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Current Fish & Oyster, Salt Lake City, UT

Current Fish & Oyster

4.6
4,6
2765 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Sain
  • Adapté aux repas d'affaires
Current Fish & Oyster est une collaboration artistique du Trio Group de Mikel Trapp et LaSalle Group, qui propose des classiques de fruits de mer et des nouveaux goûts, avec la fraîcheur provenant directement de la pêche. Proposant les meilleurs plats de poisson en provenance des États-Unis et les huîtres du monde entier, Current Fish & Oyster saura vous offrir une expérience culinaire contemporaine inoubliable dans une atmosphère historique.

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2 personnes

19:00


Réservé 21 fois aujourd'hui

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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi lun–ven 11:00–15:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (801) 326-3474
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    Current Fish and Oyster boasts a simple, understated design, purposefully engineered to let the history and architecture of the building , and the incredible seafood cuisine take center stage. We offer private and semi-private dining areas to accommodate any event!
  • Contact pour l'événement privé
    Olivia: (801) 326-3474
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    300 S 300 E
  • Infos de stationnement
    There are several hourly pay lots surrounding our property, and complimentary two hour street parking on the south and east side of the building.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 2 765 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,7Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Utah

    Tables valant 1 000 points les plus réservées

  • Salt Lake City

    Innovant

  • Salt Lake City

    Sain

2 765 avis
  1. Grant

    Utah

    97 avis

    VIP
    5.0

    97 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The best!!!!!!! The brightest!!!!! The inventor of unique!!!!!!

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  2. Dan

    Utah

    7 avis

    VIP
    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 11 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and drink. Service was spot on. Will definitely go again

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  3. Jodi

    Las Vegas

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 5 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Our service was not that personal. Thought serve the lemon spicy aoli with more items it was amazing.

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  4. Laura

    Utah

    13 avis

    4.0

    13 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    This was a special occasion evening out for us . Yes , the oysters were delicious, fresh and served quickly . We have frequented Current over the past 8 years . It was an amazing place for fresh seafood when it first opened . It had great atmosphere and good energy. This last visit left us flat , compared to what we have experienced in the past. The food although good , was not great . My husband had the fish stew. It was with a Thai flavored base . Let me just ust say that the chef should leave the “Thai” cuisine to the excellent Thai restaurants that we have in our area. I had the octopus and I had asked how it was prepared. It was sous vied for hours to tenderize, and was to be seared for finishing. It was very tender but the finishing was not executed correctly. The octopus came to the table room temperature and starting to soften from the searing. I also added as an à la cart one seared scallop. The cost of the scallop was $10. It came to the table cold. Leaving my entire dinner at a lukewarm temp. We did ask that scallop be removed from our bill and it was. So with Lukewarm food snd lukewarm atmosphere. Let’s just say we will be looking for a new oyster fish house for our dining out experiences.

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  5. Diane

    Est du Tennesse

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We loved the atmosphere and vibe of this restaurant! The food was fresh, delicious, and perfectly prepared! The staff was all so friendly and accommodating too - look forward to dining with you again!

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  6. Grant

    Utah

    97 avis

    VIP
    5.0

    97 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Another superlative experience!! A part of a dish was borderline but not for long

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  7. Kaleb

    Utah

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I had a great time! Server was great bar was awesome and so was the kitchen and host. I will definitely be coming back

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  8. Jesse

    Utah

    60 avis

    VIP
    2.0

    60 avis

    Y est allé·e le 23 août 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Definitely not what it used to be. Seafood tower was good, however the rest of the meal went downhill from there. Heirloom tomato salad is a great concept, but the tomatoes were ice cold and mushy. The arugula and ricotta whip was really tasty, but the salad would have been much better with room temp or even slightly chilled tomatoes, but I almost wonder if they had maybe been inadvertently frozen or got too cold and became mushy. I ordered a medium NY strip steak for my entree. I cut into it and the waiter remarked right away how overdone it was. The veggies served with it were oily, overseasoned, and mushy. They fired me up another steak that finished after my husband had finished his meal and it was just as overcooked as the first one. The waiter shook his head and apologized, stating the NY strip was "probably going to be taken off the menu because we keep having problems with it" but by then I was just ready to leave. $200 meal and I didn't leave satisfied. We used to come to current fairly regularly, but I probably won't be back after this disappointing experience.

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  9. Evan

    New York

    67 avis

    VIP
    5.0

    67 avis

    Y est allé·e le 19 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious salmon preparation, very good appetizers, great drinks, and warm and attentive service. I highly recommend it.

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  10. Jill

    Utah

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 16 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always great! I have eaten here many times and just love the fish and wine! They change their menu a bit seasonally, so there is always something new to try - Delicious!

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FAQ

Current Fish & Oyster propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (801) 326-3474.

Le restaurant Current Fish & Oyster est noté 4,6 étoiles par 2765 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 21 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Current Fish & Oyster

279 East 300 South, 84111 Salt Lake City, UT

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    300 S 300 E
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi lun–ven 11:00–15:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    There are several hourly pay lots surrounding our property, and complimentary two hour street parking on the south and east side of the building.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (801) 326-3474
  • Installations pour l'événement privé
    Current Fish and Oyster boasts a simple, understated design, purposefully engineered to let the history and architecture of the building , and the incredible seafood cuisine take center stage. We offer private and semi-private dining areas to accommodate any event!
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    Olivia: (801) 326-3474
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