Mico Rodriguez est reconnu pour sa création de plusieurs restaurants iconiques à Dallas et son impact indélébile sur l'industrie de la restauration.
À son crédit, il a élevé le niveau de l'expérience Tex-Mex de par son focus sur la fraîcheur des ingrédients, un service attentif et une ambiance moderne.
Mesero, son dernier concept, inclut un menu Tex-Mex réimaginé ainsi que des classiques mexicains et américains.
Depuis l'école primaire, il assiste ses parents qui travaillent dans l'industrie de la restauration et il n'a jamais oublié l'importance du bon service. Au fait, Mesero veut dire 'serveur' en espagnol et reflète l'engagement voué au bon service, pour les clients du restaurant mais aussi envers la communauté.
La Hacienda Ranch in Dallas is a Texas favorite and has been providing quality Tex-Mex cuisine for several years now. La Hacienda Ranch was founded by Mariano Martinez who is the inventor of the Frozen Margarita Machine, which is in the Smithsonian in Washington D.C.Some of the entres at La Hacienda Ranch in Dallas include mesquite grilled Tenderloin Filet, Bone-in Ribeye, and Fajitas. La Hacienda Ranch in Dallas also has a special event room. Those who would like to hold an event, such as a party, at the facility can speak with the restaurant. In addition, offsite catering is available for those holding an event at their own location.
Mesero is beyond Tex Mex, but lives up to its promise of Mexican Spirit American Life. One taste of the iconic Queso Mesero and brisket tacos will keep you coming back for more. The shrimp loaded ceviche is truly crave worthy. Be sure not to skip the amazing drink list, it’s the best part!