Le Lobos est un nouveau bar à tapas fascinant qui met l'accent sur des viandes à la découpe de qualité, espagnoles et britanniques. Signifiant « loups » en espagnol, le Lobos propose une carte petite et affutée de tapas traditionnelles et authentiques aux saveurs éclatantes, à base d'ingrédients produits localement et évoluant au fil des saisons. De cette manière, les plats changent fréquemment en fonction de ce que le marché peut offrir. Le Lobos est un paradis pour les vrais carnivores et vous invite à déguster son rôti de porc ibérique à point, ses épaules d'agneau cuites lentement et légèrement carbonisées, ses entrecôtes rosées prêtes au partage, chacun de ces plats étant présenté avec simplicité et cuit à la perfection pour vous permettre de profiter de la qualité indéniable de cette cuisine généreuse.
Lobos is an exciting tapas bar also focused on prime cuts of Spanish and British meat .Meaning wolves in Spanish ,Lobos offers a short sharp list of vibrantly authentic , tradicional tapas with ingredients sourced locally , evolving seasonally and therefore dishes that will change frequently depending on what is available on the market .Lobos is a real carnivore"s paradise ,think perfectly roasted ibérico pork ,slow cooked shoulders of lamb and lightly charred , rosy pink bone in ribeye to share ,all presented simply and cooked to perfection ,allowing the pristine quality of the offering to shine through.
Please note that any reservations not confirmed with the restaurant may be subject to cancellation 24 hours before booking time.
Nichée discrètement dans le cœur palpitant de Soho et entouré par quelques-uns des lieux les plus célèbres de la capitale, notre emplacement sur Bateman Street est un favori parmi ceux qui travaillent dans les médias et les visiteurs colorés qui illustrent cette région unique.
Parfait pour un dîner léger ou l'occasionnelle réunion d'affaires en après-midi, l'ambiance prend de l'ampleur aux alentours de 17h30 et l'énergie s'amplifie tout au long de la soirée.
Barcelona Tapas Bar and Restaurant Serving The Authentic Taste of Spain in London since 1991, A Spanish run business, established over 30 years, is one of the first & best Spanish Restaurants in London. Located below Beaufort House, a prestigious office building in the City of London, 15 St Botolph Street EC3A 7DT, the restaurant frontage & customer entrance is actually located at ground level on No 1 Middlesex Street E1 7AA, in the heart of the Petticoat Lane Dining Quarter, in walking distance of Tower Bridge & Brick Lane There is a ground floor with a bar area suitable to accommodate parties, & areas set out with tables for dining. Further tables can be found on our mezzanine level. Outside dining area with terrace seating for up to 80.Available for Private parties & events for up to 200.Barcelona Tapas pride themselves in the quality of their delicious authentic food, fine wines & great cocktails, friendly staff & Spanish ambience but most of all, on the quality of service
The cellar-like, candlelit restaurant is ideally located in the heart of the West End and only steps away from Covent Garden's Piazza. Sourcing its wine from all regions of Spain and Portugal, they serve an array of fine ports and sherries.
Bar Douro was created to bring authentic Portuguese food and wine to London. Sit at the counter in our azulejos-tiled dining room and watch the chef's meticulously work in the open kitchen. A large outdoor terrace is the perfect place to soak up the sun with a White Port Tonic in hand. Sharing the spirit of Portugal with the UK through honest food, characterful wines and the celebration of cultural stories.
L'Iberica Canary Wharf, second restaurant situé à Londres, poursuit un style caractéristique de cuisine traditionnelle espagnole associé à une touche contemporaine, le tout conçu par Nacho Manzano, un Chef exécutif récompensé de 2 étoiles au guide Michelin avec le Casa Marcial.
Lazaro Rosa Violan, de la célèbre entreprise Contemporain Studios basée à Barcelone, a créé un intérieur moderne avec des éléments typiques de la culture espagnole répartis dans l'ensemble de l'établissement. La cuisine ouverte a été intégrée de manière intelligente au décor afin de permettre aux convives d'observer le Chef en action et de découvrir l'énergie d'un service en cuisine.
L'espace bar propose une sélection des meilleurs bières et spiritueux espagnols tandis que le Delicatessen met à disposition un jambon ibérique d'appellation d'origine Jamon Iberico, tranché à la main.
An intimate and informal space, with a DJ booth and bespoke sound-system, Jazu is a Hi-Fi Cocktail bar that offers serious drinks and a menu of top-quality bar snacks, small plates and larger mains. Ingredient-focused and quality-led, our food menu reflects the same love and care that we put into our cocktails and music offering. Chef Jimmy has 12+ years experience in some of London's most popular restaurants including Elliots in Borough Market, Crispin and Lardo in Hackney; having trained at the Michelin-starred 'Neptune' in Norfolk, he brings the same level of skill and attention to his own menu of refined yet casual plates. Signature dishes include our Fried Cheese croquettes with house lime pickle; Padron Peppers with Seaweed Salt and Tare sauce; Focaccia that is baked on-site daily; and our dry-aged Beef Burger which has quickly become a signature dish and fan favourite. Take a seat at the bar or settle into the dining room, there is also outside seating available.
Established in 1987, Meson Don Felipe was the first Tapas Bar in London and we are still an independent, family-run business. You can expect great tapas and some amazing, well-priced Spanish wines, served in an authentic, relaxed atmosphere. We have an outside terrace with heaters and umbrellas but of course, we can't promise the weather! If you book outside we can't guarantee a table inside if the weather changes.For those unable to eat-in, we offer our famous Paellas for takeaway at lunchtime Monday-Friday.Thank you for all your support and we look forward to welcoming you soon to this little bit of Spain in Waterloo.
Le personnel de l'Ibérica se réjouit d'annoncer l'ouverture de son nouveau restaurant, l'Ibérica Victoria, durant l'été. Cet établissement occupe le rez-de-chaussée de la tour Zag Zig, à quelques pas de la gare Victoria.
Toute l'année, le menu célèbre le meilleur de la gastronomie espagnole. Élaborée par le chef triplement étoilé Nacho Manzano et César Garcia, la carte rassemble de magnifique plats concoctés à l'aide de produits artisanaux importés d'Espagne : viandes séchées, fromages, tapas signature et pinchos sont à l'honneur. En vous installant au bar, vous pourrez également découvrir un menu spécial, que vous accompagnerez de cocktails rafraîchissants et de vins espagnols prestigieux. Sur place, vous trouverez également une épicerie vendant des produits exclusifs que vous pourrez offrir ou dégustez chez vous.