Pasjoli is an elevated French bistro from James Beard award-winning chef Dave Beran. The restaurant pays homage to French cuisine utilizing the bounty of produce available in Southern California. Rooted in classic French cooking and inspired by Parisian markets, pasjoli reflects Chef Dave’s thoughtful cooking style, showcasing his creative touches on bistro fare.We serve a five-course prix fixe menu in our dining room and our secret garden. You'll be able to select your seating preference when you confirm your reservation. Please visit our website to see the most current menu.Each evening, we have limited availability of pressed duck dinners. If you are interested in enjoying a pressed duck, please email info@pasjoli.com, and we will do our best to accommodate your request. Unfortunately, we cannot accommodate vegan diets.
Le Meet in Paris transpose le concept de bistrot parisien à Culver City. De la cuisine réconfortante classique de style français est servie au sein d'une ambiance détendue. Cet établissement fait tout son possible pour que vous vous sentiez comme chez vous. Le restaurant met au cœur de ses préoccupations la satisfaction et le bien-être des convives. Des portions généreuses de copieux et succulents mets y sont servies. Les plats sont préparés à partir d'ingrédients de première qualité et présentés d'une manière simple et élégante. Les racines françaises y sont mises à l'honneur. L'excellence et la créativité s'y reflètent pleinement.
Le Zinqué est un restaurant de quartier chic qui propose des plats et des entrées inspirés de la cuisine française. Dégustez des vins et des bières uniques sur la meilleure terrasse de Venice. Découvrez cet endroit sophistiqué mais détendu lors d'un déjeuner, d'un dîner, d'un souper ou lorsque vous prenez un verre entre amis.
Petit Trois Le Valley, the second outpost of Chef Ludo Lefebvre's beloved bistro, opened its doors in 2018 in Sherman Oaks. This larger location channels a lavish French Brasserie, with its marble bar, banquette lined dining room, and a Chef’s counter overlooking the open kitchen. The second dining room can be reserved for larger parties and private events. Since opening, Petit Trois has garnered praise from casual foodies and revered food critics. In 2015, Petit Trois was nominated for Best New Restaurant by the James Beard Foundation and in 2019 earned the Bib Gourmand designation upon the Michelin Guide’s return to Los Angeles. Additionally, Petit Trois was featured on the late Jonathan Gold’s 101 Best Restaurants in Los Angeles list from 2015-2017 and has remained on the list since 2019 when Bill Addison & Patricia Escárcega took over.
In 2024, the original location of Petit Trois, on Highland Ave in Hollywood, celebrates 10 years as a beloved, can't miss part of LA's dining scene. Chef/Owner Ludo Lefebvre puts his spin on classic French flavors including the cult-favorite Big Mec burger, swimming in rich Bordelaise sauce, perfectly roasted Heritage chicken with compressed potatoes fried in clarified butter, a French Dip sandwich served with a version of the restaurant's onion soup for dipping, and lots more. Start with the restaurant's housemade baguette served with the creamiest French butter and pair it all with wine from the restaurant's thoughtfully curated list, which includes 16 by the glass options. With a design inspired by classic Parisian bistros, Petit Trois transports guests in its 2 dining areas as well as an outdoor patio. The dining room is also available for private events.
Dégustez une cuisine française parmi les plus authentiques de la vallée au Petit Restaurant. Un bistrot qui aurait pu être à Paris, Le Petit propose des plats français d'inspiration californienne. Passez l'idéale soirée romantique dans une ambiance intime; le restaurant est ouvert jusqu'à tard pour tous vos besoins culinaires. À l'intérieur, vous trouverez un thème Art déco, des plafonds hauts et des tables garnies de lin et de chandelles, des œuvres d'art encadrées sur les murs en couleurs vives, des cabines courbées en blanc et un plancher de bois franc. La carte propose une grande variété de plats originaux, tels le saumon noirci, l'entrecôte grillée, les escargots, le poulet rôti aux herbes et plus encore, sans mentionner les plats du jour. Les lundis et mardis soir, Le Petit propose un plat spécial de homard vivant de Maine de 680 grammes, servi avec de la soupe ou de la salade, le tout pour $29,95. Avec l'impressionnante carte des vins et le bar complet vous trouverez sûrement de quoi accompagner votre repas. Il est possible de réserver Le Petit Restaurant pour les soirées privées.
Créé en 1977, le restaurant Mistral, situé au coeur de Sherman Oaks, est un authentique bistro français. Dans une ambiance chaleureuse, on vous propose une cuisine traditionnelle qui met en vedette des steaks primés, des poissons frais ainsi qu'une grande sélection de fruits de mer. Le Mistral offre le meilleur tartare de boeuf, des soupes à l'oignon et des soufflés au chocolat, tout en utilisant des produits frais et de saison.
La carte des vins a été reconnue par le Wine Spectator.
Le Mistral est aussi reconnu pour son chaleureux et excellent service.
Mr.T is a contemporary French cuisine inspired by upscale street food dishes featuring fresh ingredients and masterful preparation by our head Chef Alisa Vannah. Indulge in unique flavors using local ingredients to create an authentic dining experience. Mr.T carries a variety of handcrafted cocktails and a uniquely selected wine list offering a tasteful array of wines from some of the greatest producers in the world. We look forward to serving you!Reservations are required for restaurant and bar seatingWe have a 15 minute grace period. Please call us if you are running later than 15 minutes after your reservation time.We may contact you about this reservation, so please ensure your email and phone number are up to date. While we aim to accommodate all requests, all reservations are sat on a first come first serve basis.