Jaleo brings alive the spirit and flavors of Spain with a menu reflecting the rich regional diversity of classical and contemporary Spanish cuisine, under the direction of renowned chef José Andrés. Jaleo offers an impressive assortment of tapas, the traditional small dishes of Spain, as well as savory paellas cooked over a wood fire, superb sangrias and a fine selection of Spanish wines and Sherries in a festive, casual atmosphere.
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Situé dans le loft d'un artiste espagnol, le CAFÉ TU TU TANGO évoque une époque où les artistes trouvaient l'inspiration ainsi que le sentiment d'appartenance à une communauté dans le partage de nourriture et de boissons ponctué d'échanges philosophiques. Le style de vie bohème façonnait leur existence comme une grande célébration, une fête des sens à partager et à chérir. Les artistes découvraient ensemble leurs affinités en écoutant de la musique, au cours de repas en commun ou autour d'un verre, au fil de leurs conversations.
Le menu du CAFÉ TU TU TANGO fait aussi partie de ce qui rend ce restaurant vraiment unique. Les plats créatifs concoctés de A à Z révèlent des parfums exotiques du monde entier et sont servis en portions de style entrée, qui sont destinées à être partagés. Vous pourrez choisir une variété de plats pour votre table et les déguster en commun. Ainsi, vous ferez ensemble l'expérience d'un éventail de saveurs parmi les plus attrayantes du monde. Vous apprécierez autant la nourriture que la convivialité du moment. N'est-ce pas ce qui compte dans la vie ? Venez vous joindre à la fête !
Le Dragonfly Robata Grill and Sushi vous propose une cuisine gastronomique caractéristique des pubs, et mettant en avant toute l’authenticité de la cuisine japonaise, en version moderne. Vous y trouverez bon nombre de produits grillés, ainsi que de multiples sushis. Chaque plat est préparé grâce à l’utilisation de la traditionnelle technique de grill que l’on appelle robata, et accompagné d’un assortiment d’ingrédients uniques par leur fraîcheur et par leur nature. Ce restaurant d’Orlando figure parmi les rares dans tout le pays à proposer cette technique authentique de grillade, qui utilise du charbon blanc spécial appelé bincho-tan, et qui chauffe jusqu’à 1000 degrés en brûlant impeccablement le produit sans fumée. Ce haut niveau de chaleur permet de cuire rapidement les protéines et les légumes, tout en conservant leurs saveurs d’origine. Cet établissement est idéal pour toutes vos occasions ! L’atmosphère élégante et le cadre confortable se prêteront sans problème aux soirées privées que vous souhaiteriez organiser. Salle à manger privée, possibilité de souper à la table du chef, terrasse avec vue sur le lac, bar à sushis, salon VIP, tout est possible au Dragonfly Robata Grill and Sushi ! Tout a été pensé dans un extrême souci du détail pour vous proposer un restaurant moderne, capable de satisfaire toutes vos exigences et de vous faire vivre une expérience mémorable !
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Savor dishes and small plates inspired by the flavors of Spain while feasting your eyes on the sweeping views from this rooftop restaurant. Spend the evening enjoying delicious tapas, sublime steaks and succulent seafood under a large pair of olive trees and shimmering vaulted ceilings. Our on-stage tapas kitchen serves small plates, charcutería, and cheeses. Enjoy entreés such as our aged, hand-cut Spanish chuletón for two (28-ounce bone-in ribeye steak) or any of the delicious, sustainable seafood offerings—oven-roasted shrimp, scallops, tilefish, and Spanish olive oil-braised octopus.Toledo highlights Spanish and California wines with over 75 choices hand-selected by our Master Sommelier, as well as handcrafted cocktails, beers, and ciders. For dessert, continue to relax in Spanish decadence with an elegant array of tempting delicacies.