The renowned art of dry aging finally arrives in San Mateo, as our new dry aging window is now completed. We are proud to be the only restaurant on the Peninsula (In between San Francisco & San Jose) to have an in-house dry aging facility. Our new menu featuring these marvelous cuts of beef is now available.To accompany your steak, our Wine List celebrates the acclaimed wines of Napa Valley, Willamette Valley, France and Italy. In addition to our steak and chop offerings, our Chef provides for a daily selection of fresh fish and seafood.Whether you are having a romantic dinner, entertaining some friends and family, having a business meeting, or hosting a private party, we will provide you with the ideal setting for your next outing.*Please note that we have re-located 2 blocks away to 164 S B Street, San Mateo, CA 94401
Le Kincaid transforme le poisson, la côtelette et le steak traditionnels en saveurs contemporaines. Dans un cadre élégant et décontracté, le restaurant propose une cuisine exceptionnelle et une vue imprenable sur la baie. Vous trouverez des classiques revisités, de l'excellence et une touche d'orgueil !
Délicieux au fil des saisons.
Au Paul Martin's American Grill, Brian Bennett et le restaurateur Paul Fleming ont réalisé un rêve longuement nourri pour créer un restaurant « dont ils ont toujours voulu dans leur quartier ».
Au cœur de toute grande cuisine se trouvent des ingrédients frais et de saison. Le Paul Martin's sert à ses clients les meilleurs ingrédients, dont de la viande saine et élevée à l'échelle humaine, des produits locaux, le meilleur des poissons sauvages et d'élevage, des fromages artisanaux et des charcuteries de petits fournisseurs locaux. La carte des vins, qui met la Californie en vedette, vous propose des choix au verre ou à la bouteille, parmi les vignobles du Golden State et d'autres États, comme le pinot gris de l'Oregon ou le riesling sec de Washington. Au bar élégant et rustique, le Paul Martin's sert une intéressante sélection de bières artisanales et des cocktails de spiritueux garnis de fraîcheur. Les bons moments et une cuisine réfléchie sont un mode de vie au Paul Martin's American Grill.
Depuis plus de 25 ans, le Max's sert les aliments de prédilection des Américains dans un style haut de gamme et à des prix abordables. Proposant « tout ce que vous avez toujours voulu manger » Max's est le seul endroit où vous trouverez un corned beef Reuben, de la salade de poulet chinoise, du faux-filet, des côtes levées barbecue et des pâtes aux champignons portobello rassemblés sur une même table! Ceux qui ont la dent sucrée voudront revenir pour goûter à tous les desserts décadents - et tellement satisfaisants - du Max's.
We no longer accept gift cards or gifts certificates issued prior to June, 2019 due to the change in ownership - we apologize for the inconvenience. Broadway Grill is under new ownership. We offer live music on Wed-Sat nights. Located within a beautiful old bank building, Broadway Grill might be just the right place to enjoy both a casual night out and a special occasion. Customers may sit back and admire the open floor plan, 20-foot ceilings, and wrap around windows, as fresh chops are sizzling on a grill. The cuisine is European inspired and high quality American, made of locally sourced, sustainable and organic ingredients whenever possible. The restaurant offers full bar as well as a variety of American and European wines that range from traditional Napa pours to biodynamic options with high evaluation range. We appeal to customers who crave delicious fresh ground burgers or juicy grilled ribs as well as to customers who value organic salads and homemade vegan pastas.
A Bay Area Tradition Since 1987...Izzy’s on the Peninsula is a second-generation, family-owned dining destination that has become a beloved neighborhood establishment since its flagship location opened in 1987.Izzy’s dynamic menu celebrates traditional steakhouse fare, featuring fresh interpretations of the classics. You'll find a selection of steaks & chops, local seafood, regional wines, and inventive cocktails.Fresh off of a year-long renovation, Izzy's showcases a new design inspired by our rich history; along with additional private dining spaces, a reimagined bar & lounge space, and a brand new garden for outdoor dining.
As the only waterfront dining experience, with front-row view of the Award-Winning Westpoint Harbor Marina, you will enjoy serene delightful and casual-elegant dining experience in the Redwood City.Named after the famous and majestic Hurrica V sailboat, the design inspiration of teak wooden walls evoke a sense of warmth and Executive Chef Justin Baade took his love of 'live-fire' cooking by building a custom hearth offering seafood, steak and vegetables either smoked, grilled or cooked in the embers. Housing the largest, privately owned jellyfish tank, it's a memorizing experience to see the baby jellyfish upclose and personal.Take a moment to enjoy the custom artwork from various artists and mediums such as wired fish artwork from the Wirelady, or commissioned mosaic artpiece by Angelina Duckett, even our restrooms are a work of art! We want our guests to have a unique and immersive experience, no only culinary but visually!
Timber & Salt is a downtown Redwood City restaurant and bar serving quality steaks, seafood and craft cocktails. Our kitchen, led by award-winning chef Joshua Regal serves fresh, seasonal dishes highlighting the best ingredients California has to offer. We also serve one of the best burgers in Silicon Valley. Our cocktail program features hand-crafted cocktails using select spirits, house made syrups, bitters, tinctures and specialty garnishes. We also feature a deep list of spirits, fine wines and specialty beer. Both the kitchen and bar utilize fresh ingredients from our farm in Woodside California. Timber & Salt has intimate indoor seating for over 50 guests and an enclosed, heated outdoor patio for up to 30 guests. We are open for dinner Tuesday through Saturday.
La cuisine californienne du Mistral est dotée d'une influence méditerranéenne et met un point d'honneur à servir à ses clients les meilleurs ingrédients locaux disponibles. Le chef Tim Fabatz sert quotidiennement des plats de poisson frais éminemment populaires et dispose de différentes option d'excellents fruits de mer et crustacés que vous retrouvez sur le menu de saison du moment. Le Mistral a le souci du respect de l'environnement et des gens; c'est pourquoi leurs fruits de mer proviennent de sources durables, leur bœuf sans hormone est certifié Angus, leur porc est élevé de façon naturelle, leur agneau et leur poulet sont de la meilleure qualité disponible et sans hormone, des produits biologiques sont utilisés autant que possible et il n'est jamais fait usage d'acide gras dans la préparation des plats. Le Mistral est un restaurant renommé pour les anniversaires et autre célébrations; il offre une ambiance qui sort de l'ordinaire avec un patio ouvert toute l'année où prendre son repas avec une belle vue sur l'eau, un foyer extérieur et beaucoup d'appareils de chauffage à l'extérieur. Deux chambres privées et le patio couvert sont disponibles pour un repas privé, des soupers d'affaires, des banquets, des cocktails, des mariages et autres événements spéciaux.