Le restaurant The Keg Steakhouse & Bar offre les plus meilleures coupes de steaks, vieillis pour assurer qu'ils soient tendres, et grillés à la perfection. L'entrecôte, une spécialité du Keg, est rôtie lentement, tranchée à la main et parfaitement assaisonnée avec les épices spéciales du restaurant. Le restaurant propose aussi de délicieux fruits de mer, des entrées inoubliables, des délicieuses salades et des desserts décadents. L'ambiance décontractée et animée et le personnel courtois assurent l'excellente réputation du Keg Steakhouse & Bar. On retrouve une ambiance agréable dans ce restaurant. De plus, le service de bar haut de gamme permet de profiter d'une excellente carte des vins, des réputés martinis du Keg et de cocktails de jus de fruits frais pressés.
Established in 1964, Black Angus Steakhouse is one of Toronto’s landmark steakhouses. Black Angus offers guests an unmatched dining experience with impeccable personalized service and an exquisite ambience. Serving only the best, Black Angus is now sourcing both locally and globally, choosing select tender cuts of aged beef. All steaks are prepared using hardwood charcoal and grilled to perfection on Black Angus’ signature open grill.
Welcome to Earls Sherway, our restuarant nestled in the heart of Etobicoke just across from the renowned Sherway Gardens Mall. Step into our culinary sanctuary, where lush greenery and vibrant plants create a serene atmosphere. Immerse yourself in our enchanting solarium, a haven of natural beauty that sets the stage for a memorable dining experience. Join us for daily Happy Hour and explore our enticing drink features, expertly crafted to complement your meal. Whether you're seeking a relaxing escape from the bustling mall or a charming spot to unwind with friends, we offer the perfect blend of tranquility and indulgnce. Your table is ready. We can't wait to see you!
Le Hy's Toronto propose tout ce que l'on peut attendre d'un steakhouse classique, dans une atmosphère élégante et haut de gamme. À l'entrée, le salon chic invite à savourer des martinis à la fraîcheur parfaite. Et chaque coin repas est encore plus magnifique que le précédent, depuis la première salle, avec le célèbre barbecue en son milieu, en passant par l'atrium ouvert baigné de lumière, jusqu'à la mezzanine intime avec sa cheminée confortable et ses armoires à vins en acajou. Vêtus de blanc, les serveurs vous guideront avec professionnalisme et bonne humeur. La carte des vins médaillés vous séduira avec d'excellentes sélections provenant du monde entier. Installez-vous dans une banquette douillette, savourez les fameux toasts au fromage et une salade César, puis délectez-vous d'une des coupes classiques de bœuf canadien de première qualité. Alors, vous comprendrez pourquoi le Hy's est un des endroits préférés des Canadiens depuis plus de cinquante ans.
Le Keg Steakhouse & Bar sert les plus belles pièces de steak, vieillis pour une viande plus tendre et grillés à la perfection. La côte levée est une spécialité du Keg, rôtie lentement, sculptée à la main et parfaitement assaisonnée avec les exceptionnelles épices du Keg. Le restaurant sert également de délicieux fruits de mer, des entrées mémorables, des salades croquantes et des desserts décadents. Le Keg Steakhouse & Bar est réputé pour son ambiance décontractée et son personnel à la fois amical et expérimenté. Servant des repas dans un cadre confortable et agréable, ce restaurant possède également un bar élégant et convivial proposant une excellente carte des vins, des martinis caractéristique du Keg ainsi que des cocktails à base de jus de fruits frais pressés. VEUILLEZ NOTER QUE LES SALLES DE BAINS DE CE RESTAURANT SE TROUVENT AU DEUXIÈME ÉTAGE SANS ASCENSEUR.
Located inside Toronto’s majestic castle, Casa Loma, BlueBlood Steakhouse offers a refined dining experience in an upscale environment. A truly world class experience, BlueBlood Steakhouse was recently named the #1 Steakhouse in Toronto, by USA Today's 10 Best. The one of a kind space offers a modern and edgy feel with a juxtaposition of classic heritage architecture, unique heirloom antiques and modern art pieces by Warhol, Mr. Brainwash and Salvador Dali. Offering a modern twist on the classic steakhouse, the menu highlights various cuts of the finest beef from around the world, as well as fresh seafood and an extensive international wine and spirit list. BlueBlood Steakhouse is the most recent concept from the Liberty Entertainment Group.
A stylish steakhouse, sushi counter and cocktail bar with panoramic views of downtown Toronto, Aera celebrates the art of contemporary American cuisine. Presenting a range of superior steaks and chops, a seasonal raw bar, and creative reimaginings of beloved comfort dishes, Aera promises peak indulgence 38 floors above the city. Please note that all reservations from 2:30–5pm from Monday to Friday, after 10pm from Monday to Wednesday, and after 11pm from Thursday to Saturday will be offered our bar bites menu. For our full à la carte lunch and dinner menus, please make a reservation during our regular dining hours.For bottle-service, please contact us via aerarestaurant.com
Le Morton's The Steakhouse est le premier groupe de steakhouses des États-Unis à servir à la fois des plats classiques, de généreuses portions de bœuf vieilli de qualité USDA, du poisson, du homard et du poulet. Le menu propose une variété légendaire de coupes, incluant un bifteck d'aloyau de 680 grammes (24 onces), la spécialité de la maison, un contre-filet New York de 454 grammes (16 onces) et un filet de bœuf de 340 grammes (12 onces).
Jacobs & Co Steakhouse blends the timeless steakhouse experience with the sleek modernity of a new generation. The elegant piano bar is a nod to the past, while streamlined yet comfortable décor ensures the experience of every guest is warm and modern. Executive Chef Danny McCallum sources select cuts from the best ranches throughout North America, Australia and Japan, adapting the menu each evening to ensure each guest’s culinary experience reflects the standards that Jacobs is renowned for. A key feature of the dining room is the Dry Aging Room, where each cut is finished to its most perfect state. Guests delve into the fascinating world of steak, selecting their cut by region, age and ranch. Meals are complete with classic choices such as Caesar salads prepared tableside, a raw bar of oysters and chilled seafood, and unpretentious and knowledgeable hospitality. Dining at Jacobs & Co never goes out of style.