Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
Niché en bas de Dean Street parmi l'agitation et les hipsters, le restaurant Pierre Victoire est l'une des institutions culinaires préférées de Soho. Ce petit lieu de prédilection sert une cuisine française rustique depuis une décennie et reste un lieu favori de Londres pour les rendez-vous en soirée et les confortables repas avant une pièce de théâtre. Arborant une décoration mi-provençale, mi-Art nouveau, la salle à manger présente des murs blanchis à la chaux, des menus sur tableau noir, un piano vintage, des œuvres d'art éclectiques, du parquet non traité et des bouteilles de vin remplies de bougies. La cuisine maison équilibrée et le très bon vin sont proposés à des prix abordables. Avec un menu tournant autour du steak, le Pierre Victoire prépare également de délicieuses omelettes, des salades créatives et beaucoup de fruits de mer.
Une grande brasserie parisienne, animée, transportée au cœur de Londres. L'endoit est ouvert toute la journée, et offre une grande valeur avec des prix remarquablement bas. L'intérieur qui évoque l'art déco accueille également deux groupes de musique qui jouent en direct; le band "Bar Américain et le "The Crazy Coqs" ajoutent une touche de cabaret à ce lieu inspirant.
Le Pont de la Tour est l'un des restaurants les plus emblématiques de Londres. Il sert une cuisine fine française dans un cadre opulent et bénéficie d'une vaste terrasse et une carte des vins très spéciale. Le Chef de cuisine Frederick Forster formés par certains des meilleurs chefs du monde et a une merveilleuse compréhension des saveur et une maîtrise de la technique.
Le Coq d'Argent est synonyme d'une oasis urbaine. Surplombant la City, vous découvrirez un restaurant français classique, doté d'une grande terrasse et d'un jardin à l'abri des regards. La nourriture est absolument fantastique, supervisée par le Chef Exécutif Damien Rigollet, accompagnée d'une carte des vins élaborée par le Chef Sommelier Olivier Marie.
Located in a restored unused pavilion attached to a small public park, Pique-Nique is a french restaurant from the team behind Casse-Croûte. There's an expertly chosen wine list, a range of seasonal starters, mains to share and great desserts. Sit at the bar counter and watch the chefs cooking or entertain your guests at their large table located in the middle of the main dining room. Enjoy the view of the park and the Shard all year long from our conservatory.
Welcome to Otto’s French Restaurant, London, the world’s only restaurant to have both a duck and a lobster press; the essential solid-silver contraptions from which the most extravagant dishes ever created are made; ‘La Grande Bouffe’.Step back into the old-world glamour of sumptuous, traditional French cuisine with tableside service at the heart of what we do.We serve impeccable, classic French cuisine which has been hailed by critics as the best one can find in London. Not only do we serve the pressed duck and lobster tableside, but at our restaurant, you can also enjoy a traditional poularde de Bresse ‘Demi-Deuil’ with truffles and morelsWe do do not turn tables; you have your seat for the entirety of lunch or dinner service.Everything at Otto’s is made from scratch - and all dishes are created to order.We invite you to experience the magic of Otto’s for yourself.
Chez Elles bistroquet opened in June 2012. Chez Elles is a French traditional restaurant. A hidden gem, boutique restaurant in the middle of Brick Lane. For reservations larger than 10 people please contact chezellesbistro@gmail.com for reservation enquires.
Tucked right in the heart of Peckham a stones throw from Peckham Rye station, Bar Levan, is a cosy wine bar-meets bistro and sibling to Levan Restaurant found next door. Here we share our passion for amazing food, incredible wine, and unforgettable experiences. Already celebrated amongst the best wine bar's in London by Time Out and Conde Nast Traveller amongst others. Natural wines and artisanal apéritifs flow freely, paired with a playful menu of small plates. You’ll find goodies like miso devilled eggs with nori & togarashi, rotating homemade terrines, and a seriously indulgent croque monsieur. For something heartier, there’s a sharable bavette with frites and salad. Perfect for catching up with friends, date nights, or even just a quick pre-dinner drink.Bar Levan, has a cosy, laid-back vibe with its dark red décor and intimate feel. Decks, a curated play list and regular DJ’s set the tone. Whether you’re a wine nerd or just here for a good glass, there’s something for everyone.