Savage Labs is a unique restaurant, cocktail bar, and lounge in the vibrant Wynwood Arts District of Miami's up and coming 5th Avenue. Step into our welcoming space, where we have created an ambiance reminiscent of a cozy living room, making you feel right at home. Owned by passionate locals with deep roots in the Miami hospitality industry. Savage Labs is a community-driven establishment that embraces the spirit of togetherness. Our focus is on showcasing the incredible talent within our community and hosting a variety of community events. Indulge in our delicious cuisine, expertly crafted cocktails, and warm atmosphere as you immerse yourself in the local art scene. Join us at Savage Labs, where the combination of comfort, exquisite drinks and yummy bites make you feel you are where you are meant to be.
Wine, cheese and charcuterie are the stars in this Wynwood spot.A small relaxed place to learn, talk and breath wine and sommelier culture with the assessment of professional sommeliers.It’s a place for discover the world, traveling with +60 wines by the glass and +50 cheese & charcuterie products from all over the world.Our owner, an Argentinian Sommelier arrives to miami with this new wine bar concept looking to get more people involved into wine.We’re a new family owned place that wants to make you have a great moment. Our host and owner of the house is Brian Atkinson, an experienced Argentine sommelier, graduated from the most prestigious sommelier school in Argentina: CAVE.Being WSET 3 with distinction, tea sommelier and SCA barista, he undertakes his first project in America.He will be the one who will be attending you every day and telling you a little more about what is behind every bottle of wine and every
26 presents a provocative kosher sushi and tapas menu, infused by Miami’s multi-cultural flavors in a dynamic yet elegant setting, that sets the tone for the culinary experience you are about to embark.Our sushi and tapas are all 26’s originals, featuring island spices and tropical garnishes. Complementing the incredible sushi and tapas cuisine will be multiple delicious choices of entrees design with local produce, fresh local fish and the Miami inspired flavors always in mind.This beautifully crafted menu pairs well with the hand selected wine offering. 26 promises to deliver an unforgettable dining experience, and aims to provide divinely inspired food with a simply heavenly atmosphere, along with impeccable service.
Le Byblos propose une cuisine de l'est de la Méditerranée fortement influencée par les produits régionaux, préparée en utilisant des techniques classiques éprouvées, associées avec des procédés modernes. Le chef cuisinier Stuart Cameron (Weslodge et Patria), a élaboré des plats mettant en valeur les épices emblématiques de la région et les saveurs des côtes de l'est de la Méditerranée. Sa carte est une véritable mosaïque culturelle, proposée dans une ambiance familiale et conviviale.
Récemment inauguré, le salon du Byblos est le nouveau rendez-vous des noctambules où vous pourrez poursuivre l'expérience culinaire débutée au Byblos Miami dans un cadre confortable, intime et élégant. Le salon, qui dispose d'une superficie de 213 m², est animé toutes les semaines par le DJ résident, vous pourrez profiter d'une ambiance unique en dégustant des cocktails ou la bouteille de votre préférence. Cette enclave exotique prisée des locaux et des touristes, incarne la passion et l'effervescence de la ville.
Zaytinya offers an innovative mezze menu inspired by Turkish, Greek and Lebanese cuisines served up in a sleek and modern setting. Building on José’s deep knowledge of Mediterranean cooking and years of research and travel, the menu features shared small plates of authentic and innovative fare, creative cocktails, and unique Mediterranean wines, making Zaytinya one of the most exciting new restaurants in South Beach.
Le Bulla (boo-ya) est l'endroit dont tout le monde parle en ce moment. Les membres du personnel s'assurent de vous éblouir en vous servant les meilleurs plats espagnols tels que les « patatas bravas », les « huevos bulla », les « buñuelos de bacalao » et autres tapas ainsi des plats du jour alléchants toujours faits sur place.
Le Bulla sélectionne que des ingrédients frais afin de créer une cuisine authentique et savoureuse. L'ambiance est créée pour remuer les sens et stimuler votre appétit. Toute l'équipe vous invite à venir goûter à des plats savoureux!
Le restaurant barbecue japonais Gyu-Kaku à Miami en Floride constitue le lieu idéal pour vivre une expérience étonnante. Traditionnellement appelé Yakiniku, ce barbecue japonais est célèbre pour ses délicieuses viandes fraîches (jamais congelées) de haute qualité ! Vous dégusterez une bière bien fraîche pendant que vous ferez griller votre propre viande. Ne manquez pas l'happy hour qui vous permettra de bénéficier des meilleures offres sur la nourriture et les boissons, une manière idéale de vous détendre et de commencer votre soirée au Gyu-Kaku !
A dynamic Spanish cuisine featuring a sharing menu selection based on traditional Spanish dishes with a unique twist.“Mareva 1939” also brings to your table a diverse selection of Organic Natural Wines along Handcrafted Cocktails. The perfect pairing to highlight the Culinary Journey. Minimum age to dine at Mareva1939 is 14 years old.
Le Bulla (boo-ya), qui signifie « bavarder » en argot ou « ce dont parle les gens », vous invite à savourer vos plats espagnols préférés tels que les « Patatas Bravas », « huevos Bulla », « Buñuelos de Bacalao » et autres tapas, ainsi que des plats du jour alléchants préparés dans notre cuisine que vous pourrez partager entre amis.
Nous sélectionnons uniquement les ingrédients les plus frais pour vous offrir une cuisine à la fois savoureuse et authentique. Notre ambiance est créée pour éveiller vos sens et stimuler votre appétit. Nous vous invitons à nous rejoindre pour une célébration qui aura bon goût !
Casa Juancho has been bestowed numerous awards and proclaimed by various national magazines as a "must" when dining out in South Florida. Our award-winning cuisine is prepared with the freshest seafood of Spain and South Florida. We also offer fowl, poultry, and USDA Prime Beef. Our extensive wine cellars offer over 450 aged and vintage wines and have the rarest collections of Spanish wines in the United States. From the moment you enter Casa Juancho, you feel as though you are in Spain. The authentic brick, red tiles, fabrics, and pottery from Spain create a warm hospitable atmosphere to enjoy some of Spain's finest cuisine. As the hot spot for Miami's business leaders, the nightly lines are a testament to the popularity of Casa Juancho.