Veuillez noter que nous proposons uniquement des menus dégustation.
Les repas à la carte sont proposés dans l'espace bar-lounge.
***Menus dégustation*** Jusqu'à 5 personnes par table :
- Repas de 4 plats : 69 USD par personne
- Repas de 5 plats : 79 USD par personne
- Repas de 6 plats : 89 USD par personne.
Aucun menu enfant n'est proposé.
***Menus dégustation de groupe *** À partir de 6 personnes par table :
- De 17h30 à 18h30 ou de 21h00 à 22h00 : 89 USD par personne
- De 18h45 à 20h45 : 109 USD par personne.
Pour les groupes de 6 personnes ou plus, le restaurant propose un menu dégustation de groupe signature, au tarif de 89 USD/109 USD par personne.
Si vous souhaitez manger avant ou après un spectacle, votre demande sera soumise à disponibilité.
Le menu dégustation de groupe peut s'adapter aux personnes souffrant d'allergies ou suivant un régime alimentaire particulier, avec notamment des plats végétariens, végétaliens ou sans gluten.
Casual Gourmet FoodBalanced & mindful plates made with a Mexican heart and a "glocal" approach. All week brunch & dinner paired with specialty wines, champagne & signature cocktails. Freshly baked pastries and cakes ready to eat or made order by renowned chef Paulina Escanes.
Des saveurs du monde entier. Enraciné localement. Une cuisine de classe mondiale ~ qui connaît vraiment sa place. Le restaurant 1919 est véritablement engagé à offrir les meilleurs ingrédients biologiques et locaux à chacun et pour chaque plat créé. Il prône une recherche d'ingrédients concentrée sur la conscience sociale et toujours au summum du bon goût.
CASUAL GOURMET FOOD IN THE HEART OF CONDADOBalanced & mindful plates made with a Mexican heart and a "glocal" approach. Serving lunch & dinner paired with specialty wines, champagne & signature cocktails. Freshly baked pastries and cakes ready to eat or made to order by renowned chef Paulina Escanes. We serve Brunch on Saturdays, Sundays & Mondays.
## Tia Dora: A Mediterranean Oasis in the Heart of San Juan
Escape to the vibrant flavors of the Mediterranean at Tia Dora, a culinary gem nestled in the heart of San Juan. Helmed by renowned chefs Juan Lebrón and Raúl Correa, Tia Dora offers a modern and fresh take on classic Mediterranean cuisine.
Step into a world of warm hospitality and inviting ambiance. The sleek, modern interior is accented with pops of color, creating a space that is both stylish and comfortable. The open kitchen allows you to witness the culinary artistry firsthand, as the chefs expertly craft each dish with passion and precision.
The menu at Tia Dora is a symphony of flavors, featuring an array of mezze, hummus bowls, falafel, and other delectable creations. Start your journey with a selection of mezze, such as baba ghanoush, labneh, or roasted pumpkin hummus, each bursting with fresh, authentic flavors. For a heartier experience, indulge in a hummus bowl, like the Pargiyot with spiced chicken thigh, mango, and amba sauce, or the Sloppy Lamb with a medley of savory ingredients.
No Mediterranean feast is complete without falafel, and Tia Dora's rendition is a must-try. The crispy falafel, made with fresh chickpeas and