Platea is curated and owned by Chef & Entrepenaurs Fernando Salazar & Andres Marmolejos.The Platea Experience provides guests with a one-of-a-kind take on the classic Prime Steakhouse but delivering them with flavors brought on by the Peruvian influence and quality Marmolejos & Salazar are known for. All our steaks come from the top 1% of the Prime cattles in the USA, some of the very best there is in the world when it comes to marbling, fattiness, and flavor. All our seafood is fresh and comes from independent purveyors, some of them flying in the selective menu items on a daily basis.Platea Miami is an outstanding choice to enjoy an exceptional Prime steak, bottle of wine or the freshest seafood in Miami with our Chef-driven touch. Whether you’re one of our regulars, celebrating a special occasion, hosting a business dinner or simply wanting to enjoy a night out — This is the kind of place you want to take out-of-town friends and family to show them the best Miami has to offer.
This Argentinian family of European descent landed in South Florida to offer Argentine & French Cuisine. Bringing to the table greats meats, homemade desserts, boutique wines and premium beers. You will feel like you are on the cozy countryside with nice and quiet music.
Le Texas de Brazil offre une nouvelle expérience gastronomique. Le restaurant est un authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilien-américain, qui combine les cuisines du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas.
Gâtez-vous avec notre bar à salade des plus gourmets qui propose de 50 à 60 choix, y compris des entrées, des légumes frais, des soupes et des salades. Prenez place à une table et préparez-vous à déguster des coupes bien tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, agneau, porc, poulet et saucisse brésilienne, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. Alors que votre expérience culinaire se prolonge, laissez l'un des connaisseurs de vin de l'établissement sélectionner l'appariement parfait depuis l'imposante carte des vins primés, ou laissez-vous tenter par le Caipirinha, un cocktail de spécialité. Complétez votre repas avec un de des nombreux choix de desserts décadents, puis détendez-vous avec un digestif ou un espresso bien fumant, en profitant de l'ambiance du Brésil au Texas.
Le Graziano's Parrilla Argentina vous propose la cuisine argentine la plus authentique et la plus innovante, élaborée à partir des ingrédients les plus frais qui soient.
El Novillo Restaurant is a family owned and operated Latin American (Nicaraguan) Steakhouse, that has been operating its multiple locations in South Florida since the 1980s. We specialize in serving, Churrascos, cut from lean tenderloins that are grilled and marinated in our homemade fresh Chimichurri sauce. We also serve 100% all-natural chicken breast, shrimp, fish, pork, and various other selections. Appetizers include fried cheese, refried beans, small meat tacos with sour cream, and more. Finish your meal with our traditional Tres Leches& sponge cake, Carmel Flan, or Pio-Quinto rum sponge cake. El Novillo keeps the Latin spirit going with its live music in the evenings during all weekends and special pricing for large group events, which include beverage, main course, and dessert, starting at and affordable $27.99 a per person. To inquire about additional details, please call 305-284-8417 or email elnovillo.gm@att.net