WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget.
Premier steakhouse de la vieille ville, le High Noon célèbre ses 40 ans d'existence passées à servir des steaks d'une qualité exceptionnelle, du gibier, des hamburgers avec du steak haché fait à la main et des petites assiettes de spécialités venues du Nouveau-Mexique, le tout dans un bâtiment historique construit en pisé dans les années 1700. Vous pourrez y déguster un repas ou bien des margaritas artisanales, une vaste sélection de tequilas, ainsi que des bières et vins soigneusement sélectionnés dans le charmant lounge Santos.
Bénéficiant d'un emplacement idéal au nord de la I-40, au croisement du Louisiana Boulevard et de l'Indian School Road, le Ruth's Chris Steak House se trouve à quelques minutes du centre commercial haut de gamme ABQ Uptown Mall, du centre-ville de Winrock et de nombreux hôtels. Le Ruth's Chris propose une happy hour du dimanche au vendredi, de 16h30 à 18h30, pour 9 USD. L'élégante salle à vins et le coin repas privé ultra-moderne constituent un cadre exceptionnel pour les réunions d'affaires et événements sociaux. Que ce soit pour un dîner d'affaires, une célébration spéciale ou une nuit romantique en tête-à-tête, le Ruth's Chris Uptown Albuquerque vous fera vivre une expérience culinaire dont vous vous souviendrez longtemps. Un service de livraison de repas est disponible. Si vous souhaitez en bénéficier, veuillez en faire la demande au gestionnaire des ventes de repas privés.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Crown Room is an elegant dining experience tucked away in a quiet intimate setting inside The New Downs Casino.We can boast about the incredible food, wine selections, our selection of ten 18 year or older scotchs, our large selection of Kentucky Bourbons and atmosphere…but what you won’t believe is the impeccable service. We don’t want to spoil the fun and surprises, but what we can tell you, Albuquerque is now in for an incredible treat.Don’t believe us? Take a moment to view the wine list and menu. If you want to give your palate and your dining companion a flavorful adventure, there just isn’t a better option than The Crown Room. Please dress for success. We suggest discourage cut off, gym shorts and flip flops.
Upscale Patio Bar and Restaurant Overlooking Old Town AlbuquerqueSeasons Grill in the heart of the Sawmill District in Old Town is a local favorite and a visitor's destination! The concept is driven by one core idea: take the best fresh and seasonal ingredients and prepare them in a casually elegant environment. The open kitchen's wood-burning rotisserie & grill creates an opportunity for signature dishes such as Kobe Ribeye Filet, Grilled Jumbo Sea Scallops and a daily fresh fish to be more than a meal, but an experience. We have a great Happy Hour Wednesday thru Friday on the Rooftop, including food and drink specials. Dine on the second story balcony or inside with open breezes! Seasons has an extensive award-winning wine list, a full bar and several private dining options for up to 100 people. For more information please visit us at seasonsabq.com or call 505-766-5100
Vintage 423 take pride in sourcing the highest quality ingredients available and use simple, pure, local and regional flavors on our made from scratch menu. Our steaks include USDA Prime and Choice cut meats. We imagined a place where our guests are greeted by name and partner with us in adventures of great food, wine and libations.We sourced the finest and the freshest ingredients to elevate every plate that leaves our kitchen. We curated a Wine Spectator-honored wine list for perfect pairings. And we poured energy with a fresh twist into the creation of our signature cocktails, expertly prepared by our well-trained mixologists.When you enter Vintage 423, our staff have an hour or two to take you somewhere wonderful and transform your day with their genuine hospitality. Our passion is to deliver an extraordinary experience to each and every guest. Every great restaurant aspires to be memorable and different.
L'abondante et magnifique région viticole californienne dans les hauteurs du nord-est. Bienvenue à « Savoy » ! Savoy Bar and Grill Albuquerque est un restaurant ensoleillé, sophistiqué mais sans prétention, qui vous propose une vaste gamme de vins exceptionnels. En pénétrant dans le spectaculaire hall d'entrée doté d'un haut plafond, vous serez ébloui par ce que vous retrouverez aux quatre coins de l'établissement. À l'est se trouve la salle de dégustation munie d'une baie vitrée translucide, remplie de fleurs fraîches et dont les murs sont ornés de porte-bouteilles en verre. À l'ouest, vous apercevrez le bar-salon menant à la terrasse couverte d'une vigne. Avec ses murs couleur beurre frais, le bois foncé, une photographie en noir et blanc d'une région viticole, la spacieuse et lumineuse salle à manger principale, à aire ouverte, crée une atmosphère élégante et étonnamment conviviale. La partie contemporaine et sombre de la pièce est compensée au cours de la journée avec une abondance de lumière naturelle provenant de grandes fenêtres et de trois puits de lumière positionnés stratégiquement. Le four est le point de mire culinaire durant les démonstrations en cuisine, durant lesquelles vous pourrez voir et humer le caneton rôti au citron et l'assiette de fruits de mer.