Discover the heart of Hawaii at Aloha Steak House, where exquisite steaks meet the vibrant flavors of the islands. Immerse yourself in the Aloha spirit as you savor expertly crafted dishes made with fresh, local ingredients and a touch of island flair. From our signature Tomahawk Steak to our in-house dry-aged cuts, every bite is a culinary masterpiece. Join us for an unforgettable dining experience that blends tradition, sustainability, and the warm hospitality of Hawaii.Please note: Our signature Tomahawk Steak requires a 3-hour preparation time and is available in limited quantities. Due to high demand, we follow a "first-come, first-served" policy for the Tomahawk Steak and cannot accept reservations.(※仕入れ状況により在庫が変動するため、トマホークを含むお食事のご予約は承っておりません)Parking: Enjoy complimentary parking for up to 4 hours with validation at the Hyatt Centric Hotel.
Bienvenue au Ruth's Chris Steak House. Lors de votre venue au Ruth's Chris, vous comprenez rapidement qu'il ne s'agit pas d'un restaurant ordinaire. Avec ses steaks de qualité USDA grillés à la perfection dans un four de marque déposée chauffant à 1 800 degrés et servis sur une plaque chauffée à 500 degrés, aux fruits de mer savamment préparés, du poisson frais de l'île, des apéritifs inspirés par La Nouvelle-Orléans, un dessert inoubliable et une carte de vins primée, vous finirez par penser qu'il s'agit du steakhouse dont tous les autres doivent s'inspirer.
Our Menu Is Curated By Our Executive Chef Ricky Murakami Intimately Featuring Dishes That Have Taken Years To Perfect & Bring To Fruition. Indulge In Our Weekend Special Of Slowly Smoked 7-Hour Kiawe Wood Prime Rib Or Our Slowly Braised Oxtail Ragu. We Are A Neighborhood Steakhouse Comfortable Enough For The Whole Ohana But Sophisticated Enough To Satisfy Your Taste Buds! We Invite You To Join Us Here In The Heart Of Kaimuki! A Kind Reminder:The Majority Of Our Seating Is On The Exterior So We Advise To Dress Comfortably! We Take Great Pride In Preparing Every Dish To Our Guest's Order Therefore We Encourage You To Enjoy A Few Pupus And Immerse Yourselves In Conversation With Your Ohana & Guest As You Await Your Main Dishes. We Are An Intimately Ran And Family Operated Steakhouse And We Truly Strive To Create A Memorable Experience For Every Person Who Steps Through Our Doors. We Thank You All Greatly For Enabling Us To Host You For Dinner. Me Ke Aloha Mau A Mau, The Cutlery.
Le Morton's The Steakhouse, premier groupe de steakhouses du pays, est spécialisé dans les plats classiques et copieux. Il sert des portions généreuses de bœuf de qualité USDA ainsi que du poisson frais, du homard et du poulet. Le menu comporte toute une gamme d'excellentes coupes, notamment un T-Bone de 680 grammes, la spécialité de la maison, un contrefilet de 450 grammes et un filet mignon de 340 grammes.
Le d.k Steak House est un steakhouse hawaïen spécialisé dans les steaks vieillis à sec. L'établissement sèche la viande sur place. Les viandes attendries sont ainsi dotées de saveurs plus robustes, plus douces et plus intenses. Le restaurant n'utilise qu'un boeuf de qualité USDA. Aucune hormone, aucun antibiotique et aucun stéroïde ne sont utilisés. Le boeuf est entièrement naturel. Le double processus de cuisson à haute température rehausse la saveur naturelle de la viande et lui confère un caractère juteux. Des plats classiques sont également proposés. Vous pourrez contempler une belle vue sur la plage de Waikiki Beach et sur le coucher de soleil.