Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Austin

Meilleurs restaurants américains (sud-ouest) à Bouldin Creek

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Ranch 616
4.6
Exceptionnel(1545)
Prix : cher
• Southwest • Centre-ville
Réservé 20 fois aujourd'hui
South Texas Ice House, "Texas Cuisine" Products from the Texas Gulf to the Texas Hill Country."The huge snake logo on the outside of an otherwise nondescript building -- created by Bob "Daddy-O" Wade, best known for the oversize boots that front San Antonio's North Star Mall -- is your first hint that this place might be a bit, well, different. Inside, cowboy kitsch, 1950s diner decor, and Mexican folk art mingle, as do workers from the nearby county offices, local movers and shakers, and anyone else looking for terrific food that, like the decor, defies easy categorization.Call it South Texas gourmet. You can really taste the chipotle chilies in the tartar sauce that comes with some of the best crispy oysters this side of the Mason-Dixon Line, and the Gulf fish tacos are gussied up with chili lime aioli and Tabasco jalapeño onions. You get the idea -- lots of spicy dishes."
Photo du restaurant Roaring Fork - Downtown, Congress
4.7
Exceptionnel(3476)
Prix : cher
• Southwest • Centre-ville
Réservé 30 fois aujourd'hui
Le Roaring Fork concocte une audacieuse cuisine américaine au feu de bois dans une atmosphère agréable. Tous les jours, vous pourrez déguster un souper à partir de 17h00 et un happy hour dans le bar-salon de 16h00 à 19h00. Aucune réservation n'est possible pour le happy hour. Le bar-salon est toujours accessible. Le Roaring Fork sert également le dîner du lundi au vendredi dès 11h00. Les réservations sont recommandées pour le dîner et le souper. L'établissement espère vous recevoir bientôt !
Photo du restaurant Teddy's
5.0
Exceptionnel(4)
Prix : cher
• Southwest • Austin
Réservé 15 fois aujourd'hui
Daniel Berg is the Cofounder of Bill’s Oyster and Teddy’s Restaurant & Bar. Berg started his culinary career in New York, where he was also born and raised. Daniel attended the French Culinary Institute (NYC) as well as La Scuola Di Cucina (Colorno, IT). After completing culinary school he began working for critically acclaimed and James Beard award–winning Chef Andrew Carmellini. Berg would spend several years under Carmellini working for him beginning at Michelin-starred and three-starred New York Times restaurant A Voce. Berg would go on to help Carmellini open several more restaurants, including Locanda Verde, The Dutch and Bar Primi. He also spent a year working in Italy under Chef Massimo Montaro at the two-Michelin-starred restaurant Principe Cerami. Daniel would go on to work for Chef Daniel Boloud at his flagship three-star Michelin and four-star New York Times flagship restaurant Daniel, as well Eric Ripert’s Le Bernardin.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable