Once a crumbling, condemned, ex-mill, The Mill on the River is now one of the most picturesque restaurants in Connecticut. With a reputation of excellence for over forty years, it is the flagship restaurant of the Mill Restaurant Group. The Mill on the River is the perfect blend of traditional New England comfort and upscale dining elegance.Featuring an exciting menu of creative, modern American cuisine and an extensive wine and bar menu; The Mill on the River can please even the most discerning diner. Whether you’re looking for a romantic dinner for two, a special family celebration, a business meeting, or even a casual evening at the bar, The Mill on the River looks forward to accommodating you! For Parties over 6 please call the us directly. at 860 289 7929.
Le restaurant J. Gilbert est un steakhouse chic et décontracté qui vous sert du bœuf vieilli de première qualité cuit sur un grill au feu de bois de mesquite. Vous pourrez y déguster une panoplie de coupes de boeuf, des fruits de mer frais (y compris leurs croquettes de crabe primées) et d'autres spécialités de la maison, telles que les croustilles Maytag Bleu et le gâteau au chocolat velvet. L'ambiance du restaurant est chaleureuse et la salle à manger est dotée d'un foyer, de boiseries, de briques et d'un éclairage tamisé. Vous pourrez prendre place à une table tranquille ou recevoir un grand groupe. La vaste carte des vins et des martinis vous proposent le complément parfait à un excellent repas servi par un personnel attentionné. Le J. Gilbert's est ouvert pour le souper, 7 jours par semaine, à partir de 16h00. Les réservations sont fortement recommandées.
Nutmeg is dining at its best, in a perfect setting. We feature continental foods such as Rack of Lamb, Veal Oscar, Steaks, Chops, Seafood and many other wonderful dishes. Please come in and visit us.