Our friendly environment is ideal for celebrating special occasions, hosting a business lunch or gathering for a delicious meal with friends and family. Our saloons are a comfortable gathering place to relax after a day at work, to catch a game or share an appetizer with friends. The saloon menu features signature cocktails, chilled martinis, premium and ultra-premium spirits, specialty non-alcoholic beverages, an extensive wine list, and imported and American craft beers including Claim Jumper’s own Honey Blonde, Original Red Ale and IPA. In addition to the saloon menu Claim Jumper offers a Steakhouse menu which includes USDA Prime steaks and premium house made shareable sides. Open daily for lunch and dinner, Claim Jumper offers a selection of freshly prepared items using only the finest ingredients available. Favorites include Certified Angus Beef®, fresh fish, baby back pork ribs, fresh baked pot pie, specialty salads, pasta, sandwiches, burgers and more.
Widely recognized as the premier barbecue spot in Long Beach, Naples Rib Co. offers their signature Baby Back Ribs, St. Louis Ribs, & Beef Ribs. They also serve Slow Roasted Tri-Tip, Prime Rib, Steaks, Shrimp, Fish and innovative Salads. The main dining room consists of mostly cozy booths. The bar has 3 TV's tuned to local sports with 7 seats at the bar counter top and 7 tables. We accommodate large parties in out Banquet Room which can seat anywhere from 6 to 50 guests and is perfect for family celebrations. We have a 15 minute grace period on all reservations. Please contact us if you will be late. We look forward to welcoming you!
Located inside our exclusive private club, Hot Rods & Handguns, the Flight Deck offers over 4,000 Sq Ft of entertainment and relaxation designed specifically to entertain clients, catch the big game or just enjoy a drink with friends after a long day. Enjoy a variety of shared plates and entrees from our head chef, accompanied by 28 local brews on tap, wine and craft cocktails. We are an 18+ facility.
Bienvenue au RANCH Restaurant & Saloon ! D'une superficie de 1 850 m², l'établissement propose un endroit où manger, danser et vous amuser. Concoctés de A à Z, les plats sont élaborés avec des ingrédients de première qualité, afin de rendre compte du style rustique d'une région viticole et des meilleures saveurs de la ferme. La carte des vins de qualité comprend un choix d'étiquettes des grandes régions viticoles du monde, servies dans une atmosphère chaleureuse et sans prétention. Après le dîner, vous pourrez vous rendre au bar juste à côté, pour une soirée dansante de country. Vous aurez la possibilité de consulter le calendrier du bar, afin de découvrir quel groupe se produira au RANCH. Veuillez noter que le tarif d'entrée pour le restaurant n'est pas valable au RANCH Saloon voisin, lors de concerts ou d'événements spéciaux.
Now Open! Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Le restaurant propose un bœuf de qualité supérieure, une liste de vins primée et une ambiance classique et confortable inspiré du steakhouse américain intemporel.
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com
Vous cherchez une réservation? Appelez-nous au (925) 977-3477 et nous ferons de notre mieux pour vous accommoder.
Ruth's Chris Steak House à Irvine, CA sert le meilleur boeuf de qualité USDA disponible, grillé à 980 degrés et servi sur une plaque chauffée à 260 degrés, de sorte que votre steak reste chaud, juteux et délicieux de la première bouchée à la dernièr. Profitez de nos entrées inspirées de la Nouvelle-Orléans, nos steaks de qualité USDA, nos fruits de mer frais, plats d'accompagnement de signature et desserts maison. Tout cela pendant que vous apprécierez notre atmosphère chaleureuse et accueillante et l'hospitalité authentique de Ruth Chris. Donc, que vous soyez un habitué ou vous vous demandez ce que signifie tout le buzz sur, Ruth Chris c'est l'excuse parfaite de profiter d'une parfaite sortie. Le dîner est servi tous les soirs, les réservations sont suggérées et les soupers privés ou les plats à emportés peuvent être arrangés.
L'Anaheim White House occupe une belle résidence du tournant du siècle (de 1909). Le menu propose des fruits de mer frais et des spécialités influencées par les voyages fréquents du propriétaire Bruno Serato dans sa ville natale de Vérone, en Italie. Le Zagat le décrit comme « absolument exceptionnel », avec « une excellente cuisine du Nord de l'Italie », doté d'un « service exceptionnel » et qui garantit « toujours une superbe expérience. » Le restaurant est inclus dans la liste des « 100 meilleurs restaurants de la Californie du Sud » du guide Epucuriean Rendezvous et a reçu cinq étoiles de Southern California Restaurant Writers et la mention « Meilleur service » de la part de la OC restaurant Association. La carte des vins propose plus de 200 vins californiens et européens.