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Current Fish & Oyster, Salt Lake City, UT

Current Fish & Oyster

4.6
4,6
2823 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 20 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • La perle du quartier
  • Adapté aux repas d'affaires
Current Fish & Oyster est une collaboration artistique du Trio Group de Mikel Trapp et LaSalle Group, qui propose des classiques de fruits de mer et des nouveaux goûts, avec la fraîcheur provenant directement de la pêche. Proposant les meilleurs plats de poisson en provenance des États-Unis et les huîtres du monde entier, Current Fish & Oyster saura vous offrir une expérience culinaire contemporaine inoubliable dans une atmosphère historique.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi lun–ven 11:00–15:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (801) 326-3474
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    Current Fish and Oyster boasts a simple, understated design, purposefully engineered to let the history and architecture of the building , and the incredible seafood cuisine take center stage. We offer private and semi-private dining areas to accommodate any event!
  • Contact pour l'événement privé
    Luke: (435) 776-5478
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    300 S 300 E
  • Parking details
    There are several hourly pay lots surrounding our property, and complimentary two hour street parking on the south and east side of the building.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • Easter Brunch Buffet

    75,00 $US par personne

    Seulement 20 avr. 2025
    Come in with the whole family and join us for our seafood Easter brunch! We will have a wonderful variety of fresh seafood available. Menu release is coming soon. Make your reservation now to secure your spot! We will not have our normal menu available during this special brunch, we will only be serving the buffet.
    Easter Brunch Buffet photo

Privatisation de salle

Avis de 2 823 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,6Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 823 avis
  1. Kieran

    San Diego5 avis

    4.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great service and care. I was there for my birthday and they personalized things nicely. Food was delicious, oysters of course were great and fish and chips had a nice light breading. Cost was high but was expected. Would definitely come back.

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  2. Barbara

    Montana11 avis

    5.0

    Y est allé·e le 5 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Ceviche and Shrimp and Grits brought us back. Special Lobster Bisque put the dinner over the top.

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  3. Skip

    Utah2 avis

    5.0

    Y est allé·e le 1 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful food and atmosphere. Our service was wonderful! We were well taken care of. One in our party was having a birthday and received a special dessert….which we all enjoyed!

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  4. KonradK

    Denver5 avis

    4.0

    Y est allé·e le 1 mars 2025

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was very good but not great for the money. The oysters, lobster bisque and scallops were excellent. The fish stew was excellent with scallops and prawn but lacked fish. All the seafood was cooked perfectly…but it was a bit pricey. Staff was outstanding.

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  5. zegar VIP

    Côte centrale2 avis

    5.0

    Y est allé·e le 23 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food, a lot of aroma, great presentation, friendly place, very friendly server… Bonny was just the best server we could ever have.

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  6. Joelle VIP

    Chicago67 avis

    5.0

    Y est allé·e le 16 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had the opportunity to have the Valentine's tasting menu, and it was fabulous. I had the wine pairing too, and it was perfect. My favorite was the soup, but also don't miss the coconut mahi mahi or the salmon poke. Thanks for the warm hospitality for our date night <3

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  7. Jamie

    San Diego1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 16 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our anniversary experience was phenomenal! Our server, Bonnie was beyond perfect. The timing for in between each course was amazing!!! We wanted for nothing at all. A great way to celebrate a special day.

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  8. Rob

    Las Vegas1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 16 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food was excellent! It was Valentine’s Day so they had a fixed menu. We both ordered the opposite selection so we could taste the different options and everything was excellent. This was my second time there and will be back again.

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    Utah1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 15 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Best spot in SLC, the food is amazing. Service is always great.

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  10. Lawrence

    Utah1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 14 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A warm, welcome harbor on a cold SLC evening for well prepared seafood, complementary wines, and service by a well informed, gracious, and affable wait staff. Current never disappoints. Just two of you? Treat yourselves to seating at the bar.

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FAQ

Current Fish & Oyster propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (801) 326-3474.

Le restaurant Current Fish & Oyster est noté 4,6 étoiles par 2823 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 20 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Current Fish & Oyster

279 East 300 South, 84111 Salt Lake City, UT

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    300 S 300 E
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi lun–ven 11:00–15:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    There are several hourly pay lots surrounding our property, and complimentary two hour street parking on the south and east side of the building.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (801) 326-3474
  • Installations pour l'événement privé
    Current Fish and Oyster boasts a simple, understated design, purposefully engineered to let the history and architecture of the building , and the incredible seafood cuisine take center stage. We offer private and semi-private dining areas to accommodate any event!
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    Luke: (435) 776-5478
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