Le SUSHI SASABUNE vient tout juste d'être nommé « Meilleur restaurant à Hawaii » et remporte le « Top Food Honors » selon un sondage 2011/2012 du magazine Zagat. Mais vous êtes avisé : vous n'y trouverez pas de rouleaux californiens et la majorité des sushis « OMAKASE - choix du chef » ne doivent pas être assaisonnés de sauce soja ou de wasabi. Cela devrait être une nouvelle expérience pour vous, et vous l'apprécierez certainement. Chaque petite assiette est destinée à complémenter la précédente et à vous préparer à la prochaine. Vous goûterez à des sashimi et à de véritables sushis artisanaux. Un critique gastronomique local, après avoir partagé un souper dans ce restaurant, a décrit le style des sushi comme suit : « Les poissons et crustacés sont extrêmement frais. Il n'y a pas d'odeur ou d'arrière-goût. Ils sont si frais que leur goût est doux. Je n'ai jamais connu cela dans d'autres restaurants. » Alors allez-y voir sans hésiter et laissez le chef vous guider à travers les poissons les plus frais, dénichés au marché le jour même, puis détendez-vous tout simplement.
"Welcome to Izakaya Matsuri!"We offer you freshest Sashimi, Sushi and various chef Specials in Japanese cuisine along with selected Sake, Shochu and wines to complete your meal. Izakaya Matsuri is located in the center of town- on Young St. with lots of free parking for our customers.(*We do not provide highchairs, or baby seats for children since we are Japanese - Izakaya style restaurant which is mainly for adults.)* Please, aware that your reservation may be cancelled if you do not confirm your reservation, please cancel your reservation within 12 hours prior to your reservation, or you will be subject to charge the cancellation fee per person $30.Do text, or call us to cancel (business cell) 808-745-5858. (The cancellation fee will be automatically charged if it happens after 12 hours prior to your reservation time)* You will be charged the fee for NO show.($50 per person on your credit card)* Please, be aware we may add group service charge20 % for a table of 5 or more.
We are BYOB, please bring your favorite liquor. It is small hidden Izakaya started by J-Shop.A Japanese fresh food store run by a company that directly imports fresh fish, wagyu beef, vegetable and fruits from Japan by several flights every week.Since it is BYOB, please don't forget bring your favorite liquor!Please enjoy the freshest Japanese foods at a hidden Izakaya.
Discover the vibrant allure of Honolulu’s culinary scene at Tempura Ichika, where Michelin-starred chef Kiyoshi Chikano redefines refined dining with an exceptional Tempura Omakase experience. As Honolulu’s sole full-time resident Michelin-star chef, Chikano infuses his deep-fried creations with a perfect blend of tradition and innovation
Providing our customers with fresh, high-quality sushi at reasonable price and impressing service. We take great pride in presenting the Katsumidori experience.[活 Katsu] mean 'Encouragement', 'Fresh’, 'Active', and 'Living' which is our company's philosophy.We offer comfortable dining space for our guests. Modern Japanese style. Cool sushi Bar. Casual fine dining.In order to accommodate as many customers as possible, we operate a 90-minute meal time system for both lunch and dinner.Also, if you would like to seat at the sushi bar, please call the restaurant directly to make a reservation.Reservations from Open Table will automatically be reserved for table seats only.「新鮮で質の高い寿司を手頃な価格で多くの人に味わっていただき気持ちの良いサービスでお客様に感動を提供します」私たちは、常に進化し続けることをプライドにしています。「活」という漢字の意味は「活気」、「新鮮」、「アクティブ」そして、我々の企業理念を示しています.モダンな日本スタイル, そして、ハワイ初のユニークなオーダーシステムのお洒落なお店です。出来るだけ多くのお客様にお越し頂ける様に、ランチ、ディナー共に、90分制のお食事時間とさせて頂いておりますので、御了承下さい。又、寿司バー御希望の方は、お店に直接ご予約のお電話を下さい。オープンテーブルからの予約は自動的にテーブル席のみの御予約となります。
Here at ZIGU, we believe the key to running a successful restaurant is to serve fresh local ingredients. We cook in a Japanese style using only ingredients found here in Hawaii. We will soon be opening our doors to customers. You'll enjoy authentic Japanese cooking and sake either inside our cozy interior or outside our spacious courtyard terrace.~Important notice for our OHANA ~We are asking customers to limit their dining experience to 2 hours when we have high volume booking.*Happy hour exclusionday: 12/23/2024~1/1/2025Thank you for your understanding.
Wasabi Bistro Hawaii is one of the Honolulu’s casual dining, with an atmosphere of relaxing out-house theme. The restaurant was founded in 1992 as one of the Japanese restaurants in Oahu as a hidden spot, for family and friends to gather, and it has been treasured for many years.Wasabi Bistro Global is a modern take on intricate, traditional Japanese food enjoyed in a quiet elegance of an intimate bistro setting. Subtly decorated with exquisite Japanese art and artifacts, the dining areas have been designed to offer guests the utmost privacy. Enjoy a front row seat at the sushi bar and watch the intricate handwork of our master chef, as he displays his skills in the art of sushi making.
Sansei, qui signifie troisième génération, est un restaurant japonais contemporain aux mains d'un propriétaire local qui offre des sushis nouvelle vague. La force derrière la nourriture est le chef / propriétaire Dave "DK" Kodama. Un natif Oahu, il n'a peur de rien quand il s'agit de saveurs et c'est l'un des chefs les plus aventureux que vous rencontrerez. À Sansei, il a combiné son héritage japonais avec le mélange ethnique incroyable Hawaiien et les saveurs qu'il a expérimentées dans ses voyages pour créer une nouvelle vague Sushi, un Pacific Rim d'inspiration japonaise, le type contemporain de la cuisine japonaise. Appelez cela comme vous le souhaitez. Ce que vous dégusterez sont des combinaisons uniques de saveurs et de textures.
Découvrez les « boissons artistiques » du Wai' olu Ocean View Lounge. Venez déguster des boissons spéciales « élaborées » avec les ingrédients les plus frais et les plus raffinés et profitez d'un repas en plein air en savourant d'excellentes tapas de régions différentes.
Kazuto Obara came to Hawaii in the 1970s with a dream to open his own authentic Japanese restaurant. Practicing the traditional style of sushi known as Edomae, Chef Obara crafts a special omakase experience from the waters of his birth country (Japan) and his home (Hawaii). With his family roots from Hiroshima, he has served generations of families here in the islands. Book a reservation today