Being the newest steakhouse in town, this spot is rapidly becoming the new best kept secret in CT.The antique decoration, rich menu and the outstanding service, will make your night unique and unforgettable. Be tempted by our prime dry aged beef. You will find dry aged steaks, fresh seafood also complimented by traditional steakhouse side dishes.
Gabriele’s Italian Steakhouse fills the void in the Fairfield County dining scene with the quintessential steakhouse. It brings together America’s two favorite cuisines in one location.
Le Washington Prime a l’avantage de se situer dans le bâtiment le plus récent du quartier de SoNo’s, au croisement de la Washington Street et de la Water Street. Un cadre idéal au bord de l’eau et en présence de nombreux monuments historiques, c’est tout le privilège de ce restaurant où le professionnalisme n’est plus à démontrer Au Washington Prime, il n’y a pas de hasard, l’honnêteté et la créativité sont au coeur de la réalisation culinaire. Vous êtes assurés de bien manger ! C’est un personnel de qualité et sollicité de toute part dans le monde de la restauration qui sera à vos petits soins. Le menu terre et mer qui vous sera proposé regroupe diverses influences culturelles. L’espace est multidimensionnel. Laissez vos soucis de côté et venez-vous restaurer dans la joie et la bonne humeur !.
Rizzuto's Oyster Bar and Restaurant - Westport, CT offers private and festive cabana and patio outdoor dining, as well as comfortable and inviting indoor dining. The restaurant combines a warm urban environment and genuine hospitality with market-fresh fish, it's Lobster Shack lobster rolls that were recently voted Westport's best, our signature crab cake, a raw bar, prime steaks, pasta, and Neapolitan wood-fired pizza. Rizzuto's focuses on seasonal ingredients, simple preparations and great value. Rizzuto’s is a community driven restaurant and gathering destination for everyone to enjoy a great dining experience.Located in the Saugatuck neighborhood of Westport, CT Rizzuto’s is across from the Saugatuck River. The restaurant boasts a large bar and lounge and the main dining room features an open kitchen and a grand stone fireplace. A large patio overlooks the Saugatuck neighborhood and the tranquil river.
Conveniently in the heart of High Ridge Rd off of exit 34/35 on the Merrit Pkwy, The Ridges is a traditional NYC styled Steakhouse offering the best quality USDA Prime Dry Aged Steaks such as our succulent Porterhouse, bold NY Sirloin, tender lean Filet Mignon as well as fresh daily line caught seafood, and homemade pasta to North Stamford.Leon Pllumaj, a well experienced NYC restauranteur started his career at 16 years old working as a busboy for major NYC steakhouse and eventually moving his way up to management positions he decided to finally open his own at 23 years old. “Here our mission is to ensure our guests night out is one for them to remember from service to the food, walk in as a guest and leave as family”We invite you into our vibrant dining room decorated with table cloths and flowers for birthdays, corporate meetings, date nights, or just a casual night out we are to ensure you have a memorable evening.
Vous êtes cordialement invité à souper, à boire un verre et à être ébloui au Capital Grille. Dégustez un steak de renommée nationale (vieilli à sec et coupé à la main par le boucher du restaurant), des fruits de mer frais, des accompagnements créatifs et des desserts irrésistibles préparés sur place tous les jours. Le tout est accompagné d'une carte des vins exceptionnelle, soigneusement préparée par le sommelier du restaurant, comptant plus de 350 bouteilles différentes de partout dans le monde. Faites l'expérience d'un service impeccable et courtois, dans une salle à manger confortable et raffinée, ou organisez un événement sans faille dans une salle à manger privée, aménagée avec un équipement audiovisuel à la fine pointe de la technologie. Une soirée mémorable ou un après-midi gastronomique vous attendent au Capital Grille.
In the heart of Downtown Stamford, serving USDA steaks, market fresh seafood and craft cocktails, Blackstones Stamford's eccentric atmosphere hits you right when you walk in. The smell of our sizzling steaks, the sounds of bartenders shaking craft cocktails in the center of the restaurant, the open faced kitchen, and beautiful music playing throughout the restaurant is an experience to remember.
With decades of experience, Blackstones Steakhouse Group is proud of its impeccable service, ambiance and extraordinary food. From juicy cuts of dry-aged steak, and the freshest seafood and raw bar, Blackstones maintains its reputation on offering the ultimate dining experience. Only the best USDA prime beef is used and every cut is carefully dry-aged to provide the perfect concentration of taste, arriving at your table on a piping hot plate, sizzling with flavor. Join us every Thursday for our Classic Prime Rib Special! (Due to significantly increased demand for our "Prime Rib" special, reservations are required). Outdoor Dining - Patio will reopen September 2023! Perfect for football season
Terra Gaucha is a classic Churrascaria (Brazilian Steakhouse) serving various of cuts of beef, lamb, pork, chicken, and seafood all expertly prepared and served by our Gaucho Chefs. The meats are served Rodizio style, meaning all of the grilled meats are presented and carved table-side from large skewers piping hot off the grill. To complement the succulent meats, we offer a large selection of cured meats and imported cheeses, fresh vegetables, and authentic Brazilian hot sides in our gourmet salad bar area. Located in the heart of downtown at the Stamford Town Center, Terra Gaucha brings the best of Gaucho cuisine and hospitality delivered with a guest-first approach.
Ouvert à l'été 2016, le Prime - An American Kitchen & Bar est presque le reflet exact de son petit frère du même nom dans le détroit de Long Island, à Huntington dans l'État de New York. Les dernières tendances en matière de cuisine et de design sont réunies au Prime pour proposer aux convives les plus insatiables et les plus branchés un lieu de restauration de premier choix, quelle que soit leur humeur. Sous un même toit, divers menus combinent des favoris classiques agrémentés d'une touche moderne que vous savourerez dans un décor saisissant aux contrastes équilibrés. Les sélections à la carte comprennent des entrées, un bar à aliments crus favoris, des mizu sushis, des steaks et des côtelettes de qualité USDA, des plats terre et mer, ainsi que des desserts artisanaux. La carte des vins de 750 étiquettes se compose de cépages, de millésimes et de vignobles du monde entier.
Pendant les mois chauds, vous pourrez déguster des cocktails signatures en plein au bar Cabana du Prime, tout en admirant la vue sur les quais et l'embouchure de la rivière Rippowam qui se jette dans le détroit de Long Island.