Le Boulder Cork Restaurant sert de la nourriture de qualité et donne un excellent service depuis 1969. Le restaurant est maintenant l'une des expériences culinaires les plus renommées du Colorado. Avec son ambiance décontractée, l'endroit est idéal pour passer une soirée spéciale, que ce soit pour relaxer avec des amis ou des collègues. Les salles de banquet peuvent accueillir de grands groupes en assurant une confidentialité. Les plats sont une impressionnante démonstration de créativité et de variété, orchestrés par le chef, Jim Smailer. Le chef a créé une offre alléchante de steaks, de côtes de bœuf, de poulet, de pâtes, et des sélections de poisson frais. La nourriture est aussi fraîche que le marché le permet. Les vrais épicuriens seront d'accord que beaucoup d'efforts sont mis pour impressionner les yeux et le palais, de l'entrée jusqu'aux desserts faits maison.
Join us for an under the stars experience in our exclusive, heated rooftop Alpenglobes for a unique & intimate dining experience. Enjoy date night, a family dinner or a business outing. Our globes can host up to 6 guests. There are no pre-set menus & guests will be able to order from our a la carte menu options. Globes will be reserved up to 15 minutes past your reservation time, after which the reservation will be released & charged the cancellation fee. We do reserve the right to charge $50 per person if cancellations are made within less than 24 hours.
“One of Colorado's 10 most iconic, historic restaurants and a Must Eat” Denver Post, July 2018 Please join us at 740 Front in Historic Downtown Louisville. Designated historical, 740 is one of Colorado's two oldest remaining saloons; transformed back to its 1904 roots; a traditional American dining saloon with a turn of the century ambiance featuring a magnificent room dominating bar, built in 1880 by the Brunswick Company,. The copper spit trough, once equipped with running water, still exists at the front of the bar. Louisville, notorious for its drinking, gambling, and illegal activities, evidence of the occasional misunderstanding is the .22 caliber bullet hole in the front bar. The bar offers a selection of craft beers, wines, handcrafted cocktails and an extensive craft bourbon selection.Dinner Tue. thru Sat. From casual to fine dining."Something for everyone" with "Steaks not well done but done well"