Coppa Osteria is the perfect paring of food and lifestyle, taking its personality from the affluent, family centric West University, Southampton, Rice and Museum District neighborhoods. Its clientele is an eclectic mix of professionals, university academics and young families – who all seem to know one another. With craft cocktails and an extensive wine list, it's easy to find the perfect beverage to pair with Coppa's modern Italian cuisine. Neapolitan-inspired pizzas are some of the most popular items on the menu – the Coppa Pepperoni and Carnissima are crowd favorites. Diners also flock for the Fritto Misto, Burrata Tartufo and Spaghetti Carbonara (Coppa's signature dish). Complete with a lively bar scene and a large outdoor patio that lends itself to sipping rosé and taking in the surrounding neighborhood scenery, Coppa is the ideal setting for an intimate all-day dining with family & friends.For group or private dining for 7+ guests, please submit a private dining inquiry below.
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Matt Hamilton Sous Chef: Karla MorenoExecutive Pastry Chef: Samantha MendozaGeneral Manager: Brandi KinneyFront of House Managers: Lauren AllenGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Located in the historic Bellaire neighborhood of Houston, Enoteca Rossa offers a unique dining experience for any palate. Our dedication to quality ingredients, and maintaining Italian tradition shines through our meticulously prepared offerings.
Venez savourer un repas bien arrosé et laissez-vous éblouir par le Capital Grille, où vous serez chaleureusement accueilli. Vous aurez la possibilité de déguster des steaks de renommée nationale (affinés à sec et découpés à la main sur place par les propres bouchers du restaurant), les fruits de mer les plus frais, des accompagnements créatifs et des desserts irrésistibles préparés sur place chaque jour. Les plats sont accompagnés par une carte des vins acclamée, soigneusement établie par le sommelier du Capital Grille et contenant plus de 350 références provenant du monde entier. Vous ferez l'expérience d'un service bienveillant anticipant vos besoins, dans une salle à manger confortable et sophistiquée. Vous pourrez également organiser un événement particulier dans une salle à manger privée agrémentée de toute la technologie média ultramoderne. Le restaurant The Capital Grille est idéal aussi bien pour une soirée mémorable que pour un après-midi de gastronomie. Il fait partie des quelques restaurants de Houston ayant reçu le prix DiRona (Distinguished Restaurants of North America).
Piatto Ristorante appartient et est administré par John Marion Carrabba de la fameuse famille Carraba qui a créé le menu de recettes transmises à travers quatre générations. Le repas italien maison trouvé chez Piatto Ristorante ravit le palais et touche le cœur. John supervise personnellement tous les détails, s’assure que ses invités vivent une expérience culinaire fantastique. Piatto Ristorante propose un service de restauration complet, des salles de banquets privées, des colis-dîner et des livraisons aux deux enplacements, Piatto Galleria et Piatto Royal Oaks.
Le steakhouse et bar à vins Fleming's Steakhouse conjugue une passion pour le service ainsi que des ingrédients de saison avec le meilleur bœuf de qualité USDA. Chaque plat méticuleusement préparé de A à Z est servi par un personnel attentionné. La carte des vins primée Fleming 100®, composée de 100 crus provenant des meilleurs vignobles du monde entier et proposés au verre, vous permettra de trouver le vin idéal pour chaque plat. L'établissement possède également des salles à manger privées. Le directeur responsable des repas privés se fera un plaisir de créer pour vous l'occasion parfaite, pour les groupes de toutes tailles et pour tous les budgets. Une visite au Fleming's est toujours pleine de perspectives agréables.
Tucked away in the southeast corner of the hotel, Stella’s Wine Bar is Houston’s newest and most alluring wine destination for both casual wine enthusiasts and serious oenophiles. Offering over 30 wine-producing regions through a variety of flights and close to 60 wines by the glass, Stella’s Wine Bar provides a unique journey of tastes from around the world.
Guided by our unrivaled team of highly skilled yet incredibly approachable sommeliers, guests can learn and explore both the new and the familiar wines in a social convivial atmosphere with world-class wine resources to share as little or as much as you want to know. The full Cellar wine program can also be accessed within Stella’s Wine Bar, so options are near limitless.
Situé au cœur du Rice Village, l'Helen est un nouveau restaurant grec révolutionnaire à Houston. Il propose une cuisine grecque régionale et moderne, accompagnée d'une carte des vins entièrement grecque et de bières artisanales grecques et du Texas.