at a 4 top with 3 chairs. Also weird. Anyway, waitress was very nice, Caesar salad was extremely over dressed and inedible. The rest of the food was ok. The issue with the hostess set the tone for a sub par experience. Expensive + bad service = probably not coming back.

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  3. Alison VIP

    New York15 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic food, very cool space, and happy-and-chill vibe. Service was accommodating and informative. The caesar salad is one of the best we’ve ever had. High recommend to anyone visiting SLC.

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  4. Satoshi VIP

    Utah89 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    One of trendy restaurants in SLC (though it has been there for several years). Great foods, great ambience.

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  5. Luis

    Baie de San Fra2 avis

    3.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    The place is very special, the octopus was overcooked, the calamari was delicious, the ceviche was delicious, the house salad was terrible, the lemonade was delicious and the cappuccino was very bad.

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  6. Sandro

    Utah16 avis

    5.0

    Y est allé·e le 16 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Great ambiance, the appetizers are incredible, and the value is good.

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  7. Joseph VIP

    Utah29 avis

    5.0

    Y est allé·e le 16 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food great service fun cocktails and interesting wines. What more do you need? Go there!

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  8. Utilisateur d'OpenTable VIP

    Los Angeles12 avis

    2.0

    Y est allé·e le 15 mars 2025

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    This used to be one of our favorite restaurants in SLC but you changed the menu from interesting seafood dishes to kind of basic and boring and added a bunch of “” American regular menu items my Caesar salad had brown lettuce in it very disappointed

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  9. Kieran

    San Diego5 avis

    4.0

    Y est allé·e le 8 mars 2025

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great service and care. I was there for my birthday and they personalized things nicely. Food was delicious, oysters of course were great and fish and chips had a nice light breading. Cost was high but was expected. Would definitely come back.

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  10. Barbara

    Montana12 avis

    5.0

    Y est allé·e le 5 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Ceviche and Shrimp and Grits brought us back. Special Lobster Bisque put the dinner over the top.

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FAQ

Current Fish & Oyster propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (801) 326-3474.

Le restaurant Current Fish & Oyster est noté 4,6 étoiles par 2831 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 21 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Current Fish & Oyster

279 East 300 South, 84111 Salt Lake City, UT

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    300 S 300 E
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi lun–ven 11:00–15:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    There are several hourly pay lots surrounding our property, and complimentary two hour street parking on the south and east side of the building.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
  • Installations pour l'événement privé
    Current Fish and Oyster boasts a simple, understated design, purposefully engineered to let the history and architecture of the building , and the incredible seafood cuisine take center stage. We offer private and semi-private dining areas to accommodate any event!
  • Contact pour l'événement privé
    Luke: (435) 776-5478
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