Welcome to Restaurant Lucie, a quintessential French fine dining experience nestled in the heart of Toronto’s Financial District. As you step into our elegant restaurant, you'll be transported to a world of culinary excellence and refined taste. Our Executive Chef, Arnaud Bloquel, combines traditional French techniques with modern innovation to create a symphony of flavors on each plate.At Lucie, we believe that dining is experiential, and every visit is an opportunity to create lasting memories. Discover the epitome of French culinary excellence at our enchanting fine dining establishment named after the Owner’s beloved grandmother.We currently offer an A La Carte lunch menu and two set menu offerings during dinner service.
Décoré dans le style d'un bistrot parisien des années 1930, le Biff's Bistro est le chef d'œuvre haut de gamme des über-restaurateurs Peter Oliver et Michael Bonacini, de Toronto. Le salon élégant, doté d'un superbe comptoir en zinc, est une pure merveille de design rétro. Les banquettes en cuir, les boiseries chaleureuses et les grands miroirs dégagent une atmosphère somptueuse et animée. Dans ce cadre, le chef Amanda Ray présente un menu de cuisine de bistrot française, accompagné d'une impressionnante carte des vins. Le restaurant est implanté au cœur du centre-ville, à quelques pas de nombreux théâtres et hôtels ainsi que du centre Air Canada.