Niché en bas de Dean Street parmi l'agitation et les hipsters, le restaurant Pierre Victoire est l'une des institutions culinaires préférées de Soho. Ce petit lieu de prédilection sert une cuisine française rustique depuis une décennie et reste un lieu favori de Londres pour les rendez-vous en soirée et les confortables repas avant une pièce de théâtre. Arborant une décoration mi-provençale, mi-Art nouveau, la salle à manger présente des murs blanchis à la chaux, des menus sur tableau noir, un piano vintage, des œuvres d'art éclectiques, du parquet non traité et des bouteilles de vin remplies de bougies. La cuisine maison équilibrée et le très bon vin sont proposés à des prix abordables. Avec un menu tournant autour du steak, le Pierre Victoire prépare également de délicieuses omelettes, des salades créatives et beaucoup de fruits de mer.
Welcome to Socca! A celebration of food, flavour, family and friendship.A slice of the Côte d’Azur nestled in the heart of Mayfair, our South Audley Street bistro is a place of nostalgic French-Mediterranean culinary traditions, where memories are made amidst playful murals in the relaxed embrace of our salons.Socca is a modern French bistro that celebrates the distinctive taste of the French Riviera. Tucked away in Mayfair’s South Audley Street, the restaurant pays homage to the coastal towns of Cannes, Marseille and Nice. Founders Samyukta Nair and Claude Bosi place emphasis on simplicity and seasonality, introducing a menu that honours fond childhood memories spent in the South of France and creating a marriage of comforting dishes elevated with refined skill and rooted in Provençal traditions.
Soutine is an informal neighbourhood restaurant in St John’s Wood on the High Street, within close proximity to London Marylebone Station, Regent’s Park, Lord’s Cricket Ground and Madame Tussauds.Taking inspiration from the great boulevard cafés of Paris, the restaurant offers relaxed and informal dining from early until late. The classic French bistro menus include classic French dishes such as Croque monsieur and Soupe à l'Oignon. Soutine consists of a front room and pavement offering relaxed café and bar seating, leading to a slightly more formal space at the rear. If you cannot find the table you are looking for, please visit the restaurant's website directly, or call +442039268448.
The best French Bistro and Wine Bar in Marylebone. Why not enjoy our delicious dishes, all home-made by our French Chefs, and our special selection of terrines, foie gras, charcuterie and cheeses. As an exclusive French Wine Shop, we have a selection of 250 wines & champagnes, all available with the French corkage (Shop price with a corkage between £10 to £20 per bottle).
La Petite Auberge est un restaurant français traditionnel au cœur d'Islington. Il rappelle l'atmosphère chaleureuse et accueillante des tavernes de la campagne française. Nommé meilleur restaurant français, La Petite Auberge transforme un souper ordinaire en une expérience mémorable que vous partagerez avec tous vos amis. Bien que situé au 283, Upper Street, ce restaurant vous fera vivre un repas authentique comme si vous étiez en France. Une fois à l'intérieur, vous serez chaleureusement accueillis par une équipe sympathique et vous pourrez prendre place à une confortable table. Vous vous sentirez comme chez vous. Vous pourrez déguster un verre de vin français exquis et choisir parmi les hors d'œuvre. Vous vous souviendrez longtemps de voitre expérience culinaire à La Petite Auberge.
Doté d'une superbe salle à manger haut de gamme, le Bellamy's Restaurant est devenu un incontournable de Londres. D'ailleurs, selon plusieurs touristes, l'endroit est en tête de liste en matière de bons restaurants de la Capitale. Simple et chic, l'intérieur du Bellamy's reflète les caractéristiques d'une brasserie typique. Le menu vous propose de délicieux plats de fruits de mer français ainsi qu'un bar à huîtres, qui est très populaire. Le Tatler Magazine qualifie la carte des vins du Bellamy's comme étant "un icône de beauté"; des éloges bien mérités.
Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
In the heart of London’s Soho, Cafe Boheme has been serving French classics for over three decades. Offering an all-day menu centred around French favourites, including confit duck, steak frites and escargots – all dishes are based on traditional recipes. The brasserie is inspired by the 19th-century poets who used to meet on Old Compton Street and features art-lined walls, a brass bar and mosaic tiled floor. Head outside and dine al fresco for views across Soho or join us at the bar everyday from 3pm for live jazz.