Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Edimbourg/Midlothian

Meilleurs restaurants de steak à Leith

Prix
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

11 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Hawksmoor Edinburgh
4.5
Génial(5420)
Prix : cher
• Steak • Edinburgh
Réservé 92 fois aujourd'hui
In Edinburgh, Hawksmoor draws on the amazing produce that Scotland has to offer, featuring seafood from around the coast and beef from grass-fed native breed cattle. Private dining areas available.
Photo du restaurant Gaucho Edinburgh
4.4
Génial(3095)
Prix : cher
• Steak • Edinburgh
Réservé 40 fois aujourd'hui
Every Wednesday, join us for ‘Steak Night Date Night’ and dig into an epic sharing steak for two with sides, sauces and a bottle of red or white wine chosen by our team of sommeliers from £70 per pair.A short walk from Waverley station, just off St. Andrew Square, Gaucho Edinburgh is proudly our first Scottish restaurant serving Argentina’s best free-to-roam, grass-fed Aberdeen Angus beef, big Latin flavours alongside a premium wine list. As you walk through the door of this contemporary, glass building you’ll be welcomed by sophisticated interiors, with textures and tones inspired by Argentina’s forests. Enjoy a drink in our cocktail bar or descend into our dining room for a relaxed working lunch or to entertain in our stunning private wine room. At the weekends, get a dose of social vitamins with our DJ hosted brunches and legendary Sundays roasts.Please note: we currently do not accept OpenTable dining cheques.
Photo du restaurant Chop House Market Street
4.2
Génial(1933)
Prix : cher
• Steak • Edinburgh
Réservé 19 fois aujourd'hui
Le Chop House propose le meilleur de la viande bovine britannique, dépecée et vieillie à sec sur place et cuite sur la flamme nue d'un gril à charbon. Ce restaurant est un mélange novateur d'un steakhouse classique britannique et d'un bar à cocktails. Il vous est présenté par l'équipe du Monteiths Restaurant, du Sygn Bar et du WestRoom. La traçabilité est au centre des préoccupations culinaires du Chop House et sa cuisine n'utilise que le meilleur bœuf provenant de producteurs artisanaux de toute l'Écosse. La viande est dépecée sur place et vieillie à sec pendant 90 jours afin de lui ajouter de la saveur et d'augmenter sa tendreté. Le bœuf est par la suite cuit sur la flamme nue d'un gril à charbon, spécialement conçu pour donner une saveur subtile de fumée. Cette fantastique cuisine s'agrémente d'une carte des vins du monde entier et d'une sélection de cocktails exceptionnels. Le Chop House est ouvert du lundi au vendredi pour le dîner et le souper, le samedi et le dimanche pour le déjeuner de fin de semaine, le brunch, le dîner et le rôti du dimanche!
Photo du restaurant Kyloe Gourmet Steak Restaurant
4.7
Exceptionnel(3142)
Prix : très cher
• Steak • Westend
Réservé 40 fois aujourd'hui
Edinburgh’s first gourmet steak restaurant, Kyloe Restaurant and Grill is found within The Rutland Hotel in the city’s West End, complete with castle views. Kyloe is an old Scots word for Highland cattle, chosen to represent the strength and versatility of the restaurant’s main event. Supplied by Scotland’s top farms, the Kyloe Restaurant and Grill uses cuts from pedigree Aberdeen Angus, taking provenance, rigorous approaches to breeding and handling and heritage seriously in order to bring customers the ultimate steak dining experience. Kyloe’s award winning head chef John Rutter uses a selection of traditional cuts as well as some more unusual cuts chosen for texture and flavour in an innovative grill menu while his a la carte features seasonal Scottish produce simply prepared to produce compelling dishes. Rutter's creations are complemented by the works of in house pastry chef Amanda Jordan and a unique and interesting wine list sourced through a number of merchants.
Photo du restaurant The Spanish Butcher - Edinburgh
4.6
Exceptionnel(252)
Prix : cher
• Steak • New Town
Réservé 30 fois aujourd'hui
The Spanish Butcher has two amazing locations to choose from in Glasgow & Edinburgh Scotland. Both restaurants serve the finest grades of Galician beef, the most premium Jamón ibérico and the freshest of seafood; combining Spanish and Mediterranean inspired flavours.Set within chic, modern New York loft style interiors, The Spanish Butcher delivers quintessential style along with the most vibrant cuisine.
Photo du restaurant The Mussel and Steak Bar
4.6
Exceptionnel(489)
Prix : cher
• Steak • Old Town
Réservé 15 fois aujourd'hui
The Mussel & Steak Bar is dedicated to serving high quality, fresh and locally sourced seafood & steaks, with warm service and welcoming surroundings. Our restaurant is located at the bottom of Victoria Street in the heart of Edinburgh's Old Town, just a few steps from the historic Royal Mile. While enjoying the best mussels, oysters and steaks that Scotland has to offer, you can catch a glimpse of Edinburgh Castle from our window.Our menu features classic seafood and steak favourites with seasonal Scottish specialties: fresh oysters, kilo pots of steamed mussels, shellfish platters and delicious matured Scotch beef steaks. Sourced from the West to North coast of Scotland you can expect to find seafood specials of lobsters, crabs, langoustines and scallops.
Photo du restaurant Wildfire
4.7
Exceptionnel(526)
Prix : cher
• Steak • New Town
Réservé 13 fois aujourd'hui
We are a small, family run restaurant since 2002 specialising in carefully sourced Aberdeen Angus beef from Scottish small highland farms, cooked simply but with flair and attention to detail.Our emphasis is on high quality local ingredients and fresh produce from the best of local suppliers. Beef is selected, prepared and hung for us by Award wining "John Gilmour" of Macmerry master butchers since 1946. Fresh fish are delivered daily by Calum Sinclair and J.K Thompsons. West coast Mussels are delivered fresh daily by "Sea Mcgee". Our venison comes from wild Perthshire deer, lamb from the Scottish Borders. Artisan and farmhouse British cheeses are supplied by renowned Edinburgh cheesemonger, Iain Mellis and dairy produce from Fife Creamery. We take pride to cook everything fresh in our own kitchen daily. We have outside seating arrangements for walk-Ins only.
Photo du restaurant Twenty Princes Street
4.6
Exceptionnel(3080)
Prix : cher
• Steak • New Town
Réservé 4 fois aujourd'hui
Le Twenty Princes Street vous accueille dans un cadre élégant et stupéfiant qui saura envoûter la plus cosmopolite des clientèles avec son mélange homogène d'élégance traditionnelle et de design contemporain. Ce restaurant se distingue par ses grandes banquettes luxueuses soigneusement positionnées, pour tirer le meilleur parti des perspectives. Ses immenses fenêtres à triple hauteur offrent une vue parfaite sur la ligne d'horizon. Le chef Tony Sarton fait montre d'un grand savoir-faire culinaire, qui transparaît dans sa carte inventive et éclectique qui suit le rythme des saisons et utilise les meilleurs ingrédients locaux. Vous aurez notamment le choix entre tout un éventail de plats à base de poisson et de fruits de mer, tandis que la sélection de steaks font la renommée du restaurant. Ce lieu branché et sophistiqué vous garantit, quelle que soit l'occasion, un dîner délicieusement informel dans un cadre chic sans être clinquant. Le bar Juniper satisfera quant à lui toutes vos envies pour l'apéritif ou le digestif.
Photo du restaurant Malmaison Brasserie - Edinburgh
4.0
Excellent(64)
Prix : cher
• Steak • Leith
Malmaison Bar & Grill Edinburgh Leith. A stylish fusion grill restaurant, offering a contemporary dining experience with classic and seasonal dishes, carefully curated by Chef Director John Woodward. Our chefs are passionate about creating high-quality dishes packed with flavour, with a strong focus on prime grass-fed British beef, hand-cut and expertly matured for the fullest natural flavour. Located by Leith Shore, our Edinburgh grill is where you'll discover a range of seafood dishes, amongst others, to complement the waterside setting.
Photo du restaurant Blackwoods
4.2
Génial(174)
Prix : cher
• Steak • Stockbridge
Blackwoods Restaurant is a stylish restaurant located within a Georgian Towhouse in Edinburgh's New Town. Although only 10 minutes walk from the City Centre it doesn't feel that way due to the peaceful surroundings away from the hustle and bustle of the cityWe specialise in authentic, Scottish, natural, elegant, chargrilled dining using our Josper grill at its heart - The Josper oven burns charcoal at high temperatures to retain food’s natural moisture and flavour.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable