Nubeluz by José Andrés is a lightbox in the sky, bringing together the Spanish word for cloud (“nube”) and for light (“luz”). Located on the 50th floor of The Ritz-Carlton New York, NoMad, Nubeluz offers modern interpretations of classic cocktails and small bites coupled with remarkable 270-degree views of the New York City skyline.***Please note that Nubeluz will be offering additional dates for Holiday High Tea on the following Fridays 11am-3pm: November 29, December 13, December 20, December 27.
Zaytinya at The Ritz-Carlton New York, NoMad offers an innovative mezze menu inspired by Turkish, Greek and Lebanese cuisines served up in a sleek and modern setting. Building on José Andrés' deep knowledge of Mediterranean cooking and years of research and travel, the menu features shared small plates of authentic and innovative fare, creative cocktails, and unique Mediterranean wines. Zaytinya is open for breakfast, lunch and dinner, seven days a week.
Casa Mono et son restaurant sœur, le Bar Jamon, se situent l'un à côté de l'autre au coin d'Irving Place et 17th Street, à quelques pas à l'est de l'Union Square. Etoilé Michelin depuis 2009 et étoilé de trois étoiles du New York Times en 2015, Casa Mono est un bar-et-restaurant à tapas inspiré de la cuisine de la Costa Brava en Espagne.
The team behind Crave Fishbar, NYC's first 100% sustainable seafood restaurant, is enhancing their reputation as the go-to fish brand by opening Crave Sushi Bar, directly next door to their midtown location of Crave Fishbar, and in keeping with the ethos of the group, have a focus on sustainable domestic fish.Items such as Local Sea Scallop Nigiri with beurre noisette and celtic sea salt; Kona Kampachi Sashimi - shiso yuzu pesto, topped with popped quinoa; Dressed Hudson Valley Steelhead Trout Sashimi highlight Chef Mitgang’s bold approach to the cuisine.Beverage program is overseen by Brian Owens with a large sake selection, cocktails paired for the food menu, Japanese whiskys, and tequila, which Owens believes is a great pairing.The space is centered by a sushi bar, comfy booths and banquettes with seating for 60 people. Their responsible and ethical sourcing practices carry over into the materials used for the design: weathered metals, textured woods, an oceanic color palette.
Le barbecue japonais Gyu-Kaku à Midtown est l'endroit idéal pour une expérience incroyable à New York! Traditionnellement appelé Yakiniku, cet endroit de barbecue japonais est connu pour ses viandes de haute qualité délicieuses, fraiches (jamais congelées)! Profitez d'une bière bien fraîche pendant que vous grillez votre viande. Le Happy Hours offrent les meilleures tarifs sur la nourriture et les boissons, donc détendez-vous et commencez la soirée avec nous.
Welcome to PilPil, where every visit promises an unforgettable experience in a warm and welcoming setting. Our Spanish restaurant is not just a place to eat—it's a place to feel at home. Our menu features delectable tapas, signature sangria, and an exquisite selection of Spanish wines, crafted with love to bring the flavors of Spain to your table.Take a moment to appreciate our unique and charming decor: tree roots elegantly adorn the ceiling, creating a cozy, natural ambiance, while a beautiful mural graces our back wall, telling a story of tradition and artistry.We welcome gatherings of all sizes, hosting parties and events. No celebration is too small, and no detail is overlooked. Our daily lunch specials offer delightful options, ensuring every visit is special. At PilPil, everyone is invited to join the feast. Come for the food, stay for the atmosphere, and leave with memories. Let’s make every meal a celebration! Looking forward to welcoming you!
Depuis 1963, le Victor's Cafe, un joyau de quartier de New York City à la gestion familiale, continue d'offrir un voyage culinaire à Cuba en proposant une expérience incomparable grâce à l'harmonie de sa cuisine authentique, de son accueil chaleureux et de son environnement élégant. L'établissement a la particularité d'être à la fois luxueux et décontracté, serein et dynamique, idéal pour les familles et romantique, exotique et familier.
La cuisine du Victor's présente les plats les plus délicieux et authentiques, combinés avec des créations exclusives du restaurant, qui représentent l'évolution de la cuisine cubaine. Parmi les plats caractéristiques figurent la célèbre soupe de haricots noirs de Victor's, le plat de bœuf haché "Ropa Vieja" et le cochon de lait rôti "Lechon".
Le restaurant est divisé en 3 grandes salles à manger, accentuées par un éclairage chaleureux, des œuvres d'art cubaines aux couleurs vives, des ventilateurs de plafond et des lucarnes aux plafonds. Son Cuba Lounge intime et accueillant propose un menu de tapas et une variété de cocktails cubains, tels que le mojito et la sangria.
Un moment qui a du caractère, une saveur particulière... voilà notre définition d'un moment mémorable. Comment définiriez-vous le vôtre? Commencez par un séjour qui incarne parfaitement la culture dans le restaurant le plus sexy de l'Upper East Side. Prenez place au bar à vin animé et au comptoir recouvert de cuivre, qui a obtenu le prix Choice Winner d'Open Table pour le bar le plus atmosphérique de Manhattan. Prélassez-vous dans l'ambiance de chalet branché, aux tons de chêne et de rouges chauds. Voyagez à travers différentes cultures avec chaque assiette en dégustant un vaste éventail de délices. Ce restaurant de nouvelle cuisine américaine propose des plats influencés par les tendances internationales. Les locaux comme les visiteurs parlent avec enthousiasme des ingrédients simples et divins, provenant du monde entier, qui sont utilisés. Vous n'êtes pas obligé de voyager loin de chez vous pour vivre une aventure. Allez découvrir ce trésor de l'Uptown pour une évasion inoubliable et des saveurs explosives.
Experience the Flavors of Spain in the Heart of Midtown ManhattanWelcome to Addictive NYC, a charming Spanish-inspired tapas and wine bar nestled in a historic narrow building in bustling Midtown Manhattan. Since its establishment in 2015, Addictive NYC has been dedicated to offering a one-of-a-kind dining experience centered around warm hospitality and delectable cuisine.Our menu showcases a diverse array of tapas and paella, all meticulously prepared using the finest seasonal ingredients. Complementing these delightful dishes is our carefully curated wine selection by Sommelier, Chef and owner Francisco B. Diaz, featuring over 100 wines from across the globe, with a special emphasis on Spanish varietals.Whether you seek a laid-back meal or a sophisticated dining affair, Addictive NYC invites you to savor the essence of Spain right here in the vibrant Midtown New York City.
Inspired by the Japanese Bonsai Tree which is a miniature tree cultivated to resemble nature in a modest space and nurtured with artistic interaction, Bonsaii Tapas & Wine Bar is the ultimate representation of its namesake. Our cuisine is inspired in International tapas, where everybody will feel welcomed and find something of their taste, putting spin on classic dishes and bringing creative new ones. Our "Secret Garden" is the perfect hidden gem in Midtown East for finding calm in the stress and noise from the city , located walking distance to Central Park and Bloomingdale's and in between some of the most popular avenues (Lexington Ave and Park Ave).