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Meilleur·es bars à vin à Avondale

Prix

30 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Angelo's Wine Bar
4.9
Exceptionnel(569)
Prix : raisonnable
• Wine bar • Albany Park
Réservé 8 fois aujourd'hui
Établissement à la gestion familiale depuis 1962, l'Angelo's Wine Bar vous accueille dans le quartier Albany Park de Chicago. Il vous propose une cuisine italienne servie dans des petites assiettes, des pizzas napolitaines ainsi qu'un menu de plats italiens classiques en livraison ou à emporter. Le bar à vin rustique et moderne comprend une variété de vins en provenance d'Italie et des pays voisins. Vous pourrez également profiter d'une sélection attrayante de cocktails et bières artisanaux.
Photo du restaurant Mia Francesca
4.6
Exceptionnel(2480)
Prix : cher
• Wine bar • Lakeview / East Lakeview
Réservé 35 fois aujourd'hui
Le premier restaurant The Francesca Restaurant Group, Mia Francesca propose une cuisine du terroir et assaisonnée de Rome et des régions avoisinantes de la Toscane, Ombrie et Latium Cela a été l'un des premiers restaurants à Chicago à encourager l'art vivant de souper avec une ambiance contemporaine, désinvolte et sophistiquée de la trattoria, avec une cuisine simple, rustique et un service amical à des prix abordables. À propos de The Francesca Restaurant Group: Fondé en 1992 par Restaurateur Scott Harris, Francesca's Restaurant Group est passé d'un petit restaurant italien accueillant sur la North Clark Street à Chicago à un groupe de restauration trois concepts avec 33 emplacements et quatre états. Basé à Chicago, Francesca's Restaurant Group possède et exploite actuellement 23 restaurants Francesca, cinq Davanti Enoteca, et cinq emplacements Glazed and Infused.
Photo du restaurant Bordeaux Lounge by Turquoise
4.6
Exceptionnel(69)
Prix : raisonnable
• Wine bar • Roscoe Village
Réservé 2 fois aujourd'hui
Welcome to Bordeaux!We are a modern Aegean Tapas + Bar restaurant in Heart of Roscoe Village. Showcasing some on the best wines from not only France, but also around Europa. Pair our wines with our carefully crafted small plates or entrees. Chef Ezgi Bozdas (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over stone fire. Besides a beautifully decorated dining room, we Host your next special event at Bordeaux. Corporate, Holiday Parties, Birthday's, Rehearsal Dinners, Fundraiser and all other celebrations welcome. We can accommodate Groups of all sizes form 10 -120 in our wine bar.
Photo du restaurant Riccardo Enoteca
4.9
Exceptionnel(1106)
Prix : raisonnable
• Wine bar • Lincoln Park
Réservé 21 fois aujourd'hui
Riccardo Michi comes from a restaurant Family in Milan established since 1943 called Girarrosto, one of the first Tuscan restaurants in town and still operating.After moving to the US, Riccardo opened Sonny Bono, IL Giardino Ristorante and Madeo Ristorante in Beverly Hills. In 1987 he helped his cousin Roberto Ruggeri open the first Bice restaurant in New York City. Since then, he has worked in the opening of many of the restaurants in the group. In 2002 Riccardo moved to Chicago with his wife Veronica to be the executive chef of Bice on Ontario.Finally Riccardo and Veronica, also a chef, decided to open their own place and in 2006 called Riccardo Trattoria. Considered by many to be the top Italian restaurant in town, receiving the Bib Gourmand from Michelin in 2011, 2012 and 2013.Now, Riccardo and Veronica have opened Riccardo Enoteca, right across the street from Riccardo Trattoria on Clark.
Photo du restaurant The Cellar Door Experience at The Oakville Grill & Cellar
5.0
Exceptionnel(21)
Prix : cher
• Wine bar • West Loop
Step inside The Cellar Door, a unique experience from The Oakville Grill & Cellar in the Fulton Market District of Chicago that emulates the offerings of featured California vineyards, rotating monthly. The Cellar Door tasting room offers seating for up to six guests from 4:00 PM to 9:00 PM, Monday through Friday, and from 1:00 PM - 9:00 PM Saturdays & Sundays. During the tasting, you’ll savor select pours from the vineyard’s current selection. A chef-curated cheese & salumi pairing is available to add on to the experience. Please note that access to the full dinner menu is not included in this experience, and reservations are required ahead of time to secure a table after or before the experience. Our team will do our best to accommodate any last-minute requests.
Photo du restaurant Pasta Veneta Italian Restaurant
4.8
Exceptionnel(25)
Prix : raisonnable
• Wine bar • West Loop
Réservé 8 fois aujourd'hui
Pasta Veneta was born out of a love for authentic Italian cooking and an appreciation for the family recipes that our grandmothers had baked and cooked throughout the years.We particularly value the atmosphere and the energy that comes from conviviality, synonymous with sharing.
Photo du restaurant Coquette
Prix : cher
• Wine bar • West Loop
Réservé 7 fois aujourd'hui
Chicago’s cutest little French Bistro & Wine Bar.Coquette is a pink, Parisian dream offering the food of France today paired with exciting wines and cocktails in Chicago’s Fulton Market district.Led by Executive Chef Marcos Campos, Culinary Director Erwin Mallet and Executive Pastry Chef Shannah Primiano, Coquette expresses their vision for a modern bistro, where quintessential recipes and iconic dishes are matched with contemporary influences. Though our cuisine may be “nouvelle” our equipment is undeniably primitive, with all cooking done by live-fire ovens and mangal grills. Coquette’s wine list is a playful celebration of France’s most under-appreciated regions and boldest winemakers. We also feature an extra-intentional sampling of Champagnes by grower producers, all who dare to make exquisite wine on their own terms. Our cocktail program is built around seasonal produce, bridging the similarities found between what is harvested both in France and in the Midwest.
Photo du restaurant Quartino - Chicago
4.5
Génial(10621)
Prix : raisonnable
• Wine bar • River North (Chicago)
Réservé 137 fois aujourd'hui
Le Quartino est un restaurant et bar à vin italien fruit de la création d'Hugo Ralli, de Steve Lombardo (propriétaires du Gibsons Bar & Steakhouse, du Hugo's Frog Bar & Fish House et du LUXBAR) et du chef exécutif/partenaire John Coletta. Le Quartino combine le meilleur de l'osteria et de l'enoteca d'Italie afin d'offrir une expérience authentique de nourriture et de vins italiens. « Là où le vin est moins cher que l'eau »... En Europe, que ce soit au bistro, à l'osteria ou à l'enoteca, les vins locaux de haute qualité et dotés de caractéristiques uniques sont vendus moins chers que l'eau en bouteille. Les demandes de réservation pour une table sur la terrasse ne sont pas acceptées. La terrasse fonctionne selon le principe du « premier arrivé, premier servi ».
Photo du restaurant il Porcellino
4.8
Exceptionnel(4022)
Prix : raisonnable
• Wine bar • River North (Chicago)
Réservé 93 fois aujourd'hui
Il Porcellino, situé au cœur de North River au centre-ville de Chicago, est un restaurant de quartier offrant de la nourriture italo-américaine classique dans un cadre décontracté. Le menu de saison se concentre sur les pâtes faites maison, les antipasti de légumes et des plats du jour, tous confectionnés avec des ingrédients artisanaux de qualité des fournisseurs et agriculteurs locaux. Le mixologue primé Julian Cox a créé et choisi le menu de cocktails, ainsi que le menu abordable de vins qui encourage le partage avec les sélections du sud et du centre de l'Italie.
Photo du restaurant Brass Tack
4.5
Génial(597)
Prix : cher
• Wine bar • Gold Coast / Streeterville
Réservé 22 fois aujourd'hui
For anyone seeking a truly unforgettable dining experience in Chicago, Brass Tack is a must-visit destination. Located on the 3rd floor of the famous Waldorf Astoria Chicago, this upscale restaurant seamlessly blends classic brasserie ambiance with a Chicago twist, creating a welcoming atmosphere that is perfect for any occasion.Brass Tack's impressive menu features modern American cuisine that highlights the freshest and finest ingredients sourced from local farmers and purveyors. Executive Chef Nicholas Marino expertly fuses classic traditions with a bold and welcoming American culinary style that is uniquely Chicagoan. In addition to its exceptional cuisine, Brass Tack also boasts an impressive bar program. With over 3,500 bottles of wine, the restaurant received Wine Spectators' Best Of Award of Excellence. The bar team is passionate about mixology and expertly curates an extensive selection of craft cocktails, wine, and beer to complement the menu perfectly.
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