Discover the culinary delights of Colts Neck Inn Steak House, a cherished landmark in Colts Neck. Our restaurant, rich in history and flavor, serves the finest steaks in town. From hand-cut, never-frozen steaks to meals made from scratch by our skilled chefs, we offer a dining experience like no other. Browse our menu below, filled with mouth-watering specials that will surely satisfy your cravings. Visit us to dine in or call (732) 462-0383 to place an order for pickup.
*Call for reservations*Osteria translated in Italian literally means "a place where the owner hosts his guests." At Osteria Cucina Rustica we follow in that tradition. Life long friends Steven Botta and Angelo Bongiovanni have collaborated to design and recreate an authentic Osteria. A warm atmosphere along with impeccable service and family recipes make for an unparalleled dining experience. We begin with the freshest ingredients of the highest quality all prepared to order using family recipes passed down from generation to generation. The astronomic experience begins with the hospitality from the moment you walk through the iron forged doors. Next is the food where the love is present in each dish. The house made pasta to the freshest seafood to the dry aged steaks and our unique desserts made daily by our pastry chef make our uniqueness discernible. The Bongiovanni and Botta families welcome you to Osteria, where we promise that you will come as a guest and leave as family.
L'atmosphère et l'expérience de New York sont enfin parvenues à traverser le fleuve Hudson pour rejoindre le centre du New Jersey. La cuisine innovante du Char Steakhouse propose uniquement les meilleurs tranches de bœuf de qualité, maturé à sec, ainsi que du poisson livré tous les jours. Vous prendrez vos repas en admirant la vue sur les paysages depuis les hautes fenêtres. Les murs et le plafond en acajou confèrent à ce restaurant une ambiance authentique de steakhouse inégalée dans le monde de la restauration du New Jersey. Parmi ses détails uniques, il possède quatre cheminées modernes, premières de leur genre, et un mur d'eau incurvé débordant de sérénité dans la bien-nommée Rain Room (salle de la pluie). Vous pourrez déguster 7 tranches de bœuf maturé à sec de la première qualité, ou savourer des huîtres et un colossal crabe bleu dans le bar à aliments crus. Les places du lounge sont attribuées sur la base du premier arrivé, premier servi. Les réservations de soirées peuvent se faire aux banquettes voûtées jusqu'à 12 personnes. Le personnel expérimenté et hautement qualifié montre sa chaleur et son hospitalité lors de l'accueil des clients. Le tout à des prix que vous n'auriez pas imaginé possibles.
La Lupa embodies a philosophy of upbeat hospitality, seasonality in our menu and ingredients, and the deep roots of regional Italian cooking. lead by chef Giorgio, who is a master in the old world techniques of handmade pastas, Neapolitan wood fired pizza, meat, fish, and poultry.
Le Brando's vous invite à profiter de plats délicieux préparés avec des ingrédients de qualité, d'un excellent service et d'une ambiance chaleureuse, les trois composants d'une bonne expérience culinaire.
Ayant grandi à Brooklyn, le chef/propriétaire, Steven Botta, a appris un grand nombre de recettes utilisées au Brando's de sa mère. Élevé dans une tradition d'accueil, il veut que lorsque vous venez au Brando's, qui ce soit pour la première ou la centième fois, vous vous sentiez comme si vous dégustiez un repas en famille.
Le menu propose une cuisine italienne chaleureuse. L'équipe culinaire a été formée dans les meilleures écoles de cuisine et compte plus de 50 ans d'expérience combinée. Des pâtes fraîches au poisson pêché à la ligne en passant par les steaks séchés pendant 35 jours, vous goûterez la différence.
The Squire at Branches is a full-service restaurant and bar nestled in beautiful West Long Branch. This hidden Gem has gone through a major renovation, with an expansive bar, a beautifully-crafted wine room, and a gas-burning fire place. The electric menu was created by Chef Cliff Richardson; a culinary prodigy whose passion has taken him around the world. Experienced in Caribbean, French, Italian and American cuisine. Chef Richardson worked his way through the ranks at the Malliouhana Hotel under the leadership of Michelin Star Chef Michelle Rostang in Paris. The Squire is best known for their Surf & Turf Board- 32oz (CAB) Porterhouse Steak, 2 (6oz) Cold Water Lobster Tails, Pan Seared Dry Diver Scallops & Jumbo Shrimp accompanied with your choice of sides. The Squire is a MUST VISIT- with amazing food, beautiful ambiance and great service. - Happy Hour is Offered Wednesday-Sunday from 4-7pm.-
Please note we offer Free Parking!The Standard, an American Bistro Style Restaurant and Bar, located in the American Hotel right at the heart of Downtown Freehold. Open everyday for lunch and dinner until 9:00 pm, and offering an a la carte brunch on Sundays. The contemporary menu offers a tantalizing variety featuring steaks, seafood and bistro-style dishes. Enjoy our upscale menu with friends while sipping on one our specially crafted cocktails.Happy Hour is offered at the bar 7 days a week from 3:00-6:00. Additionally, we are now offering half priced bottles of wine every Wednesday and Sunday.Please note that all reservations are for Indoor Dining only. Outdoor dining is purely first come, first serve. However, if you have a reservation, and there is an outside table available at the time of your arrival, you will be welcomed to it.
Le BRIO (qui signifie « plein de vie ») est un restaurant élégant et décontracté qui sert une authentique cuisine du nord de l'Italie. La carte de ce « Grill Toscan » comprend des steaks rôtis au four, des côtelettes et des fruits de mer, comme vous pourriez les déguster en Toscane. La philosophie du BRIO peut se résumer à « bien manger pour bien vivre », c'est pourquoi seuls les produits les plus frais et de première qualité sont utilisés. Le BRIO vous ouvre les portes d'une villa de la campagne toscane dans une ville américaine. Pour en savoir plus, veuillez consulter le site Internet du restaurant.