Platea is curated and owned by Chef & Entrepenaurs Fernando Salazar & Andres Marmolejos.The Platea Experience provides guests with a one-of-a-kind take on the classic Prime Steakhouse but delivering them with flavors brought on by the Peruvian influence and quality Marmolejos & Salazar are known for. All our steaks come from the top 1% of the Prime cattles in the USA, some of the very best there is in the world when it comes to marbling, fattiness, and flavor. All our seafood is fresh and comes from independent purveyors, some of them flying in the selective menu items on a daily basis.Platea Miami is an outstanding choice to enjoy an exceptional Prime steak, bottle of wine or the freshest seafood in Miami with our Chef-driven touch. Whether you’re one of our regulars, celebrating a special occasion, hosting a business dinner or simply wanting to enjoy a night out — This is the kind of place you want to take out-of-town friends and family to show them the best Miami has to offer.
Le Texas de Brazil offre une nouvelle expérience gastronomique. Le restaurant est un authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilien-américain, qui combine les cuisines du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas.
Gâtez-vous avec notre bar à salade des plus gourmets qui propose de 50 à 60 choix, y compris des entrées, des légumes frais, des soupes et des salades. Prenez place à une table et préparez-vous à déguster des coupes bien tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, agneau, porc, poulet et saucisse brésilienne, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. Alors que votre expérience culinaire se prolonge, laissez l'un des connaisseurs de vin de l'établissement sélectionner l'appariement parfait depuis l'imposante carte des vins primés, ou laissez-vous tenter par le Caipirinha, un cocktail de spécialité. Complétez votre repas avec un de des nombreux choix de desserts décadents, puis détendez-vous avec un digestif ou un espresso bien fumant, en profitant de l'ambiance du Brésil au Texas.
This Argentinian family of European descent landed in South Florida to offer Argentine & French Cuisine. Bringing to the table greats meats, homemade desserts, boutique wines and premium beers. You will feel like you are on the cozy countryside with nice and quiet music.