At Twelvemonth, our approach begins with passion and respect for people and the planet. Everyone can play a part in imagining a healthier, more sustainable world. Our role is to bring people together with delicious, 100% plant-based food. Our passion and respect have driven us to craft a culinary destination to suit every occasion: from your morning coffee to a happy hour beer at the bar to an eight-course tasting menu. We source from local farmers, champion waste reduction, and push the boundaries of vegetable-first creativity. Twelvemonth exists to foster genuine connections. It’s a place where we share compelling stories and aim to build a better future together—one that works in closer, tastier harmony with the environment.
Lorsque les frères Ash et Rajiv Gujral ont pensé à ouvrir un nouveau restaurant indien, ils n'ont voulu créer ni une salle à manger ultra-formelle, ni un petit recoin obscur. Le ROTI Indian Bistro marie donc un style contemporain et décontracté à la cuisine indienne classique. La designer Susan Gujral a créé un espace moderne et chaleureux qui allie des couleurs vibrantes, une riche lumière et des images qui rendent hommage à l'esthétique indienne. Les chefs emmènent les convives dans un voyage culinaire autour de l'Inde, offrant un avant-goût du Nord avec les plats de viande tandoori et un aperçu du Sud avec les currys végétariens. Des pains frais sont disponibles grâce au four tandoor en argile alimenté au bois de mesquite, typique de la cuisine indienne. Les ingrédients locaux et biologiques se mêlent aux épices indiennes traditionnelles pour créer un menu fraîchement diversifié. Le ROTI est fier de l'expérience culinaire qu'il propose. Il s'agit d'un ajout bienvenu dans le quartier animé de West Portal. Le service à la clientèle raffiné offert par un personnel attentionné de même que la nourriture fabuleuse ont établi une nouvelle norme de qualité dans le voisinage.
Giuseppe and Francesco welcome you to Spiazzo Ristorante we will take to an imaginary trip to Italy with all the Italian flavors by chef Francesco Melis.
We also offer a big selection of Pastas, firewood Pizzas, Chicken, veal and a lot of seafood dishes, with many choices for the Vegetarians as well with the largest wine list of West Portal, please come and visit us.