Under Chef David Lee, PLANTA is dining as it should be – an unguilty pleasure. Created in 2016, PLANTA is a celebration of delicious and innovative plant-based cuisine served in a beautifully-designed space, without pretension and with an overflow of good vibes. PLANTA Queen River North features signatures like Ahi Watermelon Nigiri and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons with ceviche, dumplings, noodles, sustainably-crafted cocktails, and more. PLANTA reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
Le 312 Chicago soutient fièrement le Green City Market et les fermes locales proposant une agriculture communautaire respectueuse de l'environnement avec des légumes biologiques et des techniques d'élevage naturelles. Les chefs cuisiniers du restaurant préparent une cuisine italienne traditionnelle et contemporaine avec des produits locaux de saison. Une sélection de plus de 200 vins américains et italiens, exposés dans le restaurant et les salles à manger privées, est également disponible. Vous pourrez déguster au bar d'excellents spiritueux et vins servis au verre mettant en valeur la dualité des cépages américains et italiens.
Le 312 Chicago bénéficie d'un emplacement central entre le Loop Theater et le quartier des affaires. Toutes les salles offrent une vue magnifique sur la ville et ses sites d'intérêt, tels que l'hôtel de ville, le Thompson Center, la Chambre de Commerce et le Cadillac Palace Theater. L'ambiance des lieux rappelle le confort et la sophistication d'un supper club des années 1930 alliés à l'élégance moderne des magnifiques lustres et boiseries en noyer ornant le restaurant.
Honky Tonk is family-run and located in the Pilsen neighborhood just a couple miles southwest of the Loop in downtown Chicago.We serve our meats in the traditional Memphis-style--dry rub, roasted with wood and charcoal and the sauce always on the side. Our dry rub is the perfect combination of salty and sweet, pepper and spice. Three house-made sauces are served for your enjoyment: Chicago Sweet, Memphis Tangy, and Carolina Mustard-Butter-Garlic.Prime Brisket and Premium Pork are roasted for 14 hours over a wood burning fire pit. Slow and low makes for perfect tenderness and a tasty smoky combination. St. Louis Spare Ribs and Baby Back Ribs are likewise slow-smoked for 6 hours until they are just right juicy and tender.Sides are zesty and full flavored, the perfect compliment to the meats! And remember, all our sides are vegetarian or vegan. Even our two red BBQ sauces are gluten-free! Regardless what kind of diner you are, everything we serve is healthy!