Nestled into a cobblestone square just off Austin Street, Jade Eatery & Lounges’ address hints at why Jade is said to be “Forest Hills hidden gem”. The space integrates a zen-like atmosphere with inspirational quotes that adorn the walls and a serene koi pond presenting a large Buddha statue smiling benevolently on guests guiding them to a choice entree. Our philosophy was to combine music, aroma and aesthetics to capture a unique gastronomic experience hence our motto “Indulge Your Senses”.As a neighborhood Asian restaurant catering to local and visiting patrons we strive to maintain quality and consistency. Our concept provides favorite Pan-Asian and southeast Asian dishes as well as creative culinary innovations that have become neighborhood favorites. With signature dishes like Sushi Pizza and Calcutta Chicken, our group focuses on optimizing select ingredients and transforms them into exotic flavor profiles. That is our committed culinary mission.
Founded in 2006, MoCA formed a philosophy of dining and cuisine guided by the dynamic balance between the cherished traditions of Asian cultures, with thousands of years of history, and the universally human spirit of innovation that is nourished best by these great traditions.The name “MoCA” comes from “Modern Concept of Culinary Arts.” The MoCA team approaches cooking as an artistic endeavor, devoted to presenting modern, healthy dishes with artistic principles of color, fragrance, balance, and overall presentation.
**To reserve a seat for our exclusive 15-course omakase experience at the sushi counter, please select the "Experiences" option below and book under 15-Course Omakase.Discover Kaizen, where tradition meets innovation in the heart of Flushing, Queens. Our menu, featuring premium sushi, sashimi, and hand rolls, celebrates the art of Japanese cuisine with a modern twist, offering flavors that are both timeless and inspired. Whether you're indulging in our exquisite 15-course omakase or sharing small plates with friends, every dish is crafted to excite the palate and elevate the moment. With a vibrant atmosphere perfect for social occasions, corporate events, or intimate gatherings, Kaizen promises a dining experience that’s as dynamic and delightful as its name suggests.Important: The sushi counter is only reserved for omakase.
Welcome to Tempura Matsui –A Michelin One Star–Tempura Matsui invites you to experience the fine art of cooking tempura. Within a serene setting, guests have a seat at our counter or tables and can view the delicate preparation of lightly frying fresh fish and vegetables. We only serve Omakase Dinner Course for $280 per person at 2 specific times Tuesdays through Saturdays between 5:30PM and 8PM. Also, we serve a Lunch Course for $160 per person at 12 noon only on Fridays and Saturdays. Open irregularly on Sundays. Tempura Matsui is designed to emulate a Japanese cottage with warm woods, slate floors. A five-seat bar allows guests to wait for their seats while enjoying a glass of wine, sake, cocktail, or beer. You may make a reservation one month ahead and any cancellations must be made 24 hours prior to the reservation to avoid a $100 charge per person.
Situé dans le quartier de NoHo, le BONDST est un restaurant tendance de centre-ville présentant un décor intérieur chaleureux et minimaliste. Il propose une cuisine japonaise moderne aux influences européennes et asiatiques. Le BONDST a gagné le prix du public Citysearch en 2007 et 2008 pour le Meilleur Sushi de New York, ainsi que le prix du public 2008 du Meilleur Martini de New York.
Le Nobu Fifty Seven, premier restaurant fondé par le chef légendaire Nobu Matsuhisa dans le quartier Uptown de New York, a ouvert ses portes à l'été 2005 après beaucoup d'anticipation. Les copropriétaires de Nobu sont ses partenaires de longue date : le célèbre restaurateur Drew Nieporent, l'acteur oscarisé Robert De Niro et le producteur hollywoodien Meir Teper. Le restaurant met à l'honneur une cuisine japonaise signature revisitée par Nobu avec des plats classiques tels que le tiradito style Nobu et la morue noire au miso, ainsi que la table hibachi. Il s'est vu décerner trois étoiles par le New York Times. Conçu par David Rockwell, le Nobu Fifty Seven évoque la fluidité et l'image d'une rivière asiatique avec des courbes, des coquilles d'ormeau aux lustres, des tiges tranchées de bambou sur les carreaux de terrazzo, des tables de frêne brunâtres et des étoffes japonaises matelassées. Des tonneaux de saké importés du Japon se dressent au-dessus du comptoir du bar du 1er étage, tandis que les convives se rendent à la salle à manger située à l'étage. Le bois bruni, la richesse des couleurs et l'éclairage doux créent une ambiance élégante et raffinée.
Le Sushi Yasaka vous invite à déguster des mets savoureux, de qualité supérieure et préparés avec des ingrédients biologiques. Pour enchanter vos goûts, il est toujours en quête des meilleures matières premières auprès des agriculteurs locaux.
L'établissement propose différents types de poissons, tous soigneusement choisis au marché aux poissons chaque matin. Tous les poissons sont tranchés en respectant la tradition, préservant ainsi leur saveur et leur texture d'origine. Le chef supervise chacun des plats. Depuis le choix du riz et des algues jusqu'à la décoration de l'assiette, chaque plat est la démonstration de l'engagement de l'établissement envers tous ses visiteurs. Le Sushi Yasaka se veut avant tout un restaurant attentif à votre satisfaction, grâce à une délicieuse nourriture, un service enthousiaste et un cadre romantique. Désireux de vous servir, il vous propose de partager une expérience culinaire exceptionnelle.
Pour bénéficier d'un siège au bar, veuillez vous adresser à l'établissement, sur demande par téléphone uniquement. Le Sushi Yasaka vous remercie.
Welcome to Nippon, the heartbeat of authentic Japanese cuisine in New York City since 1963. Nestled on 52nd Street between Lexington and 3rd Avenue, we invite you to indulge in a culinary journey through traditional Edo-mae (Tokyo) style dishes.Signature Dish: Experience our iconic Beef Negimayaki, a dish that originated right here at Nippon and has since become a global favorite. Delight in our Tempura straight from the tempura bar, a standout feature of our menu. We also take pride in our in-house creations, including premium ni-hachi soba noodles and house-made tofu, which elevate every dish to an extraordinary level.Special Features: For a truly authentic experience, reserve our Japanese-style tatami room, a private space designed for intimate gatherings with traditional floor seating and elegant décor. Join us at Nippon, where tradition meets innovation in a setting as timeless as our heritage.
Le Lure New York, restaurant de fruits de mer américain contemporain, propose un vaste bar à aliments crus et une carte de sushis de première qualité. La superbe décoration rappelle l'intérieur d'un élégant bateau de croisière. Vous profiterez également de cocktails étonnants et d'une carte des vins conçue avec soin, présentant 250 bouteilles.
Yopparai is a well-loved Japanese restaurant and sake bar known for a wide variety of sake paired with traditional Japanese cuisine. We serve traditional Japanese favorites like sashimi, sushi and grilled meat/fish, while also offering signature dishes like homemade tofu, oden, and Japanese-style hot pot. All of our dishes are homemade using a combination of fresh local ingredients and fish and meat sourced from Japan. We offer unique seating in intimate booths on Japanese tatami mats, as well as counter seating in front of our sushi chefs. If you're celebrating a special occasion, please consider our limited-availability chef's omakase menu. The omakase experience may be booked in advance through Open Table or by calling the restaurant.