Our name has a special meaning to us. The Chinese character in “SO” means “creative" and we strive to never be boring or typical. Please visit our original location in Tarzana for lunch or dinner. In addition to a la carte, we have an awesome set menu during lunch and dinner such as sushi lovers, sashimi lovers, and roll lovers for you to try our finest fish and great portions.We are professional sushi chefs here to make your fine food and create specials upon request. But most importantly, we want our customers to feel like they are friends and family and have a good time while eating great food.Please let our chef or staff know if you have any requests, changes, preferences, or allergies.
Discover Aji Mori House, a hidden gem in the heart of Woodland Hills, where the essence of Japanese cuisine comes alive. Meaning "flavor" and "forest" in Japanese, our name embodies a vision of abundance and taste. Owner Ogi Jiimen's passion for Japanese culinary artistry shines through in every dish, blending tradition with innovation. With chefs Jae Jung and Andy Matsuda at the helm, indulge in a refined kaiseki dining experience featuring the finest Wagyu beef and freshest fish. Let each plate at Aji Mori House take you on a journey through Japanese culture and tradition.*We are doing Soft Opening now, during soft opening we are only serving Omakase Course!!
Bienvenue au Benihana, vous y vivrez une expérience culinaire pas comme les autres! Assis à une table commune, vous découvrirez tous les secrets du chef alors qu'il vous livrera ses astuces sur l'art ancien du teppanyaki (cuisson des aliments sur plaque chauffante). Vous en aurez plein la vue! Il vous restera à faire votre choix parmi la diversité des savoureux mets proposés (bœuf, poulet, fruits de mer, etc.) et vous laisser éblouir par cette tradition japonaise. Vous pourrez également vous délecter de sushis préparés par un chef talentueux et vous faire plaisir avec un cocktail de spécialité. Situé au cœur de la vallée de San Fernando, le Benihana Encino a été le lieu de nombreuses productions télévisuelles et cinématographiques, notamment The Office, 40 ans et encore puceau et bien d'autres. Ce restaurant est un favori local de plusieurs célébrités : on ne sait jamais qui pourrait être assis au gril teppanyaki à vos côtés. Le spectaculaire décor du restaurant est une ferme japonaise authentique, démontée, expédiée du Japon et reconstruite sur place. Un service de voiturier gratuit est disponible.
Monaco is undergoing a rebranding process, and the restaurant is expected to reopen soon. While we are currently closed for renovations and rebranding, we will still be open for private events and buyouts.
Niché dans les canyons de Bel Air, le SHU vous propose une expérience culinaire unique, mêlant des saveurs japonaises, italiennes et latines. Le menu se compose de plats traditionnels ainsi que de spécialités inspirées par la passion de Giacomino Drago pour le mélange des cuisines japonaise, italienne et latine. Le SHU accueille aussi bien les célibataires, que les couples et les familles. Le bar peut accueillir jusqu'à dix personnes, tandis qu'une table de six personnes est installée dans un box. Une salle à manger privée est disponible et peut accueillir jusqu'à 12 personnes. Les spécialités du restaurant incluent le carpaccio de flétan accompagné de tomates séchées, le sashimi de bœuf de Kobe et le sashimi de thon blanc aux truffes pelées.
Kaiju Sushi Restaurant serves Japanese food made with an original approach and a unique emphasis on aspects of culinary creation absent in your typical restaurant. The Kaiju experience is one of unparalleled emphasis on freshness, flavor and felt intimacy between the patron and the men at the knife, who transfer their own understanding and interpretation of Japanese tradition through the food they prepare.
Blue Ribbon Sushi is a vibrant Japanese restaurant and sushi bar a located in Palisades Village. Inspired by the original restaurant created over 30 years ago in Soho NYC by master sushi chef Toshi Ueki and Chef Brothers Eric & Bruce Bromberg, this cedar clad new comer offers outstanding Japanese cuisine based in tradition and passion.
Chef Lee leads his team in sourcing and preparing the finest fish and shellfish from The Sea of Japan, Local waters and beyond. A curated and adventurous beverage list featuring Blue Ribbon's own sake selections as well as favorites from their travels and discoveries in Japan is rounded out by a selection of house cocktails, Japanese micro brews and wines from California and Europe.
Le restaurant Teru Sushi à Studio City, créé en 1979, a reçu des critiques élogieuses au début de l'engouement pour les sushi à Los Angeles, et fut le premier dans la Valley à combiner la fine cuisine japonaise, ainsi qu'une ambiance chaleureuse et animée. Découvrez ce restaurant bien connu pour vous proposer jour après jour une nourriture de haute qualité et un service efficace.
Only Omakase set menu. Our capacity is 6 people maximum. (12/24&12/25-only special omakase)*A reservation for 6 people will automatically become a private. It is recommended for groups who would like to avoid contacts with other customers.*Bringing your own Sake in is prohibited. *No fragrances, please. *Please arrive on time. If a guest is late, the chef will not be able to make up the courses that have already been served. -To-Go/pre-order only. Please order before 3pm and Pick-up time will be 5:30~5:45pm **Cancellation within 24 hours or No-show, we will charge the whole Omakase price. **Any cancellations and modifications for "Sora"must be received 72 hours prior to the time of the reservation (Premium "Miyagi" & group of over 5 people: 6 days prior to the day) or a cancellation fee will be applied. *Cancellation Fee (per person) will be "Miyagi"-$200, "Sora"-$150, Lunch-$80. The total number of members of the original booking must be present.
Depuis ses débuts, le Katsuya Brentwood figure au classement des « Meilleurs nouveaux restaurants » du Travel + Leisure. Il est également cité au classement des « 50 restaurants les plus hot des US » d'OpenTable et élu « Meilleur restaurant sushi » de Californie du Sud par les lecteurs du Los Angeles Times. Le Katsuya, régal pour les sens, combine le savoir-faire du maître sushi Katsuya Uechi et le design de Philippe Starck. Le Chef Uechi propose des cocktails spéciaux, des petits pains hors du commun ainsi que des plateaux spectaculaires de sushi et sashimi. Les saveurs japonaises sont habilement traduites pour les palais américains.