At SunCafe, let our unique take on rustic world cuisine tantalize your taste buds while delivering optimum health and nutrition. Our 100% plant-based dairy-free menu seeks to accommodate all palates, from fun to sophisticated, from health-minded to indulgent.Talk about fresh, we make most everything from scratch including our own cheeses, chorizo, mayo and butter–always vegan. 2x named 1 of the 10 Best Restaurants in Los Angeles, we’re down the block from famous Hollywood in Studio City.
De la vraie nourriture préparée de A à Z avec les meilleures techniques. Le Hugo's vous popose une délicieuse cuisine saine qui a si bon goût, que vous oublierez qu'elle est bonne pour votre santé. Le restaurant saura plaire aux omnivores, aux carnivores, aux végétariens et végétaliens, aux diètes sans gluten et à ceux qui choississent des aliments de cultures durables, biologiques, sans OGM. Trois emplacements à Los Angeles : West Hollywood, Studio City & Agoura Hills
FLAVOR OF INDIA serves a variety of savory recipes from India's rich tapestry of cultural and culinary traditions. Each dish dish is meticulously prepared in a authentic Indian home-style. Using only natural spices and ingredients. At Flavor of India we never add preservatives or artificial coloring.
La mission du Gracias Madre est de célébrer et de servir la présence de cette mère omniprésente, dans les cœurs comme dans la terre, et de tous ceux qui nourrissent cette terre. Le restaurant sert une cuisine inspirée des cuisines du Mexique, faite à partir d'ingrédients biologiques cultivés localement. Venez prendre place à la table de l'amour.
L'idée du Gracias Madre provient des visites des familles mexicaines des employés du restaurant. La mission est double : proposer une nourriture mexicaine biologique aux communautés à proximité et honorer ces mères mexicaines qui travaillent sans relâche dans leurs cuisines, souvent seules avec leurs enfants, pendant que leurs maris travaillent en Californie. Inspiré par quelques-unes des recettes de ces familles et de l'amour maternel, le Gracias Madre sert la cuisine de la chef Chandra Gilbert, faite à partir de produits biologiques provenant de fermes locales, pleine de saveurs et d'amour. Une sélection de cocktails à base d'agave du chef des boissons Jason Eisner agémente le menu.
Le Crossroads a affiné le paysage culinaire de Los Angeles sous la conduite du chef Tal Ronnen, un pionnier en matière de gastronomie. Mettant l'accent sur des petits plats aux influences méditerranéennes, il propose une cuisine qui a fait la réputation de Ronnen : des mets végétaliens joliment présentés, savoureux et créatifs. Une sélection évolutive et personnalisée de boissons avec alcool, des spiritueux issus de petites productions artisanales et une carte des vins soigneusement élaborée viendront compléter votre repas. Le menu créatif est constamment renouvelé avec des plats consciencieusement préparés et puise son inspiration dans les ingrédients de saison du sud de la Californie.
Reservations accepted two weeks in advance.Serving American fare from upscale comfort food to vegan specialities in the heart of the West Hollywood Design district. Craig's offers covered and heating patio seating, indoor and bar seating. Reservations are recommended, but walk-ins accepted and our bar features our full dinner menu.
The Butcher’s Daughter is a plant-based restaurant, bar, juicery and “vegetable slaughterhouse." We treat fruits and vegetables as a butcher would meat: We chop, fillet and carve fresh produce into healthy vegetarian dishes and press them into pretty juices. Our five locations serve breakfast, lunch, dinner and weekend brunch. We take pride in our daily-changing menu, which is 100% vegetarian, with many vegan and gluten-free options. We throw the best events in West Hollywood.
Second location from brothers Dario and Pietro Gallo. After the great San Diego success Civico opens in Los Feliz bringing a new generation of Italian cuisine – fresh, light and authentic. By using proper cooking techniques, our flavors are natural and pure. Our menu is a homage to our southern Italian roots and reflects what’s being served in Italy today. You can also find an extensive vegan menu that incorporates many of the best Italian dishes. Try us out and see for yourself why we were voted as one of the top 50 vegan restaurants in the U.S!We believe in sustainability, both in our food and in the design of our restaurant. While our menu focuses on locally grown and seasonal ingredients, our bar and dining areas were created using reclaimed, natural materials. Nothing goes to waste at Civico 2064. Stop in for dinner, and experience some of the best Italian cuisine you have ever tasted.
Plant based Omakase Sushi restraurant in West La featuring Executive Chef Dillon Bolin and Head Chef Pearl Steffie.Signature dishes include our Avocado Crispy Rice, Maitake Wontons in Spicy Garlic, our Torched Miso Eggplant Nigiri and Torched Tuna Nigiri made from peas.Minimalist beautifully designed restaurant with a 87 year old bonsai in the middle. We offer Omakase and al carte dining. Hidden gem with a speakeasy style type of location, serving beer, wine and cocktails.Fan favorite is our Shishito Burger, named one of the best vegan burgers in town. While plant based, Kusaki and the dishes we serve mimics and tastes like real high end sushi. Art, redefined as food.
De la vraie nourriture préparée de A à Z avec les meilleures techniques. Le Hugo's vous popose une délicieuse cuisine saine qui a si bon goût que vous oublierez qu'elle est bonne pour votre santé. Le restaurant saura plaire aux omnivores, aux carnivores, aux végétariens et végétaliens, aux diètes sans gluten et à ceux qui choississent des aliments de cultures durables, biologiques, sans OGM. Trois emplacements à Los Angeles : West Hollywood, Studio City & Agoura Hills