Le Texas de Brazil vous propose une nouvelle expérience en matière de haute gastronomie. L'authentique cuisine de « churrascaria » (steakhouse) brésilo-américaine combine les plats du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas. Gâtez-vous avec le bar à salades gourmet disposant de 50 à 60 choix d'entrées, de légumes frais, de soupes et de salades. Prenez place à la table et préparez-vous à déguster des viandes parfaitement tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés, qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, permettez au sommelier de sélectionner l'accord parfait pour accompagner votre dégustation. La carte des vins élaborée ou une caipirinha, un cocktail original du Brésil, sauront vous satisfaire. Arrondissez votre expérience culinaire avec l'un des nombreux desserts décadents, suivi d'un digestif ou un expresso fumant, en profitant de l'ambiance du Texas de Brazil.
Our name - SMOKE. Woodfire Grill - signifies the unique dining experience we offer our guests here in Tulsa. Each of the proteins we use in our dishes have either been prepared over the open flame of our woodfire grill or slow smoked. And, if you prefer, you are welcome to enjoy a different kind of smoke in our hermetically sealed cigar lounge before after or during your meal. Our guests are free to choose one of our premium cigar options from our humidor or bring their own.
Our cuisine is described as “Inspired American” in genre and “Locally Sourced” in philosophy and ingredients. We believe that changing the dishes on our menu seasonally not only allows us to continue to use only the freshest ingredients but also gives our creative culinary team the opportunity to continually “wow” our regular guests. Each dish is a unique creation and is designed to delight the senses in sight, texture, temperature and taste.
From an intimate dinner for 2 or a special celebration for a group, you can enjoy a Tulsa-centric food experience that embraces the spirit of the “Mother Road”.Our carefully curated menu features the finest locally acquired beef, aged and prepared to maximize flavor and tenderness. Choose the way we prepare your steak…and choose from 5 toppings such as bourbon glaze or diablo sauce. We also have tapped into the Route 66 dining favorites such as short ribs or chicken-fried steak. Chef Marcus Williams has created dishes such as pork-belly pops or the Barstow Grilled Cheese to amp up some classics.