Experience Culinary Excellence at ESCO Atlanta! Embark on a culinary adventure where dining meets artistry.Signature Dish: Savor our Blackened Catfish, a true culinary masterpiece that exemplifies the creative essence of ESCO Atlanta’s offerings.Nearby Landmarks: Conveniently located in the vibrant heart of Atlanta, ESCO is just minutes away from iconic spots like Centennial Olympic Park, the Georgia Aquarium, State Farm Arena, and Mercedes-Benz Stadium, offering the perfect complement to your dining experience.Atmosphere: ESCO Atlanta combines chic elegance with a warm, inviting vibe. Whether you're planning a romantic evening for two or a lively celebration with friends, our space is designed to create unforgettable memories for every occasion.Join us at ESCO Atlanta, where dining is elevated to an art form. Book your table now and immerse yourself in a world where every dish is a masterpiece and every visit is a celebration of taste and creativity.
Bulla (boo-ya), which is slang for chatter and what people are talking about, is devoted to delight you by serving your favorite Spanish dishes such as “Patatas Bravas," "Huevos Bulla," "Buñuelos de Bacalao," and other tapas, as well as tantalizing daily specials from our kitchen to bed shared amongst friends.We select only the finest and freshest ingredients, accented in our authentic, savory cuisine. Our ambiance is created to stir the senses and stimulate your appetite. We invite you to join us to indulge in a celebration of good taste!
"Buena Vida Tapas & Sol is a restaurant on Atlanta's Beltline in Old Fourth Ward inspired by Southern Spain run by General Manager Lorenzo Masini and owned by local restaurateurs Adam Berlin & Juan S. Calle. Fun and approachable Spanish tapas by Executive Chef Jaime Guzman are served in an airy, beautiful space with a large indoor bar and Beltline-facing patio. This Atlanta concept is located in the corner of the North & Line apartments, just down the Beltline ramp from New Realm Brewing (or driving accessed down N Angier Ave NE from North Avenue, behind Ponce City Market). @buenavidatapas on IG to stay up to date."We offer 2-hour parking validation at North & Line apartments. Please call 404.948.2312 for directions or if you'd like to book a party over 10 please email events@buenavidatapas.com
Élu meilleur restaurant de tapas d'Atlanta, Eclipse di Luna - Buckhead propose de la musique en direct tous les soirs et des dégustations de vin le 1er mardi du mois.
The Iberian Pig is a modern Spanish tapas restaurant matching bold flavors with a warm convivial environment. Our culinary team strives to offer a menu combining the traditional tastes of Spain with fresh and eclectic creativity. In addition to tapas, we boast one the most expansive selections of imported cheeses and cured meats in the country, which includes various cuts of the prized Jamón Ibérico. Our wine list is a focused selection from Spain, Chile, and Argentina and our cocktail list consists of faithful classics and a number of seasonally rotating signature combinations. We look forward to serving you!
Le restaurant Gipsy Kitchen puise son inspiration dans les richesses culinaires d'Espagne, mêlées aux traditions marocaines venues de l'autre côté de Gibraltar et aux influences indiennes qui ont voyagé vers l'ouest sur les mêmes mers. Vous dégusterez une cuisine fusion ibérique inspirée par des siècles d'interaction entre ces différentes terres et traditions.
Les boissons servies au Gipsy Kitchen sont aussi exceptionnelles que sa cuisine. Les cocktails artisanaux sont préparés avec des ingrédients uniques et des jus de fruits frais. Composée uniquement de vins de l'Ancien Monde, la carte des vins vous transportera en Espagne et dans les régions environnantes. Des bières européennes et des bières artisanales américaines élaborées avec des éléments rares viennent compléter le choix de boissons alcoolisées.
N'hésitez pas à venir profiter d'une véritable expérience culinaire espagnole.
Situé en bas du nouveau développement d'appartements de luxe Elan Westside, Cooks & Soldiers se concentre sur les méthodes de cuisines de la côte basque, une solide culture avec les sociétés gastronomiques et certains des meilleurs restaurants du monde. Le menu propose des "pintxos" traditionnels ou des collations tapas servi sur du pain grillé; «raciones», avec de grands plats à partager; "Asador", y compris une variété de poissons grillés sur le bois, viandes et légumes; et "postres," une sélection de desserts uniques et modernes, un contraste avec les savoureux et rustiques.
Le TomTom est le dernier restaurant du chef cuisinier Tom Catherall proposant une grande variété de tapas espagnols et de style méditerranéen, des tacos, des salades et des plats principaux. La carte des vins unique s'ajoute aux bières et cocktails artisanaux. Le Tom Tom est situé au cœur du quartier historique de Virginia-Highland, à Atlanta.
Le Kyma vous propose une expérience culinaire sans nulle autre pareille dans une taverne de fruits de mer grecque contemporaine. Sa cuisine à la fois inventive et accessible est fidèle à ses origines méditerranéennes. La décoration du Kyma est spectaculaire, avec son plafond d'un bleu profond magnifiquement constellé, ses colonnes de marbre blanc et son choix impressionnant de poisson frais en présentation. Le patio accueillant, avec ses meubles douillets et ses rideaux de lin blancs, constitue le cadre idéal pour déguster un verre de vin grec et la gamme de hors-d'œuvre du Kima. Une nourriture fraîche et saine, un sens de l'hospitalité grecque aux petits soins et une ambiance festive vous attendent au Kyma. Une tenue correcte est de mise. Évoquant cette cuisine, l'Atlanta Journal-Constitution parle d'«amour palpable du travail bien fait».