Évoquant les supper clubs de Manhattan des années 1940, le steakhouse Prime Rib propose des morceaux gargantuesques de bœuf, des côtelettes très épaisses et des fruits de mer frais préparés avec simplicité. Une moquette en imprimé léopard, des murs laqués noirs décorés en laiton ainsi que des serveurs en smoking complètent l'atmosphère élégante avec un piano et des basses en direct chaque soir. Le code vestimentaire est chic-décontracté.
At Steak 48 in Philadelphia, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. The diverse menu at our Philadelphia steakhouse location will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers.
Our master butchers custom cut 28-day wet-aged steaks by hand for cooking in our 1800-degree broiler. Much of our beef comes from Midwestern farms in Michigan and Wisconsin as well as premium Wagyu beef brought in from the Mishima Reserve.
Enhance your meal with a hand-crafted cocktail made from local ingredients. Make your reservation today. We can't wait to see you!
Prime Rib is a contemporary fine dining restaurant, blending a historic steakhouse and cocktail lounge with distinctive twists. Highly personalized touches include a curated selection of steak knives presented to diners prior to entrees arriving and tableside cocktail creation based on guests’ preferences. White glove service without the white gloves... it’s hip - even a little provocative. The vibe and energy from the lounge is fueled by live vocalists, while the bar and lounge serve crave-worthy cocktails that keeps guests returning to us time and time again.
Acclamé par la critique, le Del Frisco's Double Eagle Steak House - Philadelphia a ouvert ses portes en novembre 2008 à Philadelphie.
La Cuisine : Le restaurant propose du bœuf de qualité USDA, des fruits de mer frais et d'incroyables queues de homard d'eau froide.
Les Vins : La carte des vins médaillée comprend plus de 1 000 crus du monde entier.
Le Cadre : L'établissement comporte 3 niveaux distincts, taillé chacun dans les murs d'une banque historique construite en 1922. Une splendide tour de 12 mètres remplie de bouteilles de vin forme l'élément central du restaurant. Que vous soupiez dans l'atmosphère animée de la salle à manger principale, en profitant de la vue depuis la mezzanine, ou que vous participiez à un événement dans la magnifique cave à vin, vous êtes sûr de vivre une soirée inoubliable !
L'Emplacement : L'établissement est idéalement situé dans le centre-ville, au croisement de la 15ème rue et de Chestnut Street dans l'historique bâtiment Packard Grande.
Le Butcher & Singer, occupant un magnifique emplacement historique au 1500 Walnut, propose une expérience culinaire intime et sophistiquée dans un cadre décontracté de clubhouse. Le restaurant apporte les véritables classiques du parfait Manhattan ou Sidecar, aux steaks et côtelettes maturés à sec, et en passant par le poisson frais. Le restaurant vous promet une expérience intemporelle et ludique dans l'ère continue du chophouse américain.
Discover the vibrant flavors of Brazil at Samba Steakhouse, Philadelphia’s reimagined Brazilian steakhouse under new ownership and management. Immerse yourself in an unforgettable dining experience featuring our signature rodizio-style meats, expertly grilled and served tableside, alongside a rich buffet with over 20 dishes, a fresh salad bar, and irresistible desserts. Now with a renewed passion for authenticity and hospitality, Samba Steakhouse invites you to celebrate the best of Brazilian cuisine in a lively atmosphere. Visit us today and savor the taste of tradition with a modern twist!