Welcome to our new ‘Txoko’ inspired from the Basque country and Northern Spain,meaning a cosy corner or ‘nook’ where people come together to meet and share homecooked tradional Spanish food, along side local drinks and wines with friends andfamily, new and old.We use local fresh produce along with speciality products imported directly from Spainto create family receipes close to our hearts. Our Txoko has been created with repurposedfurniture and accessories to minimise our carbon footprint.
L'Iberica Canary Wharf, second restaurant situé à Londres, poursuit un style caractéristique de cuisine traditionnelle espagnole associé à une touche contemporaine, le tout conçu par Nacho Manzano, un Chef exécutif récompensé de 2 étoiles au guide Michelin avec le Casa Marcial.
Lazaro Rosa Violan, de la célèbre entreprise Contemporain Studios basée à Barcelone, a créé un intérieur moderne avec des éléments typiques de la culture espagnole répartis dans l'ensemble de l'établissement. La cuisine ouverte a été intégrée de manière intelligente au décor afin de permettre aux convives d'observer le Chef en action et de découvrir l'énergie d'un service en cuisine.
L'espace bar propose une sélection des meilleurs bières et spiritueux espagnols tandis que le Delicatessen met à disposition un jambon ibérique d'appellation d'origine Jamon Iberico, tranché à la main.
Inspired by pavement dining in Madrid and the city squares of Barcelona, La Terraza offers a space for outdoor dining this summer on Cabot Square.We’ll serve a selection of meat and seafood from our Josper grill alongside amazing cocktails and sangrias. At lunchtime, you will also be able to enjoy some light and healthy seasonal salads, traditional Spanish sandwiches and our popular sharing platters.In the evening, you will be able to watch the world go by with one of our signature gin & tonics in hand and our Josper grill selection, alongside a selection of classic Spanish tapas.