Open seven days a week for lunch and dinner, Amalfi Cucina & Mercato - Downtown Atlanta is a traditional Neapolitan trattoria centered around an open kitchen featuring a 6,000 pound wood-burning brick oven imported from Italy. The 170 seat dining room also has large semicircular booths, custom wrought iron chandeliers along with Juliet balconies overlooking an Italian-inspired entryway. Originating in and the true pizza of Naples in the 1600s, Vera Pizza Napoletana is 12 inches or less in size, made from simple fresh quality ingredients from the Campania region of Italy and cooked at temperatures in excess of 900 degrees in approximately 60 seconds. Just launched, a new menu which includes many fresh pastas, salads, appetizers and desserts, including beautiful imported gelato. Enjoy a full bar with local beer on tap, exclusive wine list and specialty cocktails in beautiful Downtown Atlanta.
Indaco Atlanta on the BeltLine offers a blend of elevated and casual dining with a modern, Italian menu. Enjoy house-made pastas and wood-fired pizzas along with classic piatti, a fresh cocktail menu and an Italian-forward wine list.
Récompensé du prestigieux Four Diamond Award pendant neuf années consécutives, le Nan Thai Fine Dining propose le meilleur de la cuisine thaïlandaise. Son style et son service somptueux rappellent l'époque des années 40 et 50. Tous les éléments du restaurant contribuent à apporter l'excitation et les délicieux arômes s'exhalant de la préparation des plats directement dans la salle à manger.
Le Nino’s a ouvert ses portes en 1968. Il est exploité depuis 1982 par son propriétaire Antonio Noviello, originaire de la côte Amalfitaine, au sud de l’Italie. Après avoir travaillé à Monte Carlo, il s’envole pour les Bermudes où il rencontre sa femme Helen, qui vit à Atlanta. Il décide de la rejoindre et s’y installe en 1981 avec l’objectif de réaliser son rêve de toujours. Il se lance alors dans l’achat d’un restaurant, qui deviendra le Nino’s. Depuis maintenant plus de vingt ans, Antonio propose avec fierté une cuisine italienne authentique, élaborée à partir d’ingrédients frais et importés directement d’Italie. Chaque plat commandé est préparé à la minute. La qualité exceptionnelle de la carte contribue depuis des années à la réputation sans faille de l’établissement, qui a séduit et fidélisé de nombreux locaux, mais aussi un bon nombre de célébrités qui se bousculent pour venir tester ce restaurant si acclamé. La plupart des plats présents sur la carte sont créés d’après des recettes ancestrales rapportées d’Italie par Antonio et son frère Giuseppe. Vous êtes invité à venir vous détendre et goûter ses trésors culinaires italiens, garants d’une expérience inoubliable.
Chef / Owner Pat Pascarella of The Porchetta Group welcomes you to his third restaurant, Bastone. Bastone is home to an Italian wine focused mozzarella bar featuring handcrafted pastas and craft cocktails. The star of the show is Bastone’s mozzarella bar offering charcuterie and hand pulled mozzarella to order. With 60 indoor seats, over 100 outdoor and a 10-40 person private dining room, Bastone offers experiences from an intimate date night to large gatherings for friends, family, and business.