Hawksmoor Air Street, restaurant de biftecks et de fruits de mer avec 235 places, vous propose une carte également divisée entre le poisson, les fruits de mer et les célèbres biftecks qui ont fait de Hawksmoor l'un des restaurants préférés des londoniens. Le grand bar à cocktails avec 50 places fonctionne selon une horaire de « toddy timetable », vous proposant des cocktails adaptés à chaque heure de la journée. Le restaurant est très lumineux, grâce à dix fenêtres en vitrail voûtées et hautes comme le plafond qui vous donneront une vue sur la Regent Street. L'intérieur de la salle, en Art déco, est fait à partir de matériaux revalorisés.
Gagnant du 'Best New Restaurant' lors des Tatler Restaurants Awards 2012, Hawksmoor Guildhall est un superbe restaurant et bar en plein cœur de la City.
Il offre « le meilleur déjeuner de puissance » (GQ Magazine) à la capitale financière de Londres et est idéal pour les réunions et le divertissement des clients. Le restaurant de 160 couverts est réputé pour servir des steaks de l'épaisseur d'un dictionnaire provenant de bovins Longhorn élevés traditionnellement par les bouchers récipiendaires de plusieurs prix de The Ginger Pig, vieillis à sec, ou pendant au moins 35 jours et cuits simplement sur un grill au charbon de bois véritable.
La cave à vin est assez grande pour mener des dégustations permettant de découvrir une carte de vins et de portos extensive disponibles au verre, et le bar est tenu par quelques-uns des meilleurs barmen de Londres servant des cocktails classiques et des boissons originales.
Il y a aussi une salle à manger privée pouvant accueillir 22 convives, ainsi qu'une table pour 10 dans la salle à manger principale, qui sert le menu dégustation exclusif de festin de boeuf.
Hawksmoor Guildhall peut aussi être réservé en totalité.
A short walk from London Bridge, Hawksmoor Borough serves British steak & seafood. A private dining room for up to 16 & tickets for Cooks' Room Supper Club.
Récipient du Time Out Award pour le « Best New Restaurant 2011 » (meilleur nouveau restaurant de 2011), Hawksmoor Seven Dials a séduit ses clients et ses critiques depuis son ouverture en 2010. Le restaurant, qui dispose de 142 places, est niché dans une rue calme, au sein de l'ancienne brasserie Watney-Combe, dont il a retenu une partie de l'architecture originale.
Dégustez des biftecks de portion généreuse, grillés au charbon de bois et faits à partir de bœuf de races traditionnelles britanniques fourni par les bouchers primés à The Ginger Pig.
Situé au cœur du Theatreland de Londres, Hawksmoor Seven Dials propose aussi des menus express pour les repas avant ou après les spectacles. Le bar est l'endroit idéal pour un repas informel de hambourgeois et de hot dogs, ou pour déguster des cocktails classiques et innovateurs parmi les meilleurs à Londres.
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
We’re an independent wine merchant and tasting event company specialising in boutique, hand-crafted wines from small vineyards. At our bar, shop and events you will get the opportunity to taste highly sought after “small lot” wines, discover the classics and the unusual, learn a thing or two and maybe find a new favourite along the way. Our events are curated and tailored for you but are always governed by the simple philosophy that wine should be fun and approachable.
Giacco's is a cosy and intimate neighbourhood wine bar and restaurant in Islington, a few steps from Finsbury Park. Focusing on high quality and seasonal ingredients, combined with a contemporary approach to Italian cuisine tradition, you will find a daily and always renewed proposal for a continuous discovery of freshness distinctive features. Add to all of this a wide selection of low intervention wines and signature cocktails, everything particularly taken care of in the smallest details, and the picture is complete.
Established in 1985, Andrew Edmunds is considered one of the last bastions of 'old Soho'. This 18th century town house has, for more than thirty years, attracted many loyal customers. A relaxed atmosphere, seasonal menu and famous but reasonably priced wine list have ensured our enduring popularity.
Welcome to MUST Wine Bar Islington from Jeremy and the team...the Home of Wine! With an amazing wine list of 70 + wines by the glass from over 20 countries, a delicious hot and cold food menu including award winning cheese, charcuterie and fish platters, a cozy private wine tasting lounge in the cellar, and a beautiful event space this is the finest wine bar you will find! Don't forget to ask about joining the famous monthly MUST World Wine Tasting Tour, our private tasting packages, the famous Mums & Babies Wine Tastings and our corporate parties and events as well! Situated in the heart of historic Camden Passage, Islington (in Robert Carriers old restaurant!), a two minute walk from Angel Underground and close to Upper Street this is simply Islington's best wine bar. Whether you're joining us for a special occasion, to go on your own wine taste of adventure or simply to chill with friends, we can’t wait to pour you a better glass. We look forward to welcoming you soon.
A good time cave à manger on Exmouth Market. Ken's presents a daily rotating food and wine offering. Chef Fergus Shields' contemporary European cooking foregrounds seasonality whilst the wine program is led by Dan Long, with the list featuring established icons, natural wine legends, as well as future classics from all around the world.