Bang Bang Tempe is a second location to it’s sister venue in San Diego. Our goal at Bang Bang is to provide an unforgettable dining experience that engages all of your senses. Our Asian fusion cuisine features a delectable range of fresh sushi and warm, flavorful dishes that will satisfy your tastebuds. To complement the culinary journey, live DJs play during dinner hours to transform the ambiance and set the perfect backdrop for a truly ecstatic experience. During the weekends, we encourage our guests to stay with us after dinner and enjoy our nightclub as well.
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE :: Uchi, "home" in Japanese, is founded by James Beard Award-winning Chef Tyson Cole. A delicate balance of elevated food and impeccable service, Uchi offers non-traditional Japanese cuisine with signature tastings, sushi, and seasonal omakase. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
Everyone has an adventurous side and RA Sushi is the place to explore and find yours. At RA, we're all about lively music, an energetic atmosphere, inventive cocktails and out-of-this-world sushi. Where else can you enjoy happy hour every day of the week? You know when you're in the RA because there's no other place like it. Order up the best sushi in town and prepare to be blown away by our signature rolls and amazing Japanese cuisine. Whether you're a sushi aficionado or just looking to explore new flavors, RA is your go-to destination. So bring your friends and grab a table or hit up our patio, either way, you're in for a great time.
Fort de l'expérience de 3 générations de restaurateurs, pour être précis, le King's Fish House est spécialisé dans les fruits de mer. Ces derniers présentent de nombreux attraits, tels que la fraîcheur, la saveur, la variété et la surprise. Pour vous proposer une expérience ultime des plats de fruits de mer, l'équipe a parcouru les routes et les chemins, fait de nombreuses escales, enfilé une serviette et s'est plongée dans l'aventure : les plats sans nom aux saveurs inoubliables, les plateaux d'huîtres et de palourdes fraîchement pêchées, les spécialités aux noms inscrits à la main sur un vieux tableau noir, ainsi que la saveur de tous les bouquets d'épices imaginables en train de mijoter. Le plaisir de préparer et de partager des fruits de mer était simple et authentique, faisant ressortir le meilleur de chacun. Souvent, l'équipe s'est sentie comme accueillie dans la maison d'un hôte. Le King’s Fish House est le résultat de ce voyage. Il a tenté de rassembler toutes ces idées dans un seul endroit spectaculaire, empli de camaraderie et d'esprit de fête, ainsi que de tout ce qu'il préfère. Bienvenue chez lui !
PLEASE NOTE: Our Omakase experience is centered around a curation of the freshest fish and seafood. As such, we are unable to accommodate shellfish allergies, gluten-free nor vegan/vegetarian diets.SHINBAY is Arizona's first and only Omakase restaurant. This exotic, multi-course dining experience ignites all the senses and inspires guests to explore uncharted flavors. Dinner is $250 per person, not including beverages and tax. Please allow approximately two hours for the dining experience. Dress code is casual and comfortable. We offer two seatings each evening, at 5:45 pm and 8:00 pm. Due to limited seating capacity, we require a credit card number to guarantee reservations. Cancellation fees apply, see policy within credit card details. Increases in party size not guaranteed.
Shimogamo présente le meilleur de l'expérience culinaire japonaise à Chandler. Ce restaurant vous propose un bar à sushi complet ainsi qu'une salle à manger, autant pour les familles que pour les couples. Leur menu sushi abonde de plats inspirants et créatifs, et a été soigneusement élaboré pour ceux qui sont à la recherche d'une gastronomie japonaise unique et sophistiquée. Outre leurs sushi, leur force se situe dans la confection de leurs petits plats d'Izakaya, aussi abordables qu'authentiques, et conçus par le chef exécutif Sanae Otomo. Au cours de la dernière décennie, Shimogamo a été au service de ses clients avec sa passion inaltérable de n'offrir que les véritables saveurs du Japon.
The highly anticipated first Sushi & Whiskey bar, located in uptown Phoenix, By Engin Onural.Within its Scandinavian-designed interior, you’ll enjoy a judicious selection of hand-crafted sushi and whisky pairings, making Sandfish an ideal destination for both epicures and the curious.We can’t wait for you to experience our expectations of an excellent Menu
Le ROKA AKOR présente une alliance inégalée de design bien pensé et de cuisine japonaise Robata contemporaine, dans 4 villes des États-Unis : Scottsdale (Arizona), San Francisco, Chicago et Skokie (Illinois). Son menu change en fonction de la saison. Il se compose tour à tour d'une sélection de steaks primés, de fruits de mer, de légumes accompagnés de marinades et de sauces japonaises ainsi que de sushis et de sashimis. L'élément central du restaurant est sans aucun doute le grill robata élégamment éclairé et entouré d'une décoration moderne, faisant partie intégrante de l'expérience visuelle. Vous pourrez échanger avec les chefs au sujet des plats, ce qui vous permettra de vivre une expérience gastronomique interactive et conviviale !
Situated in the luxury wing at Scottsdale Fashion Square, Nobu Scottsdale brings with it all the culinary distinction and meticulously crafted classics that have garnered critical acclaim for over three decades. Relish perfectly prepared Black Cod, Yellowtail Jalapeno and New Style Sashimi beneath our 15-foot skylight.
Kyoto Scottsdale is well known for its original recipes and flavors from Japan . Kyoto has a wide range of cuisine and a friendly atmosphere for a comfortable special dining experience. The main attractions at Kyoto restaurant are Bento lunches, personal chefs preparing your meals right before your eyes on the flaming Teppanyaki grills and master sushi chefs preparing specialty sushi rolls.The chefs specialties include imported Japanese Hokkaido scallops, prime NY steak ,filet mignon, chicken teriyaki, shrimp tempura, and fresh market fish served with tasty appetizers, soup, salads and beverages. Signature rolls include the popular Point Break roll, Dynamite roll, Slice of heaven roll, and the Candy cane roll. Indulge in specialty cocktails and premium craft sake. Kyoto is situated on the Scottsdale Waterfront near the Fashion Square Mall.Please contact the restaurant directly for parties of 10 or more on Fridays and Saturdays. There is a 10.00 split plate for Teppanyaki