With decades of experience, Blackstones Steakhouse Group is proud of its impeccable service, ambiance and extraordinary food. From juicy cuts of dry-aged steak, and the freshest seafood and raw bar, Blackstones maintains its reputation on offering the ultimate dining experience. Only the best USDA prime beef is used and every cut is carefully dry-aged to provide the perfect concentration of taste, arriving at your table on a piping hot plate, sizzling with flavor. Join us every Thursday for our Classic Prime Rib Special! (Due to significantly increased demand for our "Prime Rib" special, reservations are required). Outdoor Dining - Patio will reopen September 2023! Perfect for football season
Profitez d'une soirée ou d'un après-midi dans une ambiance élégante et décontractée à déguster la fabuleuse cuisine de Joseph's Steakhouse, qui vous assure un service exceptionnel. Le menu de Joseph's, qui vous propose des steaks vieillis à sec, des fruits de mer frais et des vins primés, saura vous impressionner ! Que vous célébriez une occasion spéciale ou organisiez un dîner ou un souper d'affaires, vous pouvez compter sur l'aide du personnel de cet établissement pour vos événements privés. Avec de nombreux prix et récompenses à son actif, Joseph's s'est bâti une excellente réputation ainsi qu'une clientèle fidèle. Joseph's Steakhouse est un véritable point de repère de Bridgeport, au Connecticut !
Gabriele’s Italian Steakhouse fills the void in the Fairfield County dining scene with the quintessential steakhouse. It brings together America’s two favorite cuisines in one location.
Being the newest steakhouse in town, this spot is rapidly becoming the new best kept secret in CT.The antique decoration, rich menu and the outstanding service, will make your night unique and unforgettable. Be tempted by our prime dry aged beef. You will find dry aged steaks, fresh seafood also complimented by traditional steakhouse side dishes.
Le Washington Prime a l’avantage de se situer dans le bâtiment le plus récent du quartier de SoNo’s, au croisement de la Washington Street et de la Water Street. Un cadre idéal au bord de l’eau et en présence de nombreux monuments historiques, c’est tout le privilège de ce restaurant où le professionnalisme n’est plus à démontrer Au Washington Prime, il n’y a pas de hasard, l’honnêteté et la créativité sont au coeur de la réalisation culinaire. Vous êtes assurés de bien manger ! C’est un personnel de qualité et sollicité de toute part dans le monde de la restauration qui sera à vos petits soins. Le menu terre et mer qui vous sera proposé regroupe diverses influences culturelles. L’espace est multidimensionnel. Laissez vos soucis de côté et venez-vous restaurer dans la joie et la bonne humeur !.
Customers can look forward to Boca’s popular seafood favorites such as lobster rolls, ahi tuna tacos, market-fresh fish, and raw bar selections, in addition to casual fare that includes wings, nachos, juicy burgers, hearty sandwiches, and fresh salads. The dinner menu features lobster ravioli, rack of lamb, miso-glazed Chilean seabass, and Boca’s signature 50 oz cowboy bone-in ribeye for 2. Craft beer, a curated global wine list, martinis, and creative premium cocktails round out the offerings. Boca Grille and Raw Bar provide the food service for the entire operation throughout the day, from early morning breakfast for golfers and snack bar carts on the golf course to lunch and dinner menus and custom events. The restaurant is family-friendly, offering Saturday and Sunday brunch, in addition to serving as a social respite over cocktails at the bar or on the patio, all overlooking the golf course.