Prime Burger Bar and Grill specialize in Italian American cuisine with a modern flair. Enzo Beskovic, the owner, has created an atmosphere that is warm and inviting to all diners with his exquisite food selection, friendly staff, and delicious drinks on tap. When you walk into Prime Burger Bar and Grill, you’ll be greeted by our friendly hostess who will lead you to your table once it’s ready. Enzo Beskovic is no stranger to cooking. With a passion for culinary arts, he has been perfecting his skills for the past ten years. I started this restaurant because I wanted to take my cooking experience to a whole new level, says Beskovic. I love being able to share my food with people, and I want to be able to do it in a way that’s comfortable.The restaurant offers a relaxing ambiance with exquisite food.
Le Ruth's Chris Steak House sert le meilleur boeuf de qualité USDA, vieilli et nourri au maïs. Grillé à 1800 °F dans un four de marque et servi sur une assiette chauffée à 500 °F, votre steak vous est servi bien chaud et encore grésillant. En plus des steaks, le menu propose un assortiment de côtelettes, ainsi que des fruits de mer et des homards. Le Ruth's Chris Steak House ne sert que les meilleurs produits et vous offre un choix de plus de 7 différents types de pommes de terre. Votre souper ne sera pas complet sans avoir goûté à un de ses desserts maison. Le Ruth's Chris est également fier de sa carte des vins primée qui met en vedette plus de 225 choix de vins nationaux et importés. Au Ruth's Chris Steak House, il y en a vraiment pour tous les goûts!
In Italy, an osteria is a place noted for serving simple food and good wine, usually offering shared tables and locally-sourced foods. This is precisely the inspiration behind Viron Rondo Osteria in Cheshire, CT. Focused on a seasonal menu, Viron Rondo Osteria roasts free-range chicken, artisanal breads, and classic Italian fare in its wood fired ovens, while offering patrons drinks from its innovative cocktail list and cellar.
With a happy hour as well as lunch and dinner menus, the Viron Rondo Osteria is happy to accept large groups and offer only the most thoughtful selections based on the very best foods and ingredients currently available.
Situé à Plantsville, l'ancien restaurant Old Mill est désormais devenu le New Mill, réputé pour les talents culinaires de son nouveau chef Bob Martucci. Cet ancien moulin à cidre datant de 1737 a été l'un des établissements les plus prisés du Connecticut pendant de nombreuses années, avant d'être entièrement rénové par ses propriétaires, Chris et Michelle Calvanese. Il propose des spécialités comme des fruits de mer frais, un bar de crudités, des steaks de bœuf Angus « chop house » ainsi que des pâtes et des desserts maison. Une vaste carte des vins et un grand bar propice aux conversations complètent l'offre de ce restaurant.