Indulge in the rich flavors of our nation at Pamela’s, where American regional cuisine is harmoniously paired with local spirits, wines, and beers. From Northeast chowders to West Coast cioppino, grilled steaks, and expertly prepared seafood, Pamela’s offers an upscale yet relaxed dining experience, serving all-day brunch and dinner. Pamela’s is named in honor of Jerry Bruni, a 1970 graduate of the Academy, and his wife Pam. As philanthropic supporters of Hotel Polaris, this duo exemplifies service before self and the unwavering support family members provide cadets throughout their careers.
Situé dans le superbe "Club at Flying Horse", offrant une vue panoramique sur le prestigieux parcours de golf "Pikes Peak", conçu par Tom Weiskopf, et sur le "Front Range". Le Steakhouse de Flying Horse est un restaurant contemporain dans une belle villa de style toscan. Profitez de leur menu du soir, avec de délicieux hors-d'œuvres, mettant également en vedette des steaks nourris à l'herbe et de manière durable, ainsi que des côtelettes, des fruits de mer et des plats de volaille, garnis de quelques à-côtés innovants. Accompagnez vos plats avec des cocktails à la signature unique, concoctés de manière artisanale avec un service de bar complet ou choisissez une bonne bouteille de vin parmi leur carte des vins, offrant une sélection provenant autant de l'ancien que du nouveau monde. De plus, leur sélection de desserts faits maison est la finale parfaite pour tous les repas. Steakhouse at Flying Horse vous offre également de délicieuses options pour le petit déjeuner et le lunch. Notez que le petit déjeuner et le lunch sont servis du lundi au samedi. Leur brunch du dimanche animera et ravira toute la famille avec ses classiques favoris de tous, ainsi que certaines offres imaginatives supplémentaires.
This signature restaurant was named after the Grandfather’s hometown of Five Times Hospitality Group’s founder. The cuisine will be Italian Steakhouse, drawing on the beautiful flavors and techniques from the Abruzzo region and Central Italy. Our fresh & dry pastas will be showcased in the pasta room adjacent to the restaurant’s entrance. Our custom stone pizza oven will produce classic Neapolitan pizzas and our aging cabinet will display local prime cuts of beef, dry aged in house. The wine program will highlight Italian greats with hints of new world wines. Our service will be family style with true hospitality being the focus to create that memorable experience.