Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants végétariens à Putney

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Blossom and Root Kitchen
4.8
Exceptionnel(149)
Prix : raisonnable
• Vegetarian • Danville
Réservé 11 fois aujourd'hui
Featuring plant based ingredients, elevated cooking techniques, a creative beverage list and a colorful ambiance with indoor and outdoor seating. Blossom & Root is the Tri-Valley dining destination for anyone curious about - or naturally inclined towards contemporary vegan fare with an "Eat Local" emphasis. Private dining is available. The pretty space is full of blue patterns and hues, with lots of plants (decorative and possibly edible). Featuring just as creative of a bar program as menu. Joe Steiner has elevated the bar program to match our eclectic menu by Chef Chris Johnson. Together the team puts out beautiful food and beverages not to be missed.
Photo du restaurant True Food Kitchen - Walnut Creek
4.4
Génial(3294)
Prix : raisonnable
• Vegetarian • Walnut Creek
Réservé 102 fois aujourd'hui
Nul besoin d'être fervent yogi pour déguster un repas au True Food Kitchen. Il vous suffit d'aimer nourrir votre corps et ravir votre palais. S'inspirant des principes du régime anti-inflammatoire du Dr Andrew Weil, le True Food Kitchen propose un grand choix de plats végétaliens, végétariens, naturellement bio et sans gluten, ainsi que des préparations adaptées aux régimes paléo ou méditerranéen. Le True Food Kitchen sert une nourriture absolument délicieuse conçue dans le souci de préserver votre bien-être, pour que vous puissiez vous sentir mieux et vivre plus longtemps tout en régalant vos papilles.
Photo du restaurant CocoBreeze Caribbean Restaurant and Bakery
4.3
Génial(3)
Prix : raisonnable
• Vegetarian • Oakland
Authentic Caribbean Restaurant & Bakery. Our Executive Chef & Owner, Annabelle Goodridge is from the sweet islands of Trinidad and Tobago. Chef Ann skillfully crafts vibrant, nostalgic West Indian cuisine w/ a modern twist. Accompanied by her daughter Merissa Lyons, this dynamic duo bridges savory & sweet w/ tradition & modern tech to bring you a truly unique immersive Caribbean experience. We also feature freshly made Superfood Juices, a full Bakery, as well a variety of Vegan, Gluten-Free options, full service Catering and Event planning. Our clientele enjoys classic Caribbean cuisine, including but not limited to braised oxtails, jerk chicken, vegan fish, curry jackfruit, trini doubles, whole fried Escovitch, & Jamaican patties. Our restaurant attracts locals from all over California's Bay Area, as well as out-of-town visitors. We offer socially distanced outdoor dining, pick-up, and delivery. We also offer full-service Catering services. Taste the islands!
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable