A multifaceted Asian dining destination in the heart of Mayfair. Discover our fiery Thai dining and our Izakaya style KOYN bar. Something exciting is coming to the cosmos of KOYN.In June, our subterranean dining space will transform into KOYN Thai in collaboration with Bangkok born chef, Rose Chalalai Singh. The new restaurant will celebrate the flavours, spices and cooking techniques of Thailand.KOYN Thai will sit underneath its Japanese counterpart, in the basement of the Grosvenor Street Residence, offering a menu that captures the essence of Bangkok, Chiang Mai, Phuket, and the central provinces.Rose, known for her Parisian private dining restaurant, Rose Kitchen, and having catered forsome of the world’s greatest fashion and art talent - from Vogue Paris fashion events to TheGagosian - will make her London debut at KOYN Thai.
Located on Chelsea’s Park Walk, HUŎ opened summer 2021 to critical acclaim. Showcasing a unique blend of clean, fresh and healthy Asian food, dishes on Head Chef Yam Bahaeur Gurumg’s menu are all prepared from scratch using traditional Chinese, Thai, Malay and Singaporean disciplines. Favouring a balanced choice of snacks, small plates and mains, highlights include Soft Shell Crab, Siu Mai, Stir-Fried Beef Fillet with Spicy Black Pepper Sauce and Triple-Cooked Dover Sole with Asparagus, Garlic & Chilli. Driftwood colours combined with an abundance of natural light, ensures a fresh and airy ambience and on warmer days the restaurant's frontage is fully opened up serving as the backdrop to several pavement tables and a small terrace. As well as the restaurant, HUŎ boasts a separate bar area where guests can linger over drinks including a fantastic selection of Asian-inspired cocktails, alongside some of the more unusual and often coveted Japanese whiskies, vodkas and craft beer.
Situé juste à côté de la Shaftesbury Avenue dans le Theatre District de Londres, Thai Tho est un restaurant thaï très apprécié et connu pour sa cuisine de haute qualité, sa clientèle huppée et son service très chaleureux. Son emplacement sur Rupert Street en fait l'endroit idéal pour les collations avant théâtre et les repas après théâtre avec des amis.Il s'agit également d'un lieu prisé pour les dîners d'affaires et pour savourer un cocktails avec des collègues après le travail. Le personnel de Thai Tho a à coeur la qualité des produits, et l'établissement reçoit les ingrédients directement de Thaïlande chaque semaine. Les amateurs de pad thaï et les accros de curry raffoleront de ce restaurant. Laissez-vous tenter par le curry de canard rouge avec ananas, litchis et riz à la noix de coco ou le saumon frit dans une sauce aigre-douce.
Si l'alimentation de rue asiatique est ce dont vous avez envie, le KIN à Clerkenwell, Londres est tout indiqué. Le KIN propose une authentique cuisine de rue de la Thaïlande, du Japon, de la Chine et du Vietnam, entre autres. La philosophie du KIN est simple, fraîche et saine; la plupart des aliments est sans gluten et chaque repas fournit au moins un de vos cinq fruits et légumes par jour. La liste des boissons complète parfaitement car elle comprend une bonne sélection de bières asiatiques, des thés artisanaux, du café vietnamien ainsi que des vins provenant de vignobles émergents. Le décor est décontracté et élégant, avec des murs dénudés en briques et des planchers en bois, des détails vibrants sortants de la peinture blanche. Ce lieu élégant est détendu et accueillant, une perle parmi les restaurants d'aliments de rue en général.
“Welcome to our restaurant! We are proud to offer our signature dish, Yellow Soft Shell Crab and Weeping Tiger. Our restaurant has been recognized as a 2020 winner of the Thai Select Award by the Ministry of Commerce, the Royal Thai Government. We are located near Battersea Power Station and Battersea Park, one of the most famous landmarks in the area. Our atmosphere is a blend of traditional and modern Thai. Come and experience our delicious food and warm hospitality!”
Positioned between Waterloo and London's Southbank, Sticky Mango offers its diners modern interpretations of Southeast Asian street food created by Chef Peter Lloyd. Offering a sharing concept of dining, the 3-level dining space is welcoming with warm lighting and contemporary music.