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Meilleurs restaurants végétariens/végétaliens à Marina del Rey

Prix

19 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Planta Cocina - Marina del Rey
4.8
Exceptionnel(102)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • Marina del Rey
Réservé 12 fois aujourd'hui
Coming Soon!
Photo du restaurant The Butcher's Daughter
4.5
Génial(140)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • Venice
Réservé 68 fois aujourd'hui
The Butcher’s Daughter is a plant-based restaurant, bar, juicery, and “vegetable slaughterhouse." We treat fruits and vegetables as a butcher would meat: We chop, fillet, and carve fresh produce into healthy vegetarian dishes and press them into pretty juices. Our five locations serve breakfast, lunch, dinner, and weekend brunch. We take pride in our daily-changing menu, which is 100% vegetarian, with many vegan and gluten-free options.
Photo du restaurant True Food Kitchen - Santa Monica
4.4
Génial(1519)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • Santa Monica
Réservé 15 fois aujourd'hui
Pas besoin d’être un yogi pur et dur pour partager un repas au True Food Kitchen. Le seul désir d’apporter des substances nutritives à votre corps et de faire vivre une expérience unique à votre palais est suffisant. Inspiré par les principes du régime anti-inflammatoire du docteur Andrew Beil, True Food Kitchen propose une grande sélection de plats végétaliens, naturellement biologiques et sans gluten, avec des plats pour ceux qui suivent un régime paléo ou méditerranéen. Chez True Food Kitchen, les chefs veillent à votre bien-être en proposant des repas incroyablement délicieux et qui vous procurent du bonheur… Leur objectif est que vous vous sentiez mieux, que vous viviez plus longtemps et que le tout soit fait avec le plus grand plaisir.
Photo du restaurant Kusaki
4.7
Exceptionnel(85)
Prix : cher
• Vegetarian-vegan • Ouest de Los Angeles
Réservé 14 fois aujourd'hui
Plant based Omakase Sushi restraurant in West La featuring Executive Chef Dillon Bolin and Head Chef Pearl Steffie.Signature dishes include our Avocado Crispy Rice, Maitake Wontons in Spicy Garlic, our Torched Miso Eggplant Nigiri and Torched Tuna Nigiri made from peas.Minimalist beautifully designed restaurant with a 87 year old bonsai in the middle. We offer Omakase and al carte dining. Hidden gem with a speakeasy style type of location, serving beer, wine and cocktails.Fan favorite is our Shishito Burger, named one of the best vegan burgers in town. While plant based, Kusaki and the dishes we serve mimics and tastes like real high end sushi. Art, redefined as food.
Photo du restaurant PLANTA Brentwood
4.7
Exceptionnel(2)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • Brentwood
Réservé 15 fois aujourd'hui
At PLANTA, we see plants differently.Led by Founder and CEO Steven Salm and Co-founder and Executive Chef David Lee, PLANTA was born in 2016 to expand the accessibility and acceptability of plant based dining; dining as it should be — an unguilty pleasure. Creating a premier hospitality collective of 100% plant-based restaurants, PLANTA reimagines, reinvents, and revitalizes, providing flavorful proof that the power of plants can change the world.
Photo du restaurant Rosti - Santa Monica
4.5
Génial(142)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • Santa Monica
Réservé 8 fois aujourd'hui
Ro – STI; pronounced (Row-stee) Short for Rosticceria, An informal Italian countryside kitchen or restaurant. It all started as a love affair with smell of fresh herbs and feel of hand-picked garden vegetables. Rosti Cuccina Italiana is a transplant of simple Tuscan countryside cooking where fresh herbs and wholesome ingredients will marry one another and create a delightful experience. Our trained chefs start with Sage, Rosemary, Thyme, Sweet Basil, Garlic and Marjoram as our star ingredients and then add the finest Meats, Seafood, Pasta and Cheeses to complete the picture allowing all those flavors to do their dance on the palate.
Photo du restaurant Javan Restaurant
4.4
Génial(91)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • Santa Monica
Réservé 2 fois aujourd'hui
Javan Restaurant was established in 1986 on the Westside of Los Angeles, California offering an authentic and delicate blend of Persian Cuisine's best recipies, each made with a distinct and unique flavors of the culinary traditions and styles. Each plate is carefully prepared with the besty quality of Meat, Fish, Poultry & Produce, delicately brougth together with traditional herbs, spices, nuts and Persian spices such as saffron, Sun dried Limes, and Advieh.
Photo du restaurant The Butcher's Daughter - West Hollywood
4.5
Génial(142)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • West Hollywood
Réservé 51 fois aujourd'hui
The Butcher’s Daughter is a plant-based restaurant, bar, juicery and “vegetable slaughterhouse." We treat fruits and vegetables as a butcher would meat: We chop, fillet and carve fresh produce into healthy vegetarian dishes and press them into pretty juices. Our five locations serve breakfast, lunch, dinner and weekend brunch. We take pride in our daily-changing menu, which is 100% vegetarian, with many vegan and gluten-free options. We throw the best events in West Hollywood.
Photo du restaurant Hugo's West Hollywood
4.7
Exceptionnel(587)
Prix : raisonnable
• Vegetarian-vegan • West Hollywood
Réservé 30 fois aujourd'hui
De la vraie nourriture préparée de A à Z avec les meilleures techniques. Le Hugo's vous popose une délicieuse cuisine saine qui a si bon goût que vous oublierez qu'elle est bonne pour votre santé. Le restaurant saura plaire aux omnivores, aux carnivores, aux végétariens et végétaliens, aux diètes sans gluten et à ceux qui choississent des aliments de cultures durables, biologiques, sans OGM. Trois emplacements à Los Angeles : West Hollywood, Studio City & Agoura Hills
Photo du restaurant Crossroads Kitchen - Melrose
4.7
Exceptionnel(2359)
Prix : très cher
• Vegetarian-vegan • West Hollywood
Réservé 86 fois aujourd'hui
Le Crossroads a affiné le paysage culinaire de Los Angeles sous la conduite du chef Tal Ronnen, un pionnier en matière de gastronomie. Mettant l'accent sur des petits plats aux influences méditerranéennes, il propose une cuisine qui a fait la réputation de Ronnen : des mets végétaliens joliment présentés, savoureux et créatifs. Une sélection évolutive et personnalisée de boissons avec alcool, des spiritueux issus de petites productions artisanales et une carte des vins soigneusement élaborée viendront compléter votre repas. Le menu créatif est constamment renouvelé avec des plats consciencieusement préparés et puise son inspiration dans les ingrédients de saison du sud de la Californie.
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